שלוש שבועות פנמה
-
שלום
אני מחפש מסלול לשלוש שבועות בפנמה
אני נוחת בפנמה סיטי ורוצה להיות בבוקאס בסאן בלאס ואז יש לי ליסוע לפוארטו אלוירה לקחת מעבורת לקפורגנה
איך שווה לסדר את המסלול מסיטי לבוקאס ואז חזרה לסיטי ולסאן בלאס?
מה בערך המחירים (לינה ואוכל