גרמניה - אגם כימזה
-
שלום !
טסים למינכן ומשם נוסעים לאוסטריה.
ננחת בשעה 11:00 נשכור רכב וניסע לכיוון זלצבורג,
כאשר בדרך נקפוץ לאי הגברים בכימזה.
עדיין אין מקום לינה מוגדר ללילה הראשון.
הכוונה ללון באזור זלצבורג, אניף גרודיג או קוכל.
כמה זמן יש להקדיש לטיול באגם כולל שייט לאי האדונים
וביקור בגנים ובארמון.
אני לא רוצה להגיע מאוחר ללינה.
תודה
יהודה
-
גרמניה - אגם כימזה:Reשעה נסיעה ממינכן לאגם סיור כולל שייט לארמון כ- 3 שעות המשך נסיעה לANIF כ45 דקות כך בחשבול ס''ה בערך 5-6 שעות -
גרמניה - אגם כימזה:Re
יוסי , תודה.
היכן אתה ממליץ ללון בלילה הראשון ? -
גרמניה - אגם כימזה:Reאם תהייה עייף אחרי שכמעט ולא יושנים לילה אתה יכול ללון בעיירות שמסביב לאגם כיימזה.יש עיירה שנקראת פריין ןלמחרת להמשיך בניחותא ורגועים. -
גרמניה - אגם כימזה:Re
חנן תודה
בהמלצתך לא דחיתי את הנסיעה לחודש יולי.
אסע בעוד כשבוע וחצי.
יהודה -
גרמניה - אגם כימזה:Reבהחלט מצטרף לדעתו של חנן לשהות את היום והלילה הראשונים בפריאן אם קימזיי. נוסף לאי הגברים ולאי הנשים כדאי לבלות מספר שעות בבריכה המקומית על מרכיביה השונים. אפשר גם לנסוע ברכבת הקיטור הישנה הנוסעת בין האגם לבין תחנת הרכבת של העיירה.
כדאי לקחת בחשבון שני דברים:
הלינה בבתי המלון הסמוכים לאגם יותר יקרה מהלינה בעיירה עצמה ולדעתי עדיף לישון בעיירה.
שנית, כמו בהרבה מקומות קטנים אחרים, העיירה נכנסת ל''עוצר'' בסביבות שש-שבע בערב וממש אין מה לעשות בה. יש (או לפחות היה לפני מספר שנים) מקדונלד`ס לא רחוק ממרכז העיירה ויש גם סופר ליד תחנת הדלק בו אפשר להצטייד במצרכים.
ולמחרת תוכלו לקום רעננים לקראת המשך הטיול לכיוון זלצבורג והלאה.
נסיעה טובה
פריאן אם קימזיי - באנגלית -
לינה בלילה שלפני החזרה
ליפא ,תודה
שאלה נוספת,
אני חוזר לארץ בתחילת יולי.
הטיסה חזרה תהיה בשעה 12:20,
האם ממולץ לשכור כעת ומראש צימר בעבור הלילה שלפני הטיסה בעיירות שסביב שדה התעופה במינכן,
או
להגיע לעיירות הסמוכות לשדה התעופה ואז לחפש צימר?
האם מתקיימים משחקי המונדיאל במינכן בשבוע הראשון של יולי ?
תודה
יהודה -
לינה בלילה שלפני החזרה:Reיהודה ביום שאתה מגיע ומטייל שים לב כי בחלק הגרמני המחירים אמורים להיות זולים יותר מהאוסטרים אולם בגלל המונדיאל המחירים עלו עלו כך שנסיעה מהאגם לאוסטריה לדוגמא באניף היא קצרה וכדאי להגיע לשם אפילו בסביבות 18:00 יש שם הרבה פנסיונים וחדרים פרטיים היום לפני החזרה כדאי בגלל אותה הסיבה לשריין מקום ישנה עיירה בדרך לשדה בשפ פרייזינג תחפש צפונית למינכן לכוון שדה התאופה ישנתי שם מזמן אני מצטער אין לי את הכתובת אבל יש שם צימרים עוד פעם יש בעיה בגלל המונדיאל -
גרמניה - אגם כימזה:Reעשיתי את המסלול הזה לפני שנתיים.
נחתנו במינכן, לקחנו רכב שכור, נסענו לעיירה פריין, שטנו לאי הגברים כולל הסיור בארמון וכו`.
הגענו לאניף כשהתחיל להחשיך והעיירה ניראתה כבר כמו עיירת רפאים. שממה.
