ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לגרמניה עם פצפונים

פורום טיולי משפחות
    5
    9
    1493
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אור29
      אור29 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב. בעלי ואני רוצים לטוס לגרמניה )אזור היער השחור( עם פיצית שתהיה בת שנה ועשר ופיץ נוסף שיהיה בן חודש. רצינו לדעת האם האתרים יתאימו לבכורה. ועוד מלא פרטים קטנים כמו: האם מבחינה לוגיסטית ניתן להסתובב שם עם עגלת אחים, האם עדיף אולי שני מנשאים, האם יש מספיק מה לראות אם בוחרים בטיול שיש בו פחות מסלולי הליכה ויותר נסיעה או אתרים שלא צריך ללכת בהם יותר מידי. איזה אתרים/מסלולים מומלצים? כנראה שנרצה גם לעבור למדינות השכנות... יש מישהו שיכול לעזור לנו עם תשובות?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • karnielr
        karnielr נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

מבחינת תחומי עניין האתרים המתאימים לגיל שנה ועשרה חודשים הם שלולית בוץ, עלה יבש המתעופף ברוח וחיפושית הזוחלת על המדרכה. כלומר, תבנו מסלול שמתאים לכם ומעניין אתכם, אבל תצפו לעשות בערך רבע ממנו. זה גיל שהם כבר לא כל כך יושבים בעגלה, גיל שהם מסוגלים פתאום להתקע שעה על משהו שמעניין אותם ולסרב לזוז או פתאום לתפוס "ספרינט" ולעקוף את הדבר המעניין שאתם רוצים לראות....ממליצה לכם בחום לעשות טיול כוכב ולא לעבור לינה כל לילה כדי שלפחות המיטה וצללי החדר יהיו מוכרים לה אחרי לילה/שניים/שלושה והיא תישן כמו שצריך.

• אור29

טיול לגרמניה עם פצפונים

מה זה טיול כוכב?

• karnielr
            karnielr נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

לינה במקום אחד למשך מספר לילות וטיולים יומיים משם למוקדי עניין בסביבה.

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

סליחה שאני שואלת את זה, אבל התינוק בן החודש, הוא כבר נולד או שהוא עדיין רק בתוכנית? 

לא הייתי עושה תוכניות שאי אפשר לבטל בקלות וללא עלות, כי כמו שידוע לכולנו, לידה יכולה להסתבך, תינוק יכול להוולד קצת מוקדם או עם צהבת, ויש אינספור מצבים שבהם האמא או הילוד לא במצב לטייל חודש אחרי לידה. 

כמו כן, הייתי בודקת היטב את נושא הביטוח הרפואי, כיוון שלמיטב זכרוני זה גיל שכל עליית חום דורשת פניה מיידית למיון. 

(במילים אחרות, אישית לא הייתי נוסעת למדינה זרה עם תינוק בן חודש, אלא אם זה לבית של משפחה)

• אור29

טיול לגרמניה עם פצפונים

הוא אכן כבר איתנו. צהבת, אין וגם הברית מאחורנו. יש משפחה בשטוטגרד וחלק מהזמן נשהה אצלם.

• שירליץ
                  שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

מזל טוב Smile

• Salvador26
                    Salvador26 נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

קודם כל מזל טוב!

טיילנו בגרמניה לפני שנתיים כשהבן הקטן היה בן שנה וגם לפני שנה שהיה בן שנתיים. מהניסיון האישי שלי לא הייתי הולכת ליער השחור ובכלל לא לכיוון טיולים בטבע עם תינוקות, אלא אם כן אתם פריקים של הטבע ומתעקשים על מסלולי הליכה כאלה ואחרים. במקומות רבים לא ניתן להסתובב עם עגלות וצריך מנשאות. אבל לבעלי למשל היה קשה לסחוב בשנה שעברה פעוט במשקל 13 ק"ג (גם זה עניין אישי מאוד). אם יש לכם משפחה בשטוטגארט, הייתי בונה טיול עירוני, עם גיחות לטבע כשמתחשק. מסתובבת בעיירות יפות, פארקים וכו'. ילדה תהנה בכל מקום, בגיל הזה היא לא מודעת לאטרקציות מיוחדות.

• Lilach3202968
                      Lilach3202968 נערך לאחרונה על ידי

טיול לגרמניה עם פצפונים

סעו ותהנו עוד לא הייתי ביער השחור אבל טילתי כבר עם תינוק קחו גם עגלה וגם מנשאים יש מידע איזה מסלולים לא מתאימים לעגלה ואז תצאו מהאוטו עם מנשא. אני נוסעת עכשיו ליער השחור עם תינוק בן חצי שנה ובת שלוש וחצי לוקחת גם לו עגלה ומנשא

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון