טיסות לרוסיה
-
שלום,
אנו מעוניינים לטוס לרוסיה (מוסקבה וסנט פטרבורג)
האם יש לכם המלצה על סוכנויות עם מחירים זולים ליעד זה ?
תודה
-
טיסות לרוסיהאלעל טסה גם למוסקבה וגם לפיטר
אארופלוט כנ"ל
טראנסאיירו - למוסקבה
אלה טיסות ישירות.
טראנסאיירו מעולים. אלעל יקרים. אארופלוט - המ... יש לי משקעי עבר מהשם הזה ככה שלא יכולה להמליץ עליהם בלב שלם.
תבדקי מה יוצא לך יותר זול.
תבדקי את האופציה של טיסה למוסקבה וחזרה מפיטר עם רכבת לילה ביניהם.
לגבי סוכנויות - בדרך כלל הסוכנות תגזור עליך קופון. את יכולה להזמין את הטיסות עצמאית ישירות באתרים של החברות או דרך אתרים כמו קאייק, אקספדיה וכו'.
אלונה
-
טיסות לרוסיההיי אלונה,
תודה על התגובה המפורטת
האם לדעתך סוף יוני תחילת יולי מתאים לטיול במוסקבה וסנט פטרבורג ?
אירה
-
טיסות לרוסיהבהחלט מתאים.
ביוני בפיטר לילות לבנים. מקווה שבסוף יוני עוד תצליחו לראות את זה.
בקשר למזג האוויר-אף אחד לא יכול לנבא מראש. כמובן כבר לא קר כמו בחורף, אבל כן יכול להיות מספיק קר (כמו בחורף שלנו). באותה מידה גם יכול להיות חם.
בהצלחה!!!
-
טיסות לרוסיהמצטרפת למרינה לעניין מזג האוויר. אף פעם הרי אי אפשר לדעת אבל אם כבר - הייתי מנסה לתפוס את הלילות הלבנים בפיטר.
-
טיסות לרוסיהתודה רבה על התשובות
האם יש לכן מידע נוסף על מלונות או דירות למשפחה של 4 במוסקבה וסנט פטרבורג ?
-
טיסות לרוסיהבתי מלון במוסקבה יקרים אש. גם פיטר לא זולה. אני מתכוונת לבתי מלון במרכז העיר כי כמו שאת בטח יודעת שתיהן ענקיות וחבל להתיישב בפרברים ולבזבז שעה לכיוון במטרו. עד כמה שזכור לי לא היו דיווחים בפורום בשנים האחרונות על דירות למשפחה במוסקבה אבל שווה לבדוק ב-1001 טיפים. עוד מעט תחזור ג'ן מפיטר אולי תהיה לה בשורה לגבי דירה שם. בכל מקרה, הכי פשוט כנסי ל-booking ותבדקי שם, תצליבי מידע, אם תמצאי משהו שנראה לך, תבואי להתייעץ, אנחנו פה.
-
טיסות לרוסיהעכשיו חזרתי מסנט פטרסבורג עם טיסת aeroflot/rossiya airlines
לשם טסתי מרומא עם transaero
בשתי החברות הטיסות היו מצויינות, יצאו בזמן, צוות טוב, אוכל טוב, המזוודות יצאו מיידית.
אילנה