חבילות ספורט
-
שלום
יש באתר "למטייל" פורום שמתעסק בחבילות ספורט בחול?
אולי מישהו יכול לתת לי אנשי קשר או קישור לאנשים/סוכני נסיעות שמתעסקים עם חבילות כדורגל לחול.
תודה
-
חבילות ספורטאני ממליץ על לייב טיקטס- הזמנתי מהם מספר פעמים (הופעות וליגת האלופות) והיו מצויינים!!! שירות מעולה- אדיבים; אמינים, וזמינים 24 שעות ביממה...
רובי
-
חבילות ספורטאתה יודע אם יש להם אפשרות לחבילות הכוללות כרטיסים, טיסה ומלון או רק כרטיסים?
מה מומלץ? חבילה או בנפרד?
תודה רבה לך
-
חבילות ספורטואני הייתי ממליץ לנסות ולרכוש כרטיס ישירות במועדון הקבוצה בה רוצים לצפות ובמקביל לרכוש טיסות+מלון כחבילה או בנפרד.
עשיתי זאת עצמאית כבר 3 פעמים וזה משתלם יותר כלכלית ובטח מבחינת המיקום באיצטדיון ובטח ובטח אם נוסעים עם ילדים מתחת לגיל מסויים (בחלק מהמועדונים הכרטיס זול משמעותית מכרטיס רגיל) בעוד הסוכן מתמחר את הילד ככרטיס מבוגר.
בהצלחה
ג׳מוס
-
חבילות ספורטאם לא בא לך להיות עצמאי ולבנות הכל לבד (ב90 אחוז מהפעמים יוצא יותר זול)
יש את ביגסו שהם אתר שמתמחה בחבילות ספורט במחירים מצחיקים, הקטע הוא שהמלאי מוגבל ל8-10 חבילות...
בכל מקרה ממליץ לנסות לבנות לבד, לפני שנה וחצי טסתי למדריד לשמינית גמר ליגת אלופות, יצא לי זול ב500 יורו פחות מהחבילה הכי זולה שראיתי, עם אחלה מלון וכרטיסים בקומה הראשונה באמצע המגרש.
בהצלחה!
-
חבילות ספורטממליץ לך להזמין הכל לבד
אם זה ספרד אז האתרים הספרדים מאוד אמינים וגם אתרים אחרים שמביאים לך את זה במעטפה היישר למלון
-
חבילות ספורטהי,
אני עובד במשרד נסיעות המתמחה בשיווק חבילות ספורט למשחקי כדורגל בחו"ל האתר www.tiktik.co.il תוכל למצוא המלצות רבות באתר למטייל ובפורומים ברשת בכלל. שיהיה בהצלחה.
-
חבילות ספורטקודם כל, תודה על התשובות שלכם.
אני אתן לכם קצת יותר פרטים כדי שתוכלו לעזור לי.
התכנון לנסוע לקלסיקו במרץ 2015 בברצלונה.
אני נוסע עם הילד למתנת בר מצוה.
אין לי בעיה ואני אפילו מעדיף לרכוש בנפרד טיסה, מלון וכרטיס.
ראיתי באתר לייב טיקטס שכרטיס יכול להגיע ל-500 -600 יורו ( מאחורי השער פחות)
אגב, האם זה נורא לשבת בקאמפ נואו מאחורי השער? איפה בכלל מומלץ לשבת בהתחשב גם במחיר כרטיס?.
חבילות ראיתי שמגיעות ל-800 יורו, אז אני לא כל כך מבין איך יוצא יותר זול בנפרד.
מה שכן, אני מעדיף לצאת מהארץ עם כרטיס ביד (בגלל שאני נוסע עם הילד) ולא להגיע לשם ולהתחיל לחפש את הכרטיסים ( שמעתי גם על זה סיפורים...)
תודה לכם
-
חבילות ספורטהי 1. עדיף לשבת בקאמפ נאו מאחורי השער למטה בטבעת 1/2 מאשר לאורך המגרש בטבעת 3/4 - כרטיסים לשני המיקומים הנל בדרך כלל זהים.
2. אם אתה רוכש כרטיס שמוגדר "לאורך המגרש" ללא התחייבות למיקום ספציפי בטבעת 1/2.זה בדרך כלל בפינות.כך שלא שווה את התוספת במחיר. 3.באתרים השונים יש חבילות בסכום שציינת אך עם טיסות לא ישירות (דרך טורקיה בד"כ) ולינה במלון שאינו מרכזי ולעיתים אף מחוף לברצלונה (כדוגמת רפאל בדאלונה..) עלות הנסיעות בכל יום למרכז ברצלונה ולשדרת הרמבלס יעלו כ 60 אירו ליום.
4. מכיוון שהמשחק הינו "סולד אאוט" קשה להשיג כרטיסי נייר בארץ לפני היציאה למשחק לישיבה בזוגות או יותר יחד.בבודדים אפשר.
-
חבילות ספורטאני מזמין בנפרד טיסה, מלון וכרטיסים מלייב טיקטס... עד היום הזמנתי דרכם 3 משחקים של ליגת האלופות והופעה של ביונסה - לגבי משחקי הכדורגל הכרטיסים חיכו לי באיצטדיון/במלון. לגבי ההופעה-תוך מספר ימים מרגע הרכישה הכרטיסים היו אצלי בבית.
אכן באתרי המועדנים זול יותר, אך תמיד שחיפשתי זה כבר היה מאוחר מדי ולא היו כבר מקומות... אם מצאת כרטיסים באתר המועדון אז לך על זה

