גרמניה - אגם כימזה
-
לינה ועלויות
ישראל
מצ''ב לינק לחומר שהכינה ציפי.
שים לב העלויות הן באירו ולא בש''ח כפי שנכתב בטעות.
אם תמשיך לחפש ב- 1001 טיפים, באירופה, אוסטריה, תוכל למצוא קובץ גדול של לינה באוסטריה ובמינכן שהכנתי בשנה שעברה.
אני מצרף לינק ובו מספר תשובות וטיפים בנושא אוסטריה ועוד.
יש חבר נוסף בפורום בשם יהודה אשר שואל עונה בנושא רומניה
תהנו
לינה ליד זלצבורג, מינכן ועלויות
יהודה -
אורי , תודה רבה:Reיהודה, אני אישית מתכנן מסלול כאשר אני יודע את יום החזרה שצריך להיות קרוב לשדה. כל השאר הוא תיכנון של יעדים בערך ולא מחייב את המציאות. בכלל אם אני נהנה מאד ממקום עקב סיטואציה לא מתוכננת לדוגמא פסטיבל מקומי שלא ידעתי , תהלוכות ועוד כל מיני אירועים מקומיים אני מנצל את הזמן לפי הנאתי ולא חושב שרשום לי במחברת יעד אחר לאותו יום, אומנם אין צורך להיתמזמז יתר על המידה, כי אנחנו לא הולכים לחקור את המקום, אלא כך הכל באיזי זה חופש לא לעבוד לפי השעון.בגלל זה אני לא מזמין לינות מראש כי אז אני לחוץ לגבי המיקום, כך שמה ואיפה שיוצא שם אני מתמקם. אל תשכח שהיום הראשון הוא מאד מעייף, וכל התיכנון לגבי הארמון בכיימזה , הוא דיי מעייף ההליכה שם דיי מרובה, יכולים ליפול או למזג אויר חם שזה דיי מקשה או גם ליום גשום, כך שתלון איפה שיוצא ולדעתי אל תתחייב להזמין מראש. יש מספיק עיירות וצימרים,רק המלצה שלי לחפש בשעה שיש עדיין אור. זה לא כל כך נעים לחפש צימר בחושך. -
חנן , תודה רבה:Re
חנן, תודה.
זה מה שאני עושה בד''כ.
בטיונו האחרו בנורבגיה הזמנתי לינה ללילה הראשון שבו הגענו לאוסלו, הגענו בחצות, וגם לשלשני הלילות האחרונים באוסלו.
במהלך כל הטיול ''מצאתי'' צימרים לאורך המסלול שנמשך 14 יום בסה''כ.
אני מתכנן מראש, אולם מבצע שינויים במהלך הטיול.
אני מעדיף להיות מאורגן מראש ללילה הראשון והאחרון.
אני מצרף את הלינק של המסלול.
רשום מסלול ל- 9 ימים, למרות שהיינו 14 , קרא ותבין מדוע.
תודה
יהודה
מסלול ל- 9 ימים בנורבגיה -
חנן , תודה רבה:Reיפה ,כל הכבוד אתה משקיען ויסודי והיפה שאתה גם כותב גם בשביל האחרים שילמדו מהניסיון, הלוואי כולם היו לומדים ממך, ככה זה בפורום הסקי, אנשים שחוזרים נותנים דיווח מלא ומפורט, ואכן זה עוזר לאחרים. כל הכבוד המשך כך.