ללמוד איטלקית באיטליה
-
אני נוסעת ללמוד איטלקית ברומא בספטמבר או אוקטובר. אני מתכוונת לשלב את הלימודים עם טיולים בשעות אחה''ת ברומא ובסופ''שים אני רוצה לנסוע לשאר חלקי איטליה. יש מישהו שנסע לבית ספר כזה ויכול להמליץ לי? -
ללמוד איטלקית באיטליה:Reשלום,
לפני כ-6 שנים למדתי בביה''ס ליאונרדו דה וינצ`י בפירנצה וברומא איטלקית. נסעתי לחודשיים.בחרתי בביה''ס שאין בו כמעט ישראלים על מנת שאוכל ללמוד את השפה. האמת שרב הזמן דיברתי אנגלית אבל חזרתי עם שפה בסיסית ואהבה גדולה לשפה, לאנשים ולמדינה המקסימה. בכל עיר שהיתי כשלושה שבועות. בפירנצה לקחתי בנוסף ללימודי הבוקר קורס בישול בערב (אפשר גם ציור)שכלל ארוחת ערב והווי איטלקי במסעדה מקסימה (6 מפגשים).לנתי אצל משפחות בתשלום (חדר לבד). לאחר כחודש וחצי הצטרף אלי בן זוגי לטיול של שבועיים.
חוויה מדהימה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
שרי -
ללמוד איטלקית באיטליה:Reהאמת היא שעל הבית ספר הזה לא מצאתי מידע - את יכולה לכוון ותי לאתר שלהם? איפה הם יושבים? המון תודה על העזרה -
ללמוד איטלקית באיטליה:Re -
ללמוד איטלקית באיטליה:Reקודם כל המון תודה על העזרה, כמעט נרשמתי לבית ספר שנמצא ברובע הסטודנטים שהוא מאוד רחוק ולא הכי סימפטי אז הייתי ממש שמחה לגלות את הבית ספר שנמצא ממש במרכז והוא גם באותם מחירים. יש לי כמה שאלות. הדירות קרובות לבית ספר? כדאי לי לקחת רכבת מהשדה תעופה או לבקש מהם שיאספו אותי בתשלום? כדאי לקחת שיעורים נוספים של בישול ואמנות או שבכלל לא חייבים להחליט על זה מראש ואפשר להרשם גם על המקום?