ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טסים מחר לזלצבורג/טירול!!!

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    789
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שמוליקיפוד
      שמוליקיפוד נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות קטנות לסיום:

1. אין לי מטריות - בטח יש שם בכל סופר, יש איזו המלצה? נגיד - אל תקנה ברחוב הראשי של העיר כי שוחטים שם במחיר...

2. אין לי גם כפפות למערות/קרחון. אותה השאלה..

3. מה זה ספרי wolly למניעת מים? איפה קונים את זה? ( התשובה צריכה להתייחס לאוסטריה... )

4. מהם שעשועי השלג בקרחונים השונים? יש לי ילדים בני 14-15, מזחלת שלג של כמה עשרות מטרים לא תספק אותם. לכן, האם שווה לי לעלות ב 3 מעליות כדי להגיע לשעשועי שלג?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myomer
        myomer נערך לאחרונה על ידי

3. הספריי אמור להגן על כניסת מים לנעליים. קונים בסנדלריה. קניתי, השתמשתי ולא הרגשתי שעזר. בתכלס לדעתי מיותר. אבל זו רק דעתי.

4. היינו בשעשועי השלג בקפרון - היה נהדר. יש כל מיני סוגי מזחלות. מתגלשים במדרון, עולים חזרה במסוע (חס וחלילה להתעייף). בין לבין משחקים בשלג. אם זה נראה לך שלא מספק את הילדים והם אכן קצת גדולים אז לא שווה את ה-3 רכבלים. גם העלות שלהם לא זולה. מי שהכי נהנה אצלינו היה בן ה 10. 

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הי שמוליקיפוד,

איזה כיף לך!!!

מטריות וכפפות - אנחנו קנינו מראש בארץ, אבל אם אתם עוברים בסנקט יוהן אים פונגאו עצרו בקניון Stad Galerie (נמצא פונקט על הדרך שעוברת בתוך העיירה לכיוון קפרון - כביש 311) חניה תת-קרקעים בחינם 90 דקות (ואח"כ עולה גרושים) - ב-C&A יש הכל ובזול עם טופס החזר המס.

ספריי דוחה המים - אל תטרח. אני טרחתי, לא הרגשתי בשיפור משמעותי (או בכלל, למען האמת).

שעשועי השלג בקפרון - לפי תיאורך את ציפיות הילדים אולי כדאי לוותר. אכן מדובר בגליץ' של כמה עשרות מטר בלבד (להערכתי לא יותר מ-30 מטר, תקנו אותי אם אני טועה) , שחובבי אדרנלין בני 14-15 עלולים להתאכזב ממנו. הקטנים שלי בני 10, לא אגיד שלא נהנו שם, אבל אחרי כשעה וחצי כשקראנו להם בזהירות להתקפל (אם הם היו מוחים בתוקף היינו מסכימים להשאר עוד קצת) - הם לא מחו בכלל - מיצו לגמרי, וזה ממש לא היה שיא הטיול בשום מובן שהוא. העלות יקרה מאוד (לנו עלה 89 יורו אחרי ההחזר של הכרטיסים במכונה למטה).  

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון