מלונות ברודוס-המלצות
-
שלום רב.מבקש המלצות לגבי מלונות באיכות ברודוס.יש לי התלבטות בין מלון-רודוס פאלס,לבין מלון-גראנד הוטל.אני מודע להבדל המהותי בין המלונות לעיל-המרחק מהעיר.
האם מישהו יכול להאיר את עיניי בנתונים נוספים הנוגעים למלונות הללו.
מוכן לקבל גם המלצות נוספות למלונות באיכות דומה.(מעונין גם להיות בקזינו.........)
שבוע טוב,תודה רבה לעונים. -
רודוס לא על המפה???שלום רב
מבקש להתיחס לשאלתי מאמש.
כל תשובה תקבל בברכה.
יעקב -
מלונות ברודוס-המלצות:Reאני לא יודע למה אבל כתבו מספר תלונות בפורומים השונים על רודוס פאלאס
לטעמי הוא אחלה מלון ההיתי בו פעמיים או שלוש ולא זוכר איזו בעיה במיוחד שלא פעם אני מתאכסן ביוון במלונות *2 או 3*
נכון הוא מעט מרוחק מן העיר ואכן חלק נכבד מהמתאכסנים בו ישראלים מה שאומר בלגן בחדר אוכל וצעקות מכיוון הבריכה אל החדרים למעלה והפוך אבל בסך הכל בסדר גמור
גרנד רודוס יותר חדיש וקרוב לעיר יש לו את ההיתרונות שלו
יש עוד כמה מלונות בדרגה הזו הילטון רודוס ,וקפסיס שגם הם מעולים
אם אתה מתכוון לשכור רכב ולטייל באי אז אפשרי כל אחד מהמלונות המרוחקים אבל אתה לא שוכר כדאי לקחת את הגרנד רודוס
והמלצה שלי תלך לערב יווני באחד המועדונים המאד נחשבים של רודוס ''קפה שנטן'' או ''ריסולטו'' השאר זה דיסקוטקים ביוונית חבל על הזמן והכסף
קזינו מצטער לא התחום שלי בחיים לא נכנסתי וכנראה לא אכנס.
בועז -
מלונות ברודוס-המלצות:Reאנחנו ישנו בפרדייס רויאל מר. ממוקם מחוץ לעיר (7 יורו במונית לעיר העתיקה) על החוף המזרחי של האי. אם אתה מתכנן על ים אזי החוף המזרחי יותר נעים, פחות רוחות וחול ים (ולא אבנים). המלון 5 כוכבים, ברכה נהדרת, בלי ישראלים, אוכל מצויין. חדרים יפיםץ נהננו. -
מלונות ברודוס-המלצות:Reהאם למישהו יש חוות דעת לגבי הילטון רודוס? היכן הוא ממוקם? האם הוא קרוב לגרנד הוטל? איך השירות?
אודה מאוד למי שיגיב.