יכול להיות שחברות אחרות יהיו זולות יותר אך לייב טיקטס הוכיחו לי אמינות ושירות זמין וקשוב 24 שעות ביממה...
אני לא ממליץ לכם לרכוש מאחורי השער אלא לאורך המגרש- שים לב שלאורך המגרש יש הבדל במחיר בין הפינות לבין שאר המגרש (בין דגלי הקרן) - בלייב טיקטס הבטיחו זאת וקיימו...כנ"ל לגבי ישיבה יחד...
יש להם גם חבילות הכוללות טיסה+מלון+ כרטיסים+ העברות... תעשה השוואת מחירים בין הרכבה בנפרד לחבילה ותחליט...
רובי
-
הי ג'מוסאני נדחפת לשרשור הזה..
גם אני מתכננת יחד עם הבן שלי נסיעה לברצלונה למשחק ב22.3. טיול בר מצוה , אבל קצת באיחור. הוא יהיה בן 16 בדיוק ב23.3

אנחנו מחכים שיפרסמו מחירים למשחק דרך האתר של הקבוצה (למרות שהוא בכלל אוהד של ריאל מדריד).
יש לי כמה שאלות אם לא אכפת לך כ"בעל נסיון " לעזור לי:
1. כדאי לקחת את הסיכון ולחכות עד חודש מראש דרך האינטרנט או לקנות מהאתר של ברצלונה כשיפרסמו מחירים?
2. כמה זמן מראש לדעתך צריך לבדוק לגבי טיסה ומלון? יכול להיות שיהיו טיסות מוזלות במרץ או שאין דבר כזה בעונת המשחקים?
3. יש לך אולי המלצה למלון או דירה במיקום טוב ובמחיר סביר? כנראה שנהיה 5 לילות , עדיין לא סגורים על זה
4. אני לא מתכוונת להיכנס למשחק , הבן שלי ייכנס לבד ואני אחכה בחוץ באיזה קפה או משהו. יש משהו כזה באזור? זה מסוכן שהוא ייכנס לבד או שאין סיבה לדאגה?
תודה רבה
-
הי ג'מוסהיי,
את התשובות לשאלות שלך תקבלי ממומחים בכדורגל.
כותבת בתור אמא לבן 17, וגם אנחנו בדרך (בתקווה שאשיג כרטיסים) למשחק כדורגל. אמנם לא בברצלונה.
ולא עלה בדעתי לשלוח את הבן לבד למשחק (ואני לא מבינה בכלל בכדורגל). איצטדיון קאמפ נואו הוא מקום ענק, האיצטדיון עצמו עם 90000 מקומות ישיבה, למה הוא צריך להיות שם לבד???
אני כבר לא מדברת על זה שהכיף שלו להיות במשחק עם מישהו שקרוב אליו, לחוות את זה ביחד.
לגבי מלון/דירה בברצלונה-יש הרבה המלצות ב 1001 טיפים באתר.
-
משחק בברצלונההי,
גם אנחנו חגגנו במרץ לפני כשלוש וחצי שנים, בר מצווה לבן במשחק של ברצלונה, הקבוצה שלו. אנחנו ראינו משחק ליגה "רגיל". מעת לעת עקבתי אחר האתר הרשמי, שבזמנו הפנה לאתר של קאיקסה (או משהו כזה) עד שכ - 4 חודשים לפני המשחק מצאתי זוג כרטיסים במיקום מעולה. רוצה להגיד שכדאי לך מעת לעת להכנס לאתר ולראות מה שיש לו להציע. אם לא תשיגי בדרך זו, נאמר 3 חודשים לפני המועד, אז יש מה להתחיל לדבר על רכישה דרך סוכנות. גם טיסות ארקיע לברצלונה "נפתחו" כ ארבעה חמישה חודשים לפני מועד הטיסה שלנו.
מטעמי קמצנות אני לא קניתי כרטיסים לי ולבת. בדיעבד הצטערתי, כי שמעתי מהם שזו הייתה חוויה של פעם בחיים, ולא צריך להיות אוהדי כדורגל בשביל להנות. עוד הם סיפרו, שעם הכנסם לאיצטדיון, דיילת הובילה אותם למקום שלהם, שהקהל היה קהל מהוגן כולל ילדים וסבתות ושלכל מתחם יש מזנון ושירותים משלהם. ולמרות כל זאת, נראה לי שכדאי לך לחוות איתו את החוויה.
אנחנו היינו במלון הדירות הזה http://www.booking.com/hotel/es/casp-74-apartments.he.html?a id=329424;label=casp-74-apartments-Dtd_BC6_P1Vuvs5XZwa2wwS47 23234008;sid=29249e906e36a62f5644e09f64bf324a;dcid=1;ucfs=1; srfid=a45694d099d9f3608fba68d7ac360cf2. לא באמצע של הפיילה, אלא צעד וחצי ממנה. מרחק הליכה של כ - 10 דקות מכיכר קטלוניה ונגישות טובה מאוד לתחבורה ציבורית. מאוד.
-
משחק בברצלונההשיקול לגבי כרטיס למשחק בשבילי הוא רק בקטע כלכלי כי אני לא כזה מתה על כדורגל אז חבל לי להוציא עלי גם 500-600 אירו למרות שברור לי שזאת חוויה ענקית.
בנוסף לכך ,הבן שלי גם מתעקש שהוא אוהב לראות משחקים לבד, שהוא יכול להתרכז מבלי שמבלבלים לו במוח בזמן המשחק:)
כמובן שבתכנון גם לבלות יום לפני המשחק וביום המשחק באזור האצטדיון עם האוהדים של ריאל אז כן עדיין כן תהיה לנו קצת חוויה ביחד בקטע של המשחק.
בכל מקרה זו נקודה למחשבה ונחליט לגביה לפני שנזמין כרטיס למשחק. תודה

