ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלונות בוגאס

פורום צפון אמריקה
    5
    31
    3765
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shai.
      shai. נערך לאחרונה על ידי

עדכון למי שמתעניין

בשיחה עם AAA תיירות אמרו לי שביטול עד יומיים או 3 לפני לא מחייב על כלום על פי מדיניות המלון, שזה נפלא. גם וידאתי שלא לקחו ממני דיפוזיט או משהו בסגנון.

לעומת זאת, הבחורה לא ידעה להסביר לי את פשר החיובים והפנתה אותי ללכת לחפש...

אז התקשרתי למלון עצמו, שאלתי, הוא אומר שזה נראה מוזר אבל סביר להניח שזה באמת פירוט של החיוב של הריזורט פיי אף על פי שהוא לא נכון מבחינת המספרים, ושבהגעה למלון אני אחוייב רק על ה67.20 של הריזורט פי שתחת Mendatory fee.

לידיעתכם: ההזמנה מהאתר של AAA נורא פשוטה, ואכן נתנה הנחה מאוד גדולה יחסית לאתרי השוואת מלונות, ולמרות שכתוב שיש צורך במספר של 16 ספרות לאימות AAA, הכנסתי ת.ז (שהיא למעשה המספר לפי ממסי) וזה נתן בשמחה.

בנימה זו- אני ממשיכה לשנוא ולאהוב ביחד את השירות לקוחות בארה"ב. זה נחמד שהם יעילים, אבל השם ישמור כמה הם חופרים ומסבירים ומדקלמים. זה נורא.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

עדכון למי שמתעניין

אז ה-67 ומשהו זה ה-60 ומשהו + 12 אחוז מס, כפי שכתבתי באחת מהודעותי הקודמות בשרשור זה.

אם את חוסכת כסף באקסקליבר, אז אולי תלכי עליו במקום הלוקסור. אני משוכנע שאין הבדל משמעותי בחדרים. הוא גם קרוב יותר למרכז העניינים של העיר, למרות, שכפי שכבר כתבתי, יש רכבת חינמית המחברת ביניהם. אבל בתי המלון האלה ענקים בכל קנה מידה כפי שאנו מכירים בארצנו הקטנה ואפילו באירופה וצריך ללכת הרבה עד לרכבת, תלוי במיקום שלכם. בלוקסור יש 4,400 חדרי מלון, באקסקליבר יש כמעט 4,000 חדרי מלון.

• shai.

עדכון למי שמתעניין

ממש ברגע זה הזמנתי באקסקליבקר וביטלתי בלוקסור. ההפרש הוא כ70 דולר מהמחיר הבסיסי, נוסף על כך הביקורות של שניהם מאוד דומות (במספר אתרים שונים) וכן, שמתי לב להפרש של 200 מטר לטובת האקסקליבר! Smile

הייתי כבר בוגאס ואני מכירה את גודל המלונות אבל זה היה באמת מזמן ואני לא זוכרת כמה הושפעתי מהמרחקים... בכל מקרה- מעדיפה ללכת על הזול-אך-באותה-רמה עד כמה שניתן Smile

אגב, לא הצלחתי עדיין לחשב את זה. זה אמור להיות ש45 (3 לילות) + tax יצא 67, שזה לא הגיוני. בנוסף, לדעתי ה67 עצמם הם גם בלי מס Smile

קיצר- הם הבטיחו שאני משלמת רק את ה67, ואני מקווה שכך יהיה!

• reuben13

ואם לא תהיו מרוצים מהחדר שמקבלים

אז חוזרים לקבלה ומשתמשים בטריק ה-20 דולר, דבר המקובל בלאס וגאס:

http://thetwentydollartrick.com/

• shai.

ואם לא תהיו מרוצים מהחדר שמקבלים

בהפרש מחיר כזה אני יכולה לנסות את השטר של ה-20 כמה פעמים Smile

• FlyingOut
                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

אני חוזר על המלצתי משרשור קודם

מלונות האקסקליבר והלוקסור, כמו גם הרבה אחרים, ניתנים להזמנה באמצעות האתר של קבוצת מלונות הייאט. דרך האתר ניתן גם לקבל את תעריף AAA שאת מעוניינת בו.

אם את ממילא מתכננת לשהות במלונות האלו, וממילא מתכננת להשתמש בתעריף AAA שהוא תעריף קביל לטובת צבירת נקודות (Gold Passport) אז הירשמי למועדון הלקוחות.

אגב,

בתאריכים שלך מצאתי את מלון סירקס-סירקס במחיר המצחיק/מביך של 14.6$ ללילה.

• reuben13

סירקוס סירקוס

בסטריפ הצפוני, מבודד, כלום מסביבו.טוב לחסכנים (לא רוצה להגיד תפרנים)

• FlyingOut
                    FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

סירקוס סירקוס

כן, זאת כמעט אכסניה, אבל המחיר היה כ"כ מצחיק - אפילו בסטנדרטים של וגאס - שלא התאפקתי מלכתוב אותו. 

תגיד, ראובן, יצא לך להתארח במלון מונטה-קרלו? ברור לי שגם הוא לא מהמלונות הטובים ביותר על הסטריפ, אבל הוא נראה נחמד כ'מלון מקטגוריה 2' אם נקרא לו כך. 

• reuben13

סירקוס סירקוס

לא לנתי בו, אם המחיר סביר נראה לי שאפשר ללכת עליו. מיקום לא רע וגם יש רכבת חינמית לסיטי סנטר ולבלג'יו

• shai.

לא צריך להיסחף למחירים תפרניים Smile

במחיר כזה כבר אפשר להינות ממלונות קרובים יותר (הוטרס?), אבל אני אוותר...  אחרי הכל, יש גבול לכמה רצוי לחסוך...

• hrobert
                          hrobert נערך לאחרונה על ידי

אני לנתי במונטה קרלו. מלון בהחלט סביר גם מבחינת המתקנים וגם מבחינת המחיר. יש לשים לב שהתעריף משתנה בכל יום בשבוע. אני מצאתי באמצע השבוע לילה ב 60 דולר ואילו בסוף השבוע זה עלה ל 120 דולר. [ על זה כמובן יש מסים ] המיקום שלו מצויין. בקומת האוכל יש מקדונלדס וסבארו ועוד הרבה מסעדות שבהן אפשר לאכול ארוחות בוקר. ויש גם את הבופה שלהם שהוא מצויין. קופון בהנחה [ חצי מחיר ] ניתן למצוא ממול למלון ליד חנות ה m& m בדוכן של tkts ששם מוכרים גם כרטיסים מוזלים להופעות. בתוך המלון יש את בלו מן גרופ. ממול ב mgm מופיע סירק דה סוליי. בקיצור מומלץ.

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון