סאפה והלונג ביי
-
היי,
כמה אמורים לעלות טיולים בהלונג ביי (יומיים) וספאה (4-5 ימים)?
כאלה שסוגרים דרך המלון בהנוי? איך אדע שלא עוקצים אותי? שמעתי שהרבה מלונות בהנוי עושים את זה ולוקחים יותר כסף ממה שזה אמור לעלות...
תודה!
-
סאפה והלונג בייהעצה הכי טובה שלי אלייך היא לקחת הצעות מחיר מכמה סוכנויות טיולים בהאנוי (ויש כאלו בלי סוף בהאנוי), לפני שאת סוגרת באחד מהמקומות, בין אם תסגרי במלון או בסוכנות טיולים.
מאחר ויש כ"כ הרבה סוכנויות טיולים בהאנוי שמרוכזות על שטח קטן יחסית ברובע העתיק, תספיק לך שעה אחת של הסתובבות קלילה בשביל לקבל לפחות 3-4 הצעות מחיר מסוכנויות שונות.
גם אם החלטת אח"כ לסגור דרך המלון, זה לא יזיק לעדכן אותם "על הדרך" בתחילת השיחה בהצעת המחיר שקיבלת מהסוכנויות, כדי שיבינו שהם לא יכולים סתם לזרוק לך מחיר מופקע ושאת מודעת למחירים הריאליים של הטיולים האלו.
שיהיה בהצלחה!
-
סאפה והלונג בייתראי את הטיפ שלי בנושא. היא לא תעקוץ אותך ותמכור לך בדיוק מה שאת רוצה.
-
סאפה והלונג בייאתה מתכוון לאחד הזה?: http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%98%D7 %9C+thu+giang
יש לך כתובת אתר/מייל שלה?
-
סאפה והלונג בייעדי יש לי כתובת של משהו מהימן שחברים סגרו איתו טיו לסאפא, כרטיסי רכבת ועוד וגם אני סגרתי איתו, טסים לויאטנם ב18.9, אם את רוצה כתובת, כתבי לי לפרטי, אשמח לשתף אותך.
-
סאפה והלונג ביילסאפה לא הייתי ממליץ לקחת טיול מאורגן מהאנוי. אפשר לקחת את הרכבת, להגיע לעיר ולמצוא טיולים משם. יותר זול וגם מכניס יותר כסף לאוכלוסיה המקומית.
בהאלונג ביי, כמו שרוני הציע, סקר שווקים, המלצות וחוות דעת שאת מוצאת באינטרנט ולפי זה להזמין