ניו אורלינס- מה עושים ואיך?
-
אנחנו זוג צעיר (עד כמה ששנות ה20 המאוחרות יכולות להיות) ויש לנו יומיים או שלושה בניו אורלינס.
אנחנו נוחתים בלילה ולכן אחרי מנוחה קלה מתכננים להתחיל לטייל. רוב היום אנחנו בלי רכב וחשבנו רק אחרי הצהרים לסוע לאירפורט ולקחת אותו, כך שביום שאחרי נוכל לטייל רחוק יותר ממרכז העיר. האם הגיוני?
המלון שלנו ברובע הצרפתי, אבל אנחנו רוצים ללכת גם לסיור ביצות ולטייל לאורך הצד הדרומי- צריך רכב בשביל זה? אם כן, אולי כדאי לקחת את הרכב עוד לפני?
השיקול היה שגם ככה לטיול בקרוב אנחנו לא נצטרך רכב, במיוחד כשמחיר החניה במלון הוא 30 דולר ליום, ואם האוטו לא שמיש אז חבל... את הרכב אנחנו לוקחים במטרה להתקדם אחר כל מערבה ולטייל בטקסס.
בנוסף- המלצות לדברים לעשות שם חוץ מלהסתובב סתם ככה (כי השמועות אומרות שבסך הכל העיר דיי מגניבה)?
-
ניו אורלינס- מה עושים ואיך?אם אתם יומיים-שלושה בעיר, לא צריך רכב.
מטיילים ברובע הצרפתי, אפשר לטייל שם ימים שלמים בבניינים ובחנויות המיוחדות. יש מוזיאונים, אם זה יעניין אתכם.
אפשר לקחת את המעבורת בטיילת עד לשכונת ALGIERS ולהסתובב שם שעתיים-שלו בין הבתים המיוחדים (2 דולר לאדם לכיוון).
אפשר - ומאוד מומלץ - לקחת את החשמלית לרובע SAINT CHARLES, לבקר בבית הכנסת TOURO.
אפשר לבקר לפחות באחד מבתי הקברות לראות את קברי הוודו ואחרים, לדוגמה ב-SAINT LOUIS NR 1.
מומלץ להשקיע שעה-שעתיים בביקור בפארק AMSTRONG הקרוב לרובע הצרפתי.
כל זה אפשר לעשות עם קצת הליכה בריאה וחשמלית, אין צורך ברכב.
מומלץ גם להיכנס לביקור בכמה מבתי המלון בעיר, כגון: ROOSEVELT, ROYAL SONESTA וכו'.
הנה כל האטרקציות של העיר:
http://www.tripadvisor.com/Attractions-g60864-Activities-New _Orleans_Louisiana.html