החתמת דרכונים-הכיצד??
-
כאשר עוברים (בנסיעה ברכבת/אוטובוס) מבודפשט לוינה או בודפשט ברטיסלבה או בודפשט פראג איך מחתימים דרכונים (אם בכלל) מה עוד שלאחר יום ו/או יומיים חוזרים לעיר המוצא? -
שוב?הטלת מטבע?
פשוט קח את הדרכון וכבר תראה בדרך.
ואם לא תיקח...
יחזירו אותך בחזרה. -
החתמת דרכונים-הכיצד??:Reפשוט מאד - אנשי המכס עולים לרכבת/אוטובוס ובודקים את הדרכונים ו/או לוקחים אותם להחתמה ומחזירים. העיקר שיהיה לך דרכון ביד. -
החתמת דרכונים-הכיצד??:Reאם אתה מגיע ממדינה ששייכת לאיחוד האירופאי למדינה אחרת שגם שייכת לאיחוד לא מחתימים את הדרכונים -
החתמת דרכונים-הכיצד??:Reמה זאת אומרת? אם אני נוסע מפראג לוינה או מפראג לברטיסלבה אני צריך להחתים ואם כן זה נוהל פשוט או מורכב? -
עם חותמת!!שלום שימי!
מה הלחץ??
דבר ראשון- במעבר בין מדינות של האיחוד האירופי כבר אין דבר כזה ''ביקורת דרכונים''.
דבר שני- יש לך דרכון בתוקף? בשתי המדינות המדוברות לא צריך ויזה? אתה מבוקש ע''י האינטרפול? אז מה הבעיה??
תאמין לי שאפשר לעבור את הגבול בין המדינות האלה, אפילו באוטובוס, מאות אלפי אנשים עושים את זה על בסיס יומי.
נדגיש שוב כדי שלא תשאל פעם שלישית- אין בעיה לעבור את הגבולות האלה!!! -
אל תדאגהוא עוד ישאל גם בפעם הרביעית. -
אל תדאג:Reהנה המחשה מנסיון אישי: נסענו ברכבת מבודפשט לוינה. כאשר עצרנו בתחנה שמהווה תחנת גבול עלו לרכבת אנשי ביקורות גבולות אוסטרים והונגרים - עברו בין היושבים ברכבת - כל אחד הציג את דרכונו - ובו במקום הם החתימו את הדרכון. בתחנה הבאה הם ירדו....
כך גם היה בדרך חזרה מוינה לבודפשט.
אם אני לא טועה, מאז הונגריה נכנסה לאיחוד - ולכן גם הנוהל הזה בוטל. אתה עולה בבודפשט ויורד בוינה (ולהפך) - ולא מחתימים לך דרכון. זהו. -
אל תדאג:Reשימי צא מהפניקה אף לא יסתכל לך בדרכון מה אתה דואג ?