ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דוקסילין/לריאם ואלכוהול

פורום בריאות
    1
    5
    5212
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

הי ד``ר אני טס בקרוב להודו ורציתי לשאול שאלה לגבי שילוב של אלכוהול ודוקסילין/לריאם.וזה לא שבהודו אני מתכנן לשתות אבל צריך לקחת את התרופום 30 יום אחרי ואחרי הודו אני בתאילנד ואין מצב ששם ב-30 יום האלה אני מוותר על אלכוהול.
      מה הסיכון בלשתות אלכוהול(בכמויות גדולות וכל יום)יחד עם התרופות האלה?
      האם לא עדיף לוותר על ה-30 יום ולהפסיק בסוף הודו?מה יותר יסכן אותי לוותר על התרופות עם היציאה מהודו או לשלב את התרופות עם אלכוהול?
      אני יודע שהצעות הרופאים היא בכלל אל תפריז בשתיה ואל תשתה עם תרופות וכו` אבל בתאילנד אני כן אפריז(בד``כ אני ממש לא מפריז)ומבקש את העצה הכי אופטימית בשביל המצב שהצגתי.תודה בכל מקרה.
      נ.ב האם שילוב של דוקסילין/לריאם עם סיגריות משפיע במשהו?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

דוקסילין/לריאם ואלכוהול:Re
        שרון.
        ברור שאינני ממליצה שתיית אלכוהול.
        מכיוון שללריאם יש לפעמים תגובות לוואי נפשיות וגם לאלכוהול השילוב עלול להיות בעיתי
        כולנו מכירים אנשים המשתכרים מכוסית אלכוהול ואחרים שיכולים לשתות הרבה יותר ללא השפעה הנראת לעיין
        במידה רוצים לנסות רצוי ביום 6 מנטילת לריאם ולבדוק את התגובה שלך בנאים מוגנים -נוכחות חברים
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

ד``ר אני בכלל לא בעד לריאם
          ולא מתכוון לקחת אותו סתם שאלתי גם עליו כי אולי דוקסילין+אלכוהול זה בל יעבור אז אולי הייתי שוקל לקחת לריאם אבל אם גם בלריאם יש סיכון בשילוב אלכוהול אז לא תודה ואת הכדור הזה אני ממש לא מתכוון לקחת.אז נגיד נוריד אותו מהפרק....מה הסיכון שבשתיית אלכוהול ובנטילת דוקסילין?או דוקסילין החדש זה שפחות מגרה?
          לא ביחד,נגיד דוקסילין בבוקר ואלכוהול בלילה.
          יש בזה סיכון גבוה?אם כן במה הסיכון מתבטא?נזק בטווח המיידי(בזמן הטיול)או אח``כ?
          יש יעילות לדוקסילין בכלל עם אלכוהול?או שהאלכוהול מבטל את יעילות התרופה?
          ד``ר אני יודע שאת נמנעת מלתת קביעה בקשר ללקיחת כדורים מונעי מלריה אבל אני שואל אותך בכנות לגבי עצה ולא קביעה ובסוף אני זה שמקבל את ההחלטה על עצמי.אבל מה עדיף לסיים את הודו ולהפסיק דוקסילין(עם כל הסיכון של לא לקחת 30 יום אחרי היציאה משטח מסוכן)?או להמשיך לקחת דוקסילין בתאילנד 30 יום עם אלכוהול?
          אני חייב תשובה(או לפחות המלצה)זה מטריף אותי.
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שי זה חבר שלי שרשם גם
            מהמחשב אבל השאלה עדיין בעינה.
            ואני באמת אובד עצות ד``ר.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

ד``ר אני בכלל לא בעד לריאם:
              אין כל תועלת בנטילת דוקסילין רק כאשר אתה בהודו,במקרה זה עדיפה אופציה של טיפול חרום
              בקשר לאלכוהול לא ידוע לי על בעיה מיוחדת בשימוש באלכוהול במידה ביחד עם דוקסילין
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון