לונדון בסילבסטר
-
שלום, אני מתכנן טיול ללונדון בסילבסטר (בסביבות ה26.12.14-5.1.15).
משיחות עם חברים נאמר לי שהמון אתרים ומקומות סגורים באותם תאריכים, האם זה נכון? (יכול להיות שהתבלבלו בין הסילבסטר לכריסמס)
תודה רבה

-
לונדון בסילבסטרסבתא וסבא לקחו את הבן שלי לטיול בר מצווה לפני כשנתיים בתאריכים האלה. ב 26 דברים מתחילים להיפתח, אבל, וכאן אבל גדול
לונדון הייתה מפוצצת באנשים!! תורים בלי סוף, צפיפות. הם נהנו מאוד, אבל אין ספק שהצפיפות הזו העיבה על הטיול.
אני מניחה שאתם לא תסתובבו באותם מקומות שמטיילים בהם עם ילד בר מצווה, אבל קחו בחשבון שכל העולם ואשתו בחופש, כולם מטיילים ומה שיהיה פתוח - יהיה צפוף...
-
לונדון בסילבסטרבוקר טוב,
שנה שעברה היינו בלונדון בדיוק בתאריכים הבעייתיים או חוויתיים הנ"ל.
לא בחרתי את התאריכים לפי רצוני,הצטרפנו לחברים,לכן זרמנו עם מה שניתן.ב25.12 אין תחבורה ציבורית בכלל.רצוי ללון באזור שניתן לטייל ממנו ברגל.מוניות ביום זה פועלות אך המחיר כפול.
יש סיור חינמי שצריך להגיע לנקודת ההתחלה שלו.רוב רובן של החנויות סגורות,אפילו ברובע הצ'ינה טאון.התאריכים 24-26.12 סגורים לסרוגיןהכנתי שנה שעברה טבלה עם מה פתוח מה סגור.
חנויות ב26.12 פתוחות והסיילים באטרף.מיליון אנשים ברחוב,בחנויות.חברתי בצליחה לחזור עם קניות מיום זה,לא מטורפות וזולות..אנו נצלנו את היום לביקור בוונדרלנד שהייד פארק.
תורים ענקיים כמעט בכול אטרקציה אמרנו?.לצעירים יכולה להיות חוויה מעניינת,לבוגרים יותר ממליצה לסיים ב24.12 את הביקור בעיר.
מוזמנים לקרוא בבלוג כריסטמס בלונדון שלי