מוזיאון הקריסטלים- עזרה
-
שלום
אבקש לקבל עזרה במציאת מיקום עולם הקריסטלים באוסטריה סוורוסקי.
לא מצאתי את זה במפה. היכן מיקומו, ליד איזו עיירה גדולה.
אזמח לקבל פרטים לגבי שעות ביקור, מחיר ובכלל האם כדאי לבקר שם.
אנחנו מתכננים טיול ומעבר מזלצבורג לאינסברוק והמשך לשוויץ.
חשבתי לעצור שם בדר.
אשמח לקבל פרטים מכל מי שיודע, כמובן ממנהלי הפורום.
תודה -
מוזיאון הקריסטלים- עזרה:Reמתוך חיפוש בגוגל נמצא:
1. מוזיאון הקריסטל (מתוך אתר למטיילצ`יק, מצ''ב קישור)
מרכז מבקרים של מפעל קריסטלים משפחתי שבו תוכלו לחזות במיני קריסטלים יפהפיים, קליידוסקופ גדול, תערוכות מתחלפות של אמני קריסטל ולקנח את הביקור בחנות קריסטלים (לא זול!). מחוץ למרכז יש מתקנים לילדים - אומגות, מגלשה ומבוך.
--------------------------------------------------------------------------------
הגעה: המרכז נמצא כמה דקות מאינסברוק - סעו על כביש A12, צאו ביציאת Wattens ועקבו אחר השילוט ל-Swarovski Crystal Worlds.
--------------------------------------------------------------------------------
שעות פתיחה: פתוח מדי יום מ-9:00 עד 18:00, כניסה אחרונה ב-17:30.
הערות: הכניסה לילדים מתחת לגיל 12 בחינם.
אתר האינטרנט של האתר: kristallwelten.
2. מצ''ב קישור נוסף לאתר של יונית מנהלת הפורום
נסי לחפש בגוגל לקבלת עוד מידע תחת מוזיאון הקריסטל באוסטריה
או Swarovski Kristallwelten
אגב, אני לא הצלחתי להיכנס לקישור של אתר המוזיאון או יותר נכון כשנכנסים רואים רק תמונה ותו לא... וגם לא מצליחים לצאת לאחר מכן מאתר זה.
בהצלחה,
דליה
מתוך אתר למטיילצ`יק
קישור לאתר של יונית מנהלת הפורום -
מוזיאון הקריסטלים- עזרה:Reנמצא בwattens ממש לא רחוק מאינסברוק.אם נוסעים על 12A יורדים ביציאה 61
נחמד,אבל לא הייתי אומרת שיותר מ''נחמד''.
(תלוי כמובן כמובן בטעם אישי) -
מוזיאון הקריסטלים- עזרה:Reמירי הייתי מציע לך דווקא את הכביש המקביל ל-A12 שהוא כביש מספר 171 נופים משגעים ובדרך יש את העיירה RATTENBERG שיא עצמה נמצאת מיד שיוצאים מהמנהרה לא לפספס יש הרבה מקומות חניה כל העיירה רח` אחד אבל מלא מלא קריסטלים בתי מלאכה וחנויות טוב לעצירה לכוס קפה אחריה כ25 ק''מ יש את העיירה WATTENS ומשם יש שילוט למקום שלא תחשבו שזול שם יותר לפי דעתי בגלל שחושבים שזה כביכול בית חרושת זה לא תמיד נכון כדאי לבדוק לאחר מכן לעלות חזרה על A12 חזרה ל- INNSBRUCK -
מוזיאון הקריסטלים- עזרה:Reאם אתם מתכננים גם שהייה באינסבורג, אז בדקו כדאיות של רכישת אינסבורג קארד, הביקור בעולם הקריסטל כלול.
אני ובעלי דווקא מאוד נהננו במקום. -
גם אנחנו ביקרנו