מלונות בתאילנד
-
אנחנו זוג חברות שנוסעות לתאילנד לחודש בספטמבר.
האם עדיף להזמין את כל המלונות מהארץ מראש, או למצוא מלון שם בהתאם לכמה זמן אנחנו רוצות להשאר בכל מקום?
האם המחירים עולים ככל שמתקרבים לתאריך, או שעדיף להזמין במקום?
בכל מקרה לילה ראשון אחרי הטיסה כבר הזמנו.. מה מומלץ בקשר להמשך?
-
מלונות בתאילנדבהזמנה מראש דרך אתרי ההזמנות הגדולים או סוכני הנסיעות המחירים זולים יותר מאשר להזמין בבית המלון עצמו
היתרון הגדול בהזמנה מראש הוא זמינות בתי המלון המבוקשים יותר
-
מלונות בתאילנדמחזק את התשובה של המרכז למטייל, אבל... חודש שעבר היינו בתאילנד (זוג). היינו בקו סמוי, קראבי והואה הין. את הלילה הראשון בכל מקום הזמנתי דרך אחד האתרים הגדולים. את שאר הלילות הזמנתי אחרי סיור בכמה מלונות בכל מקום שהיינו (הקדשנו לזה זמן. עברנו בבתי מלון, ראינו את החדרים, המסעדה ומה ארוחת הבוקר) ואז סגרנו ישירות. בגלל שזו העונה החלשה, קבלנו מחירים נמוכים משמעותית מהמחיר שלהם המקורי,ממחירים באינטרנט ואפילו שודרגנו בחדרים.
מו"מ עם חיוך, בטח בתקופה כזו יכול להיות שווה הרבה כסף (וחיוך, זו בכלל המלצה טובה לכל השנה ולכל מקום...)
אלי
-
מלונות בתאילנדחולק על דעת שני המגיבים הראשונים... לא רואה מצב שלא תמצאו בספטמבר חדרי מלון בהתאם לתקציב שלכם. מלונות זולים/ גסטהאוסים לא יותר זולים באתר או אצל סוכנים. אם תרצו מלונות יקרים יותר, ניתן להזמין מסוכנים במקום, לאחר שראיתם את החדרים והם מצאו חן בעינכם ואפילו ניתן לעשות זאת דרך האתרים הידועים מלובי המלון (דרך מחשב..) ללא התחייבות מראש להקצאת ימים למקום מסויים או למלון שאולי לא תאהבו. אם הטיול לא היה ראשון והיה לתקופה של עד שבועיים אז כדאי היה להזמין מראש.
אגב, לפני הטיול הראשון שלי לתאילנד, כשאמרו לי את המילה 'גסטהאוס' דמיינתי חדר מטונף עם חולדות שחולקות איתי את השמיכה, והיום אני מעדיף גסטהאוס על מלון ברוב המקומות בתאילנד (ממליץ בצפון, אם תלכו, לקחת גסטהאוסים ולא מלונות)
בקיצור, אני לא הייתי מזמין מראש