איך הורגים כמה שעות בפריז?
-
הי, יש לנו כמה שעות להרוג בפריז ביום חמישי אחר הצהריים (מגיעים לפריז בשעה 15:00 בערך- וצריכים להיות בשדה התעופה ב21:00 בערך. יש רעיונות- שלא קשורים לאוכל? -
איך הורגים כמה שעות בפריז?:Reכל טיול רגלי ברחובות העיר יהיה נהדר. פשוט להסניף את העיר. אם יש לכם יעד ספציפי בעיר - פשוט להגיע לשם במטרו ולטייל. שמעתי שפתחו את האורנג`רי מחדש - לו לי היו כמה שעות להרוג זה מה שהייתי הולכת לראות (הלילי`ס של מונה)
רבקה -
איך הורגים כמה שעות בפריז?:Reהיי
האמת כמו בכל בירה גדולה זה תלוי מה אתה אוהבים...
כמובן שלעיר אתם מגיעים ברכבת מהשדה (השם של הרכבת RER)
הייתי מתחילה בשער הנצחו,אוכלת במקדולנדס על שאנז זה ליזה, בקומה העליונה... ממשיכה לאייפל ולשייט על נהר הסיין(עד כמה שאני זוכרת יש תחנה ממש מתחת לאייפל אבל יכול להיות שאני טועה)אחר כך, איזה טיול במונמנטר לשעת ערב אולי אפילו פומפדו סנטר המבנה שנאמר עליו ''אולי יאהבו אותו או לא אבל לא ישאר אדם שלא תהא לו דעה עליו''
בגדול יש ממש המון אטרקציות אבל אבל לדעתי עם קצת זמן עדיף לעשות את דובדבן שבקצפת.
בכל מקרה אם תכנסו בשדה לתחנת המידע לתיירים ותבקשו איזה רעיון בטח תמצאו משהו יותר מסודר...
* תבדקו אופציה של כרטיס יומי למטרו (יש 10 כרטיסים במחיר מבצע שווה שווה שווה... אם אתם רוצים לעבור ממקום למקום מהר ובלי להגיע לטיסת ההמשך על ארבע)
מצ''ב לינק לאתר שנותן אופציית טיול של יום בפריז
תהנו תהנו תהנו
רויטל
http://www.footprintguides.com/Paris/A-D -
איך הורגים כמה שעות בפריז?:Reלשלומית,
סיור בשאנז אליזה ולאורך הסיין. כמו כן אפשר לסוע במטרו לתחנת הדפנס (רובע מודרני שנבנה בזמנו של דה-גול). ממרומי השער של הדפנס יש תצפית מאו יפה על כל השאנז אליזה. צריך להיות מאוד יפה בזמן הדמדומים. -
עונה לעצמי לטובת הכלל
מסתבר שמוזאון האורסיי פתוח עד 21:45 בימי חמישי. לידיעת מי שיחפש מידע כזה בעתיד...
ותודה לעונות על הרעיונות האחרים