ורנה מלון הבנה
-
שלום אנחנו נוסעים בעוד שלוש שבועות ל ורנה בולגריה למלון הבנה .... האם יש למישהוא מידע לגבי העיר ורנה מה לעשות שם ?
בקשר למלון איך המלון הזה - איך האוכל ..? כשר? גם האם מישהוא יודע אם יש מקום שאפשר לאכול אוכל כשר? או מה אפשר לאכול שם למי ששומר כשרות? תודה על המידע..... -
ורנה מלון הבנה:Reאני לא יודעת אם המלון כשר או לא, אני הייתי שם, וראיתי את המלון הזה, ובאמת מכל הלב אני ממליצה לך לברוח משם כל עוד אפשר!!! המקום פשוט כמו דיר חזירים!!!! מלא ערסים שנוסעים לחו''ל רק!!! בשביל הקזינו, רחוק יחסית מהים ופשוט מקום טינופת, אם את יכולה לנסוע למקום אחר, כל מקום אחר, מומלץ. וורנה עצמה נחמדה מאד, אבל שימי לב שאת לא נוםלת על שבוע גשום, כי לנו באוגוסט היו כמה ימים גשומים. -
ורנה מלון הבנה:Reהיינו במלון 2 זוגות לפני 3 שנים. ידוע כי המלון בבעלות של ישראלים. בטלויזיה בחדרים קולטים את הערוצים מישראל, יש במלון מודעות בעברית וההרגשה כמו שאתה נמצא במלון של ועדי עובדים בארץ. האוכל היה לא משהו, עד כדי כך שפעמיים ויתרנו על ארוחת הערב (היינו חצי פנסיון) והלכנו לאכול במסעדה בעיר.
מעבר לכך, כפי שצוין לעיל, המלון לא קרוב לים, ובורנה עצמה אין כמעט מה לעשות, אלא אם אתם מהמרים. חלק גדול מאורחי המלון מישראל, הם מהמרים בקזינו.
לא ממליץ. -
ורנה מלון הבנה:Reאין למישהוא משהוא טוב להגיד על ורנה או המלון הבנה? -
ורנה מלון הבנה:Reכשנוסעים ללא ציפיות לא מתאכזבים.
המלון נקרא הוונה - איני מכירה אותו אך לפי התגובות הוא לא משהו, אולי תוכלי להחליף אותו - מלונות מומלצים בחולות הזהב (האיזור בו נמצא מלון הוונה) הם קמפינסקי ו-אינטרנציונל. או באיזור אחר מלון גרנד ורנה.
ורנה העיר עצמה אין בה משהו מיוחד אך איזורי הנופש מאוד נחמדים, ואם נוסעים לנופשון קצר לכמה ימים, יש טיולים שיוצאים מבתי המלון ובערב האיזור תוסס. -
עדכון חדש-הוונה:Reחברים שלי חזרו ביום שישילפנות בוקר מורנה - מלון הוונה.
לפי דעתם המלון טוב, היחס מעולה והשרות מצוין. -
עדכון חדש-הוונה:Reתודה אשמח לשמוע עוד פרטים ..... תוכלי לפרט...יום טו
ב -
עדכון חדש-הוונה:Reכתבי לי מה את רוצה לשמוע ואני אברר עבורך.
תוכלי גם לשלוח לי אימל.
אשמח לענות ולעזור . -
עדכון חדש-הוונה:Reשלום ותודה לא היה לי מחשב לכן רק היום טני עונה רציתי לדעת לגבי האוכל-האם הוא ברמה סבירה? החדרים במלון ? יש מה לעשות בערבים? בקיצור כל מידע יעזור לי . תודה מקרב לב יום טוב.... -
עדכון חדש-הוונה:Reלרויטל שלום
יש לי תשובות לשאלות שלך
ובכן בערב יש במלון קזינו וכל האיזור סביב למלון תוסס יש בתי קפה מסעדות ובמלונות אחרים יש מועדוני לילה, כמו כן יש מסך ענק שאפשר לראות מונדיאל אם זה מענין אותכם וכן בחדר בטלביזיה רואים את ערוץ 2.
החדרים יפים, גדולים ובכל חדר יש ג`קוזי.
המלון בבעלות ישראלית לכן האוכל ישראלי, טוב ובשפע.
בגלל שיש שם 2 ארוחות (חצי פנסיון) בערב אי אפשר לאכול שוב בחוץ כי יש שם מסעדות מעולות עם מוסיקה אבל אפשר ללכת לשפת הים לטייל על הטיילת ויש מקום בריכה עם בית קפה.
ניתן לקחת טיולים שיוצאים מידי יום מהמנלון בעלות מאוד נמוכה לכפר הדייגים למעיין הנעלם וכן מי שאוהב יש טיול ג`יפים.
אפשר לקחת מונית בעלות זולה ולסוע לבד לעיר לטייל יש כנסיה מפורסמת במרכז, מדרחוב, שוק, מוזיאון ימי ועוד. -
עדכון חדש-הוונה:Reוואו!!!!! כל הכבוד על התשובה הכל כך טובה. קראתי על המלון ופחדתי שעשיתי טעות שנרשמתי אבל עכשיו אני נוסעת עם הרגשה טובה . בעוד כמה ימים נוסעים ואני מקווה שיהיה טוב כפי שתיארת. אני אעדכן אותך...... לא נותר אלא להודות על ה אכפתיות חשבתי שרק אני ככה עונה בפורומים אבל טוב שיש עוד אנשים. ותודה למטייל על הפורום הזה שמצאתי במקרה..... תודה -
עדכון חדש-הוונה:Reספרי ספרי ....
אשמח לשמוע עוד דעה לאחר שתחזרי, אני הייתי פעמיים בורנה ותמיד במלון גרנ ורנה מלון טוב אבל לא באיזור חולות הזהב.
הייתי באיזור חולות הזהב בקיץ, איזור תוסס ומלא פעילות בתי קפה מסעדות, תיירים בסטות עם כל מיני שטויות.
בילוי נעים ונסיעה טובה
ועדכני אותי ואת כל החברה בפורום -
עדכון חדש-הוונה:Reאוקיי בכייף שיהיה לך קיץ נעים...... -
עדכון חדש-הוונה:Reשלום וכולם ! קראתי את הודעות ואשמח לקבל תגובה בנושא כמה טיפים לתת בורנה . אנחנו אמורים לטוס בקרוב . למי נותנים טיפ לנהג שמביא משדה תעופה , לסבל . במטבע מקומי , באיורו ? בדולרים ?
תודה רבה