שאלות לגבי קנדה
-
שלום לכולם.
ריכזתי כמה שאלות כדי לא להפציץ את הפורום תודה מראש לעוזרים. אני יתחיל בטיפה הסברים על מה שאני רוצה לעשות בטיול. אני בן 22 רוצה לעשות טיול מחוף לחוף בקנדה למשך זמן של בסביבות ה6 חודשים. הטיול יהיה כנראה לבד. 1. מה האופציה הכי טובה שלי לגבי נסיעות? 2. האם מותר לישון ברכב בקנדה? כי למשל בארהב בחלק מהמקומות אסור. 3. האם אפשרית האופציה של קניית רכב+ביטוח לזמן הזה ואז בסוף הטיול למכור אותו? 4. אם התשובה לשאלה הקודמת היא חיובית האם זה אפשרי לנוע עם הרכב והביטוח בין הפרובינציות השונות בלי בעיות של המשטרה וכדומה?
-
שאלות לגבי קנדהברוך הבא לפורום צפון אמריקה !!! אולי זה יעזורר לך:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3592970
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=690&a mp;messageid=133300610
-
שאלות לגבי קנדהתודה רבה על התשובה המהירה. אבל לא עזר לי בנושאים ששאלתי..
-
שאלות לגבי קנדהאני חושב שהכי נוח יהיה לך להתנייד ברכב שתקנה, לגבי רכב שכור, אני חושב שמפאת גילך יש תוספת מחיר ליום השכרה.
לגבי לינה, וול מארט מאפשרים לבעלי קראוונים ללון בחניונים שלהם בחינם, לא בטוח לגבי רכבים פרטיים.
בכדי לקנות רכב (בפרובינס של אונטריו, למיטב ידיעתי גם בשאר הפרובינציות) תצטרך לקבל רישיון נהיגה קנדי (עיוני ומעשי), אחרת לא ימכרו לך רכב, תצטרך לבדוק שניתן לקבל רישיון עם ויזת תייר, תעשה בדיקה מול השגרירות.
עם רישיון וביטוח רכב קנדי תוכל לעבור בין כל הפרובינציות ללא כל בעיה, לרבות ארה"ב.
העלויות של ביטוח רכב, שונות מפרובינס לפרובינס, באונטריו הכי יקר, יכול להגיע גם ל-8,000 דולר לשנה עקב גיל, וותק נהיגה וללא עבר ביטוחי, בריטיש קולומביה, מניטובה וסצקאסושאן יותר זולות, היות וביטוח נזקי גוף (ביטוח חובה) נעשה ע"י הפרובינס עצמו, תצטרך לבדוק ולהחליט באיזה פרובינס להוציא רישיון ולרשום את הרכב (חייבת להיות התאמה).
-
שאלות לגבי קנדהלפני שבוע בערך ראיתי בפורום את הקישור הבא לאתר של ה- AAA על חוקי התנועה, כולל נושא ביטוח ודרישות לרשיון בכל אחת ממדינות ארה"ב והפרובינציות והטריטוריות של קנדה.