פארק מים צפון הודו
-
נשמעת שאלה מוזרה, האם יש פארק מים באזור צפון הודו? משהו בסגנון של שפיים מימדיון. תודה
-
פארק מים צפון הודואם איני טועהיש פארק שכזה בעמק קאנגרה - לא רחוק מדרמסלה.אפשר לראות אותו בדרך מפת'אנקוט לדרמסלה (למי שמגיע מ/נוסע אל אמריצר או לתחנת הרכבת בפת'אנקוט). איך הפארק ומי מגיע אליו (סביר להניח שבעיקר תיירות פנים) - זה אני לא יודע
-
פארק מים צפון הודויש בדרהדון
https://www.youtube.com/watch?v=Qeg5rO-ZJWE
אם אני זוכר נכון מדובר בחצי שעה נסיעה מרישיקש...
-
פארק מים צפון הודולא הייתי בשפיים ובמימדיון כבר שנים, אבל פאן-ואלי (הפארק הסמוך לרישיקש) לא עשה עלי רושם. נחמד אם ממילא נמצאים בסביבה, אבל לא הייתי מגיעה לשם במיוחד.
-
פארק מים צפון הודוהיינו עם הילדים בפארק הסמוך לרישיקש (כ 45 דקות).
הפארק נחמד עם כמה מגלשות, בריכת גלים וקצת מתקני לונה פארק פשוטים ביותר.
הבעייה העיקרית היא הבטיחות.
כמה מהמתקנים היו נראים מסוכנים. במגלשה הצבעונית (שניתן לראות בתמונה), יש חלק של עלייה ואז שוב ירידה. הבן שלי נתקע בחלק של העלייה. אני הגעתי במהירות גבוהה מדי וריחפתי באוויר כמה מטרים. במזל לא קרה כלום.
אפשר להגיע - כדאי להיזהר.
-
פארק מים צפון הודותודה רבה על המידע
-
פארק מים צפון הודוהי
הערה קטנה
לא הייתי מעולם בפארק מיים בהודו ,אבל חשוב לדעתי לציין שהדברים ( בוודאות גבוהה ) לא יהיו דומים למה שקיים בשפיים או מימדיון ... המקומות כמו גם האוכלוסיה (המון אדם ... שזה מדהים אך לא נוח כשמדברים על מקומות בילוי ) מזכירים בד"כ משהו יותר צנוע ופשוט , אם במקרה יצא לך להיכנס לבית קולנוע ישן , משהו מלפני 30-40 שנה .... אולי זה יתן לך את הכיוון אליו אני רומז

בהצלחה