טיול לקרואטיה סלובניה
-
היוש אנחנו מתכננים טיול לקרואטיה וסלובניה. נחיתה בזאגרב ולינה בסלונגי
טיול 5 ימים בקרואטיה ולאחר מכן נסיעה לאיזור בלאד ולינה שם וטיול בסלובניה. 5 ימים.האם זה מספיק? האם ניתן לעשות זאת בפחות ימים? האם יש המלצות? מי יותר יפה לטיול זאגרב או לובלינאנה.
וכמה זמן נסיעה מלובליאנה לזאגרב? תודה
-
טיול לקרואטיה סלובניהבוקר טוב ,לגבי מרחק מלובליאנה לזאגרב -150 ק"מ דרך כביש e-70 טיול מהנה
אלי
-
טיול לקרואטיה סלובניהתודה רבה
-
טיול לקרואטיה סלובניהלטעמי ליובליאנה עדיפה על זאגרב.
משהו סביב 4-5 שעות.
אנחנו היינו בליובליאנה בשבת,והשוק הוא אטרציה נהדרת וססגונית.
לטיול של 10 ימים, הייתי חושב על לינת לילה בסלוני(slunj ככה קוראים את זה)
יום פליטביצה,משם לכוון החוף, מערות הנטיפים, עמק הסוצה, ודרך מעבר וורשיץ לבלאד.
בבלאד עצמה כ 3 לילות.
חשוב לדעת באיזו עונה אתם נוסעים, לגבי מזג אויר וזמינות לינות
-
טיול לקרואטיה סלובניהלמרבית הארצות בעולם 5 ימים זה לא מספיק אבל זה מה שיש לך וגם תוכל לחזור שוב ושוב.בפעם הבאה, תלך על מוקד יותר דרומי בקרואטיה.
יש גם את הכמות הענקית ו"המומחיות" שהולכת ומתפתחת עבור סלובניה הקטנטונת
שאיננה ממש יחודית ואת רוב הדברים שתמצא בה תמצא יותר רבים ויותר מרתקים וגם יותר זולים, למשל באוסטריה. מה שיש לסלובניה להציע זה הרבה יחסי ציבור כנראה טובים מאוד. ללעומת זאת משהו יחודי כמו קרואטיה וחופי הים האדראטי ואייו המרהיבים
הקרובים לחוף איין הרבה בעולם.
במסגרת העשרה ימים אני מציע לך לותר על עוד יום מסלובניה, לותר על שתי הבירות.
ולהקדיש 6 ימים לקרואטיה ורק 4 לסלובניה.
לגבי מסלול בסלובניה תקבל כאן שפע הצעות מעודכנות עד לרמת המסמר בכפר קרופה.אני אתיחס כאן רק לקרואטיה.
מפליטביצה צא ישר באוטוסטראדות לאזור ספליט ממנה תנוע צפונה כשבדרך חזרה תנוע דרך טרוגיר,שיבניק ,סקאראדין,מפלי קרקא ,זאדר .תמשיך לאורך החוף ותכנס לעיר ולאי ראב. אם ישאר לך מספיק זמן סע לאורך מפרץ קווארנר עד רוביני ומשם לתוך סלובניה
לארבעה ימים. אם לא ישאר זמן מספיק, תכנס לסלובנה מכוון אופאטייה למערות ומשם למקומות השיגרתיים והמתויירים.