-
הי ג'מוסאני בכלל חושב שזה מטורף לשלם סכומים כאלו למשחק אחד. להשוואה במשחק ליגה רגיל הכרטיס הכי יקר בקאמפ נואו יעלה 150 יורו. אין שום סיבה לשלם מעל 500 יורו למשחק. במקרה שלך זה בכלל מטורף לשים ילד אוהד ריאל בתוך היציע של בארסה.
שום דבר לא ישתווה לאוירה של לשבת בתוך אוהדי הקבוצה שלך ולהתחבק עם השכן(הלא מוכר) כשהקבוצה שלך מבקיעה שער .
עצה שלי אלייך דוניה. קחי אותו למשחק ליגה בברנבאו במדריד. הוא יהנה הרבה יותר יחד עם כל האוהדים של הקבוצה שהוא אוהד. לדוגמה - ב 5.4.2015 ריאל מארחים את גרנדה ושלושה ימים אחר כך אתלטיקו מדריד מארחים את ריאל סוסיאדד. שני משחקים במדריד של שתי קבוצות איכותיות ביותר, בחצי מחיר ממה שעולה הכרטיס הכי דפוק לקלאסיקו.
עד כמה שזכור לי כרטיסים לקלאסיקו לא נמכרים לכלל הציבור באתר של בארסה.
אם תחליטי בכל זאת על ברצלונה:
באזור של הקאמפ נואו , לא רחוק מהאיצטדיון אפשר לשבת בסטארבאקס קפה - הכתובת Avinguda Diagonal, 637.
ליד זה יש מסעדה איטלקית לא רעה בכלל שם חגגתי את האליפות עם כל אוהדי בארסה בשנת 2010 . אחרי החגיגה בקאמפ נואו רקדנו עם ההמונים על השולחנות במסעדה הזאת...
גם ככה אחת מתחנות המטרו שנקראת מריה כריסטינה של קו L3 היא התחנה בה יורדים לאיצטדיון ובדרך זה הקפה. לגבי ההחלטה האם לשלוח את הילד לבד ? את מכירה אותו הכי טוב ויודעת אם הוא יסתדר בהתמצאות מחוץ לאיצטדיון. לגבי מה שקורה בפנים , שם מדברים בשפת הכדורגל, בפנים הוא יסתדר...
מרינה? בדרך לאן אם מותר לשאול?
בהצלחה
ג'מוס
-
הי ג'מוסאההה ג׳מוס,
פיספסת את כל השרשורים שלי עם השאלות

אנחנו בדרך לפריז ויש משחק של PSG מול מונקו. לפי מה שהבנתי כ 4 שבועות לפני המשחק פותחים מכירת כרטיסים למשחק בודד (כרגע זה בחבילות של 4-5 משחקים במהלך השנה). נכנסת יום יום לאתר הקבוצה, בודקת, למרות שיש כמעט חודשיים עד המשחק עצמו. מקווה לטוב ולמחיר הוגן.

-
איפה לשבת?מי מכם שהיה בקאמפ נואו, היכן כדאי לשבת?
האם טבעת 2 מאחורי השער טובה מספיק? (500 יורו)
האם שווה לשלם באזור הקרנות 750 יורו?
אשמח לשמוע מנסיונכם
תודה
-
איפה לשבת? -
איפה לשבת?הכרטיסים במיקום הכי גרוע במגרש, מאחורי השער והכי למעלה.
החבילה קצרה מדי בשבילי, 3 לילות
אני ארכוש כרטיסים בנפרד, אני רק מתלבט בין מאחורי השער לבין באזור הקרנות.