ליון, צרפת באוקטובר
-
אנחנו (משפחה בת 5 נפשות) חושבים לטוס לליון בחופשת סוכות, כלומר אמצע אוקטובר. אני לא מכירה את האזור בכלל. מרפרוף ראשוני נראה שנחיתה בליון מהווה בסיס לטיול באלפים. איזה סוג של טיול אפשר לעשות בעונה זו? אשמח לכל הצעה ועיצה טובה.
-
ליון, צרפת באוקטוברנחיתה בליון בתקופה זו-רק בטיסת המשך. למיטב ידיעתי אין טיסה ישירה.
העיר עצמה שווה לפחות יומיים או שלשה
והיתרה- אין שום בעיה למלא תכנים,
רק...שבמחצית אוקטובר לא הייתי בוחרת את האלפים אלא יותר את חבל הרוהן נפת ליונז, או אפילו קצת דרומה יותר לכוון קלרמונט והצוקים הוולקנים.
מחצית אוקטובר כבר עלולה להיות בעיה במקומות הגבוהים.
-
ליון, צרפת באוקטובריונית, תודה על התשובה המהירה מאד. את יכולה לפרט קצת לגבי קלרמונט. צוקים וולקניים נשמע כיף.
אגב, ראיתי אתמול בלילה באתר של טראנסאוויה שיש טיסות ישירות בתקופת סוכות לליון, ולכן התעניינתי.
-
ליון, צרפת באוקטוברעוד אפשרות עבורכם היא אזור בורגונדי - חבל הגסטרונומיה והיין של צרפת.
ביולי האחרון, שהינו מס ימים מהנים ביותר בבון (Beaune) שעה וחצי מליון.
ביום טיילנו בכפרים הציוריים, שאטויים, טעימות יין ביקבים (דרך היין) ובערב אחת מעשרות המסעדות המעולות באזור.
-
ליון, צרפת באוקטובר -
ליון, צרפת באוקטוברהיי באפי הציידת
אנחנו טיילנו בליון בנובמבר 2012, צבעי הסתיו משכרים ומדהימים.
מזמין אותך לקרוא בבלוג שלי. עשינו שבוע שלם עם חלוקה חצי בליון עצמה וחצי באנסי שכלל יום בשאמוני וכל מה שלמרגלות האלפים.
העיר עצמה מהלכת קסמים ושובת עין. האזור מסביב טובל בירוק, יקבי הבוז'ולה מסביב, פשוט חגיגת למטיילים.
הלכת בכיוון מצוין!
-
ליון, צרפת באוקטוברתודה רבה על סיפורי הטיול המדהימים שלכם! נעשה חושבים (ובעיקר, חישובים
)...