בשארית כוחותינו לקחנו מלון לא זול שלמחרת החלפנו לזול יותר.
בקיצור, מסלול זה אפשרי, לא נוסעים יותר מידי אבל ממליצה לך לשריין מראש מקום לינה ללילה הראשוןואז הכל ניראה פשוט יותר. -
לינה בלילה שלפני החזרה:Reהיי
להזמין מקום מראש בLandshut העיר עתיקה ויפיפיה ושווה חצי יום טיולים, כולל למצודה שמעליה ממנה נשקף נוף מרהיב והכלות באות להצטלם.אני ממליץ לא להתברבר לפרברים(כמוני) בגלל המחיר, אלא לללון בלב העיר במרחק הליכה מכל מקום כי העיר גדולה.לודא מראש חניה במלון!!.לשדה מהעיר מקס` 20ד`.
אורי -
לינה בלילה שלפני החזרה:Reתודה אורי, באיזה שלב יורדים מהאוטוסטרדה כדי להכנס לעיירה שאתה ממליץ?
מה מחירי- החדרים בעיר ובפרברים, ביחוד בעונה זאת של המונדיאל?
תודה מראש -
גרמניה - אגם כימזה- לדלית
דלית בוקר טוב !
תודה
רישמי בבקשה באיזה שעה יצאת משדה התעופה,
זמן נסיעה כולל הביקור באי הגברים,
וזמן נסיעה עד אניף.
חנן וליפא העגלון המליצו ללון באזור האגם ובעיירה פריין.
תודה
יהודה -
לינה בלילה שלפני החזרה:Re
אורי תודה
האם תוכל לתאר את הדרך מהעיירה לשדה התעופה?.
מצאתי במפה שתי עיירות עם השם Landshut
ראה מפה מצורפת.
תודה
יהודה -
גרמניה - אגם כימזה- לדלית:Reשלום יהודה
הסתכלתי בפנקס הדשימות שלי ולא כתוב לי זמנים.
בכל אופן זכור לי שיצאתי למינכן בטיסה מוקדמת, בערך 6 בבוקר.
במהלך השכרת הרכב התבזבזו לנו לפחות שעתיים מאחר ולא היה רכב אוטומטי בשדה ונאלצנו לנסוע ברכבת לתחנה המרכזית בעיר ומשם במונית לסוכנות הרכב . בנוסף היה קצת בלגן בחברה בעיר .
לפפי מיטב זכרוני קיבלנו את האוטו בשעה 13:30 עם שדרוג לשברולט אוטומטי ענק עם .G.P.S
בשעה זו יצאנו ממינכן והתחברנו לכביש A8 . לאחר כ-100 ק''מ פנינו ימינה לעיירה פריין שם נימצא האגם קיימזי.
השיט לאי הגברים נימשך כרבע שעה.
מהמעגן הולכים כ-20 דק` ברגל עד הארמון.
ניתן להיכנס לארמון רק בסיור מודרך. זכור לי שזה היה משמו קצת איטי ומחניק אבל בכל אופן שווה לא יותר מחצי שעה. נימצאים קצת בגנים, משהו כמו חצי שעה.
בדרך חזרה, אם לא בא ללכת יותר ברגל עולים על סוס ועגלה שלוקח אותך בחזרה לשייט תמורת 3 יורו. עשינו את זה.
אני מקווה שעל פי נתונים אלה תוכל לחשב את לוח הזמנים שלך.
יצאנו לאניף וזכור לי שהגענו כשהתחיל להחשיך.
לדעתי, כמו שציינתי קודם שווה להזמין מקום לינה באניף או בעיירה סמוכה.
אין טעם לדעתי להישאר בפריין. -
לינה בלילה שלפני החזרה:Reהיי
קבל את התאור של משלין במפה(אני מקווה שעברה)כי לא ברור לי מה לא ברור לך.
אורי -
לא עבראבל כאמור מדובר בעיר לנשוט ליד שדה תעופה של מינכן
ובתוכה עובר הנהר Isar. האוטובאן הסמוךA92 מוביל לשדה התעופה והשילוט לשדה למיטב זיכרוני מופיע מידית.
אורי -
אורי , תודה רבה -
דלית , תודה רבה :Re -
גרמניה - אגם כימזה- לדלית:Reזכור לך כמה עולה הכניסה והשייט תודה מראש -
גרמניה - אגם כימזה- לדלית:Reרשמתי בעמוד הראשון לענת.