לאס וגאס
-
הי לכולם..
אנחנונ נהיה 3 ימים בלואס וגאס מחפשת המלצה להופעות טובות שם מי שהיה לאחרונה וממליץ על מה לעשות שם היכן ומתי ..נהיה בתחילת אוקטובר ..וגם מקומות עם ארוחות בופה טובות ?????????
-
לאס וגאסהופעות -ככלל אצבע ,כל המופעים של סירק דה סוליי ,ולא רק.יש רבים נוספים.
בופה -במלון פאריז ,מנדליי ביי ולא רק .גם מ.גי.מ. אקסקליבר לוקסור שהם פחות איכותיים ועוד רבים רבים ,ברוך השם לא חסר אוכל.
מה לעשות -תציצו בכל החומר שבאתר וגם באתר SMARTERVEGAS.COM
-
לאס וגאסאני מאוד אהבתי את הבופה בבלאג'יו. ב Aria גם אבל קצת פחות.
-
לאס וגאסמצטרף להמלצת הבופה בבלאג'יו. מקום מסוכן מאד למי ששומר על הגיזרה.....
-
לאס וגאסבטיול שלנו היינו ב-3 ארוחות בופה
בפריז, Aria וב-מיראג'
שלושתם היו מעולות וברמה מאוד גבוהה. לדעתי של פריז היה הכי שווה אבל כל אחד מהאחרים יתן תמורה מעולה
-
לאס וגאסka של סירק דה סוליי יקר אבל מומלץ - לא לוותר.
מאמא מיה - ישן אבל מדהים.
מומלץ לרכוש כרטיסים בהנחה בחנויות tkts שברחוב [ חפשו חולצות ירוקות ] .
אפשר לרכוש שם גם קופון לבופה במלון מונטה קרלו ב 50% הנחה
-
לאס וגאסאני כותב לכם עכשיו מהשדה בלאס וגאס לאחר שבוע כאן. התאכסנתי במלון בלאגיו והבופה מצוין. מבחר גדול ומגוון. תתכוננו להעלות במשקל:). מחיר בופה בוקר כ 20$ וערב כ 35$. התנסתי גם בבופה של מלון פאריס ומיראז. עדיין ממליץ על הבלאגיו - ולא שבהם תסבלו:). לגבי הופעות יש בלי סוף תלוי מה אתם אוהבים (סטנד אפ, מיוזיקל וכו'). בכל מקרה מניסיון אין טעם לקנות מראש on line. לאורך הסטריפ יש קופות בשם Tix4tonight. החל משעה 09:30 מפורסם על לוח אלקטרוני אילו הופכות נמכרות לאותו היום ובאילו רמות מחיר. משעה 10:00 מתחילה המכירה.
-
הבופה סירקוס סירקוסנכון..סירקוס סירקוס נמצא קצת רחוק מהסטריפ...אבל הבופה שלו זול..וטעים מאד.
ארוחת הבוקר מדהימה עם מיגוון לא מבוטל. והתפר בין צהריים לערב שגם מוזיל. וגם מעולללה. והאמינו לי הייתי כמעט בכולם. כמה כבר אפשר לאכול?..
-
אני ממליצה מאד על הבופה של הקוסמופוליטן- מדוברבבופה שהוא משהו אחר לגמרי.
אני מצרפת כמה טיפים שלי כולל קישור בטיפ האחרון לאתר האינטרנט המדרג.
-
אני ממליצה מאד על הבופה של הקוסמופוליטן- מדוברארוחת בוקר בופה בקוסמופוליטן ב46$ ???
זה כולל שירות ומשקאות?
זה בסך הכל ארוחת בוקר! כמה עולה שם ארוחת ערב?
-
זה בופה אחר. אני אהבתי אותו מאד.זכור לי ששילמתי פחות- כ- 46$ לזוג.
מאד טעים ומיוחד (למי שלא אכפת לו לנסות ולשלם).
-
זה בופה אחר. אני אהבתי אותו מאד.כתוב בקישור שלך שהארוחה עלתה 46$ .
זה לאחד? אז יקר.
זה לזוג ? אז בהחלט שווה.
כולל שתייה ושירות?
-
מה לגבי Excalibur & MGM - בופה, אטרקציות ... -
מה לגבי Excalibur & MGM - בופה, אטרקציות ...שניהם גדולים מאד .
מחיר נוח יחסית
לא הכי איכותי ,אבל בסדר.
לא תצאו רעבים.
-
זה היה לזוג דאז. -
המחירים מטורפים, כנראה כנס, להמנע מהעיר ?תודה על התשובה לגבי הבופה.
ביומיים שמתאימים ללו"ז, באמצע השבוע, לא בחג.
המחירים קפצו לשמיים,
בלאג'יו וונציה - 650$
MGM - 450 $
אקסליבר 200$ במקום $30 בשאר הימים.
נראה שיש איזו ועידה גדולה , המחירים קפצו רק ביומיים האלה, בדקתי בכולם את לוח המחירים החודשי,
לא ממש מסתדר להחליף תאריכים,
האם בימים כאלה שהמלונות הענק בתפוזה מלאה - הכל דחוס וצפוף ? האטרקציות שכולם הולכים אליהם, הבריכה של הבלאג'יו, התקרה של צ'יהולי,
התעלה בוונציאן וכדומה. ו הקיזינו והבופה.
האם לינה במוטל, שבהם דווקא יש דילים טובים תהיה החמצה של העיר ? הכוונה לטייל בין המלונות, לא לשבת במוטל...
-
המחירים מטורפים, כנראה כנס, להמנע מהעיר ?הנה דעתי:
1) כמה כבר אפשר לאכול בבופה ? אני אוכל בעיקר באלה של FLAMINGO ו-HARRAH'S.
2) יש קופוני הנחה שמחלקים בוגאס בכל מיני חוברות, כבר תראו זאת בהיותכם שם.
3) כאשר יש מחיר שונה ל-DINNER ול-LUNCH, האחרון יותר זול, נכנסים לבופה חצי שעה לפני ה-DINNER ומשלמים על ה-LUNCH, במידה שהבופה עובד באופן רצוף. ואז אוכלים גם DINNER שהוא יותר עשיר.
4) בדוכנים של TIX4TONIGHT המפוזרים לאורך הסטריפ, מוכרים תלושים לבופה בהנחה.
5) הנה מחירי הבופטים בלאס וגאס:
-
yaar3 - מהם התאריכים שלך ? -
tix4tonight מוכרים וואוצרים לבופה? בנוסף להופעו -
tix4tonight בהחלט מוכרים וואוצרים לבופה- פלמינגוהארא'ס וריו בעיקר. כ"כ הנחות למסעדות. להופעות באותו יום/למחרת, תמיד כדאי לעבור ולבדוק דרכם. המחירים שלהם שווים. מאתר האינטרנט לא תבין הרבה, כי אין שם הרבה אינפורמציה. אין כמו להגיע אליהם פיזית, עדיף בשעות הבוקר (חם פחות והתורים סבירים).