ויזה
-
אהלן
אני עברתי יבשתית מלאוס אל תאילנד וקיבלתי ויזה ל15 יום.
אני רוצה לשהות בתאילנד 25 יום. מה ניתן לעשות ?
תודה!
-
ויזהאת יכולה לקבל הארכה של שבוע במשרד ההגירה(thai immigration)עלות של 1900 באט,אחרי זה על כל יום איחור את תשלמי בשדה תעופה 500 באט,תקחי בחשבון שאם במיקרה ויהיה לך מזל נאחס ויתפסו אותך ללא ויזה לפני שהגעת לשדה תעופה זה עלול להיסתיים בגירוש עם חותמת שחורה
-
ויזהכדאי שתבררי זאת בשגרירות, אני לא מציעה לך לקחת סיכון וכדאי שתהיה לך ויזה היות ובימים אלו הם ממש מקשים עם כל עניין הויזה, מקסימום תוותרי על היומיים ותחזרי לארץ לפני.
-
ויזהבדיוק כמו שכתבה אורית - במצב היום ההנחיות והבדיקות הן קפדניות יותר
הייתי מציע לא לקחת סיכון מיותר.
-
ויזה --חוכמה שלאחר מעשה.כמובן חבל שלא התנהלת אחרת. יחד עם זאת את לא יכולה לקבל יותר משבוע בהגירה.
אני חושב שאולי עדיף לך לצאת שוב למדינה שכנה לקראת תום השבועיים.
(בוודאי עדיף מאשר לשהות 3 ימים ללא ויזה )
הקדמת הטיסה הביתה היא אופציה שתלויה בחברת הטיסה.
-
ויזהמה לגבי האופציה לגשת לשגרירות בנגקוק ? לא ניתן שם לקבל הארכה לתקופה יותר משבוע?
-
ויזההשגירורת לא יכולה לסייע בשירותי הויזה רק משרדי ההגירה
-
ויזהאלו חוקי ההגירה של מדינה ריבונית כמו תאילנד המקובעות בהחלטות שלטוניות.
שום שגרירות של מדינה זרה לא יכולה להתערב בהם.
-
ויזהכרגע, כל עניין הויזות נמצא בבחינה מחודשת ע"י השלטון הצבאי היות ולאורך שנים היה כרסום זוחל בחוקי ההגירה ורבים מאד ניצלו זאת על מנת לנסות לעקוף את החוקים, להנפיק אישורי שהיה מזויפים (במסווה של ויזת סטודנט למשל) ולהפיק רווחים כספיים אישיים.
המידע על השיטות השונות להנפקת אישורי שהיה היה גלוי וידוע לכל. היית יכול למצוא בכל פינה "סוכנים" שונים שהיו מוכנים לסדר לך ויזת שהיה גם מתוך תאילנד כאשר המקורות השונים אליהם פנו אותם סוכנים היו גם הם ידועים לכל.
בשלב זה, מתרוצצות שמועות באתרים שונים, חדשות לבקרים על פי "יודעי דבר", שגורמות לפאניקה בקרב אלו הנמצאים בתאילנד באופן לא חוקי.
מציע בשלב הזה שלא לנסות להתחכם עם שהייה בלתי חוקית (Over Stay), בשום צורה.
מקווה שבעתיד הקרוב העניין יוסדר באופן שיחזיר את השקט והשלווה לכולם.
-
ויזהקראתי באתר עפתי ורשום :״בעת השהות בתאילנד ולקראת מועד סיום הויזה, ניתן לפנות למשרדי ההגירה ולבקש הארכת הויזה לעד 30 יום, בעלות של 1900 באט. כתובת: 25th Floor, Ocean Tower II75 Sukhumvit Soi 19Bangkok, 10110
״
האם המידע הנל עדכני? ניתן לבקש ולקבל הארכה לעד 30 יום(כלומר קבלת 15 יום נוספים ולא רק 7)?
במידה וכן, האם הדבר נכון רק למשרדי ההגירה בבנקוק או שניתן גם במקומות אחרים (צ׳אנג מאי)?
ודבר אחרון, האם בכדי להאריך אני צריכה שימלאו לי 15 יום כמעט בתאילנד או שניתן בכל עת במהלך השהות?
׳
תודה רבה!
-
ויזהמה לגבי האופציה של מעבר גבול לבורמה? איך זה הולך?
-
ויזה1900 בהט -משרדי הגירה-ויזה ל 7 ימים
יציאה מתאילנד-חזרה בטיסה (!!!) ויזה ל-28 יום.
זהו, לא בורמה יבשתית ולא אתר עפתי ולא שגרירות ולא אהלן וסהלן עם השגריר.
שתי אופציות יש לך, תבחרי. או זה או זה. באסה? אכן. זה מה יש ואלו החוקים.
-
ויזה --לזיקו ולשנייציאה מתאילנד-חזרה בטיסה (!!!) ויזה ל-28 יום.
זיקו, מה קרה ליומיים נוספים? חשבתי שמקבלים 30 יום.
ולשני , נראה לי שאין לך מנוס , או שתקדימי את טיסתך הביתה (באסה)
או שתבדקי אפשרות לצאת לקמבודיה (סיאם ריפ שווה ביקור של מספר ימים).
אין אפשרות (למיטב ידיעתי) לחצות את הגבול קרקעית לבורמה.
וכמו שכבר ענו לך , חבל על בזבוז הזמן לנסוע לשגרירות.
כמו כן (לדעתי ) תחסכי לך את הזמן לנסוע להגירה (מרוחק מהמרכז)
ותחסכי את 1900 בהאט לטובת הנסיעה לקמבודיה.
בהצלחה.
-
ויזהרק מי שמוציא ויזה מראש בשגרירות יכול לקבל אחרי זה הארכה של חודש במשרד ההגירה,מי שמקבל ויזה רגילה בכניסה יכול לקבל אחרי זה הארכה רק של שבוע,את לא חייבת לחכות לרגע האחרון בשביל לקבל הארכה את יכולה להגיע גם כמה ימים לפני
-
ויזהזיקו הבחורה שואלת שאלה עניינית
אם אתה כבר מחליט להיות נחמד ולענות אז תמתן את הטון כי אתה מקלקל את התשובה שלך ברוח בה אתה מגיב וזה לא לעניין .
אם לא בא לענות גם סבבה , לא חובה
אבל אם כן , לפחות תצא נחמד .