למומחי בולגריה
-
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעברוהוא נמצא בדרך לטרויאן?
-
מקבל את עצתךאז יומיים נישן בארבנסי,יום אחד בקאזנלוק,3 לילות בטרויאן ולילה אחד בסופיה
-
אני בעד טיול רגוע ושקטאבי,
כצופה צוחק מהצד אני חייב להגיד לך שעם התיאורים האלה, לפני שאתה מקווה לחזור בשלום, כדאי שתתפלל לצאת...

שמוליק
-
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעבראבי,דבר ראשון,אתה יכול בשקט ורוגע להוריד את מוזיאון הורדים מהפרק.
קרמים,אפשר לקנות בכול מקום.הדוכן שעומד לפני המוזיאון לא שייך עליו.במוזיאון אפשר לרכוש את שמן הורדים האמיתי,עם חותמת.חייבים אותו? לא.בעצם הפולניות הרוסיות פעם אהבו מאוד.
את הכנסיה הרוסית,כן צריך,לטייל קצת בפארק מסביב גם .
נראה לי קצת צפוף אבל אם מדובר בתזיזיות אז כמראה שיתאים.
אבי,אתה יכול להרשות לעצמך סדרה טובה של קרמים לפולניות והן תהיינה מאושרות,תוסיף לזה הגנה לשפתיים(דווקא את המקורי) ואולי שמן ורדים לחותנת

חברה מעולה , החברה! מתוך נסיון של שנים.
אלונה,ברור ,ואני כמעט רשמתי שיש שיתענגו על ישיבה בחצר פורחת,מקריאת ספר בצל שיחי פירות יער שמזמן לא ראו,או אפילו לבשל ריבה מהם.
זה סגנון טיול מיוחד .כמו שכתבת.לא טיול,לחיות אותו.
קצב מהיר יותר משלנו קשה לי לתאר בבולגריה.זה לחתוך בבשר החיי,להבין מראש ולנסות לבחור רק את המקומות שניתן לטייל בהם בזמן המועט,בכייף.
-
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעברהיי אבי,
גם אנחנו טסים לבולגריה בספטמבר. לגבי הרכב, בדקת את rentalcars.com (שבבעלות booking.com ו agoda)? קיבלתי אצלם הצעה זולה מאופרן בכ-100 אירו. החברה ממנה נקבל את הרכב היא יורופקאר.
ממליץ לך לבדוק ב-rentalcar לפני שאתה סוגר מול אופרן (שבדרך כלל אכן מציעים מחירים טובים)...
רובי
-
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעבר -
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעבראבי פתח את המפה, תמצא את טרויאן אחר כך את קופריבשיצה. תראה "דרך" מפותלת כמו זיגזג כזה יורדת מטרויאן לכיוון קופריבשיצה. זה המעבר. זה כביש שעובד בנופים מדהימים מפותל בטירוף. קשה או לא, לא יכולה להגיד לך כי לא אני נהגתי.
-
לא מבין היכן נמצא מעבר טרויאן?האם הוא מסובך למעברבעלי נהג, הדרך מפותלת מאוד,רשום היה אם זוכרת 30-35 ק"מש וכל פעם הזכרנו לו...
הנופים מקסימים,הנהג שיסכתל על הכביש
...לא זכור כמפחיד..בנקודה גבוהה יצאנו "לנגוע" בעננים,כי זאת היתה ההרגשה.בגשם הוא סגור ויש שלט.דווקא הכביש שמוביל למערות מפחיד הרבה יותר,כי הוא צר,מפותל ודו כיווני.אתמול רציתי לרשום שעל המפה הוא נראה כמעי מפותל אבל לא יפה לקרוא כך לכביש יפייפה...
-
תודה על ההפניה לחברה הזאת,לא בדקתי אותהועושה רושם שמחיריה זולים מאוד והם כותבים 18 אירו ליום ועוד מי שלוקח שבוע ומעלה מקבל יום חינם ו5% הנחה,,ו18 כפול 6 זה אמור להיות הכל.האם התנסת בחברה הזאת,כי חלק מהחברות המקומיות מציעות רכבים ממש ישנים ולא הייתי רוצה אחד כזה.
-
בחברה זאת המחירים הם לא כולל ביטול השתתפות עצמיתאותו ניתן לרכוש בסניף שלהם,וזאת תוספת של לפחות 10-15 אירו ליום.תעשה חשבון ותראה שזה לפחות כמו אופרן אם לא למעלה ממנה.
-
לגביי שכירת רכב מחברות מקומיותהרכבים שהם מציעים הינם רכבים ישנים ברובם בני 6-7 שנים עם ק"מ גבוה.ברכבים מסוג זה הסיכוי לתקלות הוא גבוה יותר מרכב חדיש שמציעות החברות הבינלאומיות,הפער במחיר הוא בסביבות 30-40 אירו מול אופרן.כך שכל אחד יעשה את החישוב שלו,אני לא מסתכן,גם היצע הרכבים שלהם,עושה רושם שהוא די מוגבל.
-
הנה תשובה שקיבלתי במייל מחברת sikon לדוגמאRenault Simbol DCI car has year of production 2009 and around 140 000km on the clock. Opel Astra SW car has year of production 2006 and around 150 000km.
-
בולגריה באוקטובר ?סליחה על ההתפרצות.
אני קורא אצלכם, ביחד עם ההפניות המועילות של המשתתפים לשרשורים האחרים, את האפשרויות המגוונות לטיול בבולגריה ומתחיל לפתח התלהבות מהיעד.
האם בולגריה, או חלק ממנה, תתאים לטיול של כשבוע גם במחצית השניה של אוקטובר (סוכות), בעיקר מבחינת מזג אוויר ?
ושוב סליחה על ההפרעה לשרשור המצוין הזה.
יאיר
-
בולגריה באוקטובר ?יאיר, שאלה מכשילה. לפני שלוש שנים בערך באמצע אוקטובר הייתה סופת שלגים דווקא באזור הכי חם של הים השחור. לעומת זאת לפני שנתיים היה מזג אוויר מצוין עד סוף אוקטובר אפילו בהרי רודופי. ולפני שנה לא ירד שלג באתרי הסקי שליד סופיה עד תחילת פברואר.
בתכל'ס עלול להיות בעייתי במעברי הרים, תהיה בעיה לעשות מסלולי הליכה בשמורות טבע. לא תהיה בעיה להגיע בכבישים הראשיים לערים כמו פלובדיב, וליקו טרנובו, לדעתי גם בלוגרדצי'ק (צריך לשאול את רנצ'י מה מצב הכביש לשם) וכו'. כדאי? בטח כדאי. הכול כדאי בבולגריה.
-
מתקשה למצוא דירות מגורים עם 2 חדרי שינה וללא ארוחתבוקר,עם מטבח,כפי שאני אוהב,בבוקינג,האם יש אתר בולגרי/אחר שבו ניתן למצוא דירות,אני מניח שישנן דירות כאלו.
-
מתקשה למצוא דירות מגורים עם 2 חדרי שינה וללא ארוחתאבי,
תנסה ב-villas.com (מבית booking.com).
רובי
-
שאלה לאלונהלמה לא לעשות את הטיול כפי שאת עשית רק עם הדברים הכי מלהיבים כלומר לקחת את הדירה שלך לשישה לילות,מה כבר תיתן טרויאן וסביבתה יותר?ואז ביום האחרון אני נוסע לכיוון סופיה עובר בקופריבשטיצ'ה ישן את הכמה שעות בסופיה ולשדה תעופה.
האם תוכלי לתת לי את ההיי לייטס שלכם ונאמר שאצרף גם את שמורת honitsa או איך שקוראים לה,ובא לציון גואל?
-
שאלה לאלונהאם אתה זוכר התחלנו את האשכול מזה שאתה לא רוצה נסיעות ארוכות. זה למה חשבת להתמקם בטרויאן בהתחלה. אבל מכיוון שמאז הכול השתנה חוץ מהנחיתה בסופיה, אני לא רואה שום סיבה שבעולם למה לא לעשות טיול כמו שאנחנו עשינו.
באשכול הסיפור שלי יש קישור לבית בו היינו, לבעלת הבית קוראים קטיה ואפשר לכתוב לה באנגלית ולמסור לה ד"ש ממני. לא אתן לך היי ליטס מסיבה הפשוטה - יש איתך שתי פולניות, אני לא רוצה להיות זאת שיאשימו אותה אחר כך, עדיף שיאשימו אותך
לכן כל מה שנשאר לך זה להושיב את האישה והחמות מול מסך המחשב, להראות להם תמונות ולשאול - מה בא לכן?הנה הסיפור בולגריה הכי בעולם
-
שלחתי אליה מייל,המחירים שלה עלו מאז שהיית אצלהכעת זה 40 אירו מעל ל3 לילות ו50 לפחות.
-
וזה מה שקטיה כתבה לי עכשיו במענה למייל שלי.אלונה,נראה לי שהיא רוצה לחבק אותך שוב.
Hello:) When you know Alona you are very welcome to stay from 15 till 21 of September.And yes,35 euro per night is okay.How is she? Does she use Facebook? I would like to have connection with her.My facebook is: https://www.facebook.com/katia.ivanova.50,please tell her to write me.Greetings to you and Alona and if you decide to stay just tell me to reserve the villa for you!Best regardsKatiaאז תודה אלונה בזכותך קיבלתי הנחה ואת אותו המחיר שאת שילמת לפני 3 שנים,האם רצוי להביא להם דבר מה מהארץ?מה דעתך?