ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לינה בחווה בהולנד

פורום אירופה
    3
    6
    739
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום.
      החלטנו אני ובן זוגי שאנו נוסעים לאמסטרדם. בדקנו את האופציה לישון בחווה ליד אמסטרדם וליד שאר הערים הקרובות-ליידן הארלם,אוטרכט.

מצאנו חדר קטן ב-30 יורו ללילה,דיברנו באי מיילים עם בעל הבית (אגב שם המקום נקרא VREELAND, מישהו מכיר?) לפי התיאור והבדיקה,זה נסיעה של חצי שעה מאמסטרדם.

כאן מגיע העניין השני-לשכור רכב.
      אנחנו בני 19 ו-21 ופעם ראשונה בחו''ל ללא ההורים. הבנו שיש חברות שמשכירות רכב מגיל 21.דאגנו כבר לרשיון בינלאומי.
      השאלה עד כמה נסתבך עם הדרכים?
      האם ניתן לחנות באמסטרדם ללא תשלום או במרחק הליכה לסנטר ?

חשבנו לקחת 4 לילות בחווה ולנסוע בימים האלה לכל הערים מסביב והכל, ובשלושה ימים הראשונים להיות באמסטרדם. בזמן שנהיה בחווה תכננו לשכור רכב.
      איך נראה לכם ? האם זה לא יותר מדי ושלא נסתבך?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yosi75
        yosi75 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת לגיל וחניה
        קודם כל תבררו אם בכלל ניתן להשכיר רכב לגילאים שלכם והכי טוב במ.מ.ס.י הם יגידו לכם וגם ההשכרה אצלם היא יחסית זולה.
        לגבי כניסה עם רכב וחניה באמסטרדם לא הייתי ממליץ לכם כי אין למצוא חניה ואם מצאתם המחיר לפעמים יקר בהרבה אם תקחו רכבת או תחבורה ציבורית שהיא מעולה עד לתחנה הראשית ומשם הכל פשוט(לגילכם)
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב מתחת לגיל וחניה:Re
          בדקנו בחברת alamo והם אכן משכירים מגיל 21,אמנם ידני ובלי מזגן,אבל נסתדר.

לא הבנת את השאלה שלי אני אנסה לנסח אותה שוב:אנו מתלבטים אם להשאר במלון באמסטרדם במשך כל תקופת השהייה ומשם לנסוע לכל הערים מסביב והאתרים שמחוץ לאמסטרדם בתחבורה ציבורית , או, להיות בחווה 4 ימים עם מחיר לינה זול יותר ממלון ועם רכב, ואז בשלושה ימים האחרונים (או להפך) להיות במלון באמסטרדם בלי רכב ולחרוש את אמסטרדם,כלומר לפצל את הלינה.
          מה היית ממליץ על סמך נסיונך האישי (במידה ויש)?
          • ניסים
            ניסים נערך לאחרונה על ידי

האופציה השניה - לפצל את הלינה למספר לילות באמסטרדם ללא רכב ומספר לילות בחווה עם רכב היא הי מומלצת.

באמסטרדם אין סיבה להיות עם רכב לא לניידות בתוך העיר. ממש אין צורך - רק ברגל (או בטראם).

מחוץ לאמסטרדם, לדעתי מאוד כדאי להיות עם רכב. אין בעיה של ניווט (הכבישים והשילטו ברורים מאוד), אין בעיה של חניה, הניידות טובה יותר ואפשר להספיק הרבה יותר עם רכב.
            כלומר במקום אתר אחד או שניים בתחבורה ציבורים אפשר 3-4 ביום אחד (תלוי מה האתר).
            • ניסים
              ניסים נערך לאחרונה על ידי

עוד משהו קטן..
              אם אתם רוצים לעשות אתר שנמשך יום שלם כמו אפטלינג - אז תעשו חשבון כללי מה זול ונוח יותר. תחבורה ציבורית או השכרת רכב.
              אבל אם אתם רוצים להסתובב בכפרי הדייגים, תחנות רוח וכד` בד''כ אלא אתרים שאפשר להיות שם שעתיים- שלוש ולהמשיך הלאה ולכן רצוי רכב.
              • yosi75
                yosi75 נערך לאחרונה על ידי

הייתי ממליץ לך כמו שכתבת לינה מחוץ לאמסטרדם מס` ימים והשכרת הרכב לטיולים באזורים ולאחר מכן הייתי מחזיר את הרכב ונוסע בתחבורה ציבורית לשלושה או כמה שתצטרכו לאמסטרדם חבל על אחזקת הרכב חיפוש חניות ובזבוזי זמן אני לדוגמא כאשר נוסע לגרמניה ואוסטריה מחזיר את הרכב במינכן 3 ימים לפני הטיסה חופשי בלי רכב משתמש בתחבורה ציבורית ונוסע לשדה ביום הטיסה ברכבת (אני חושב שמדובר בחיסכון של 120 יורו לפחות)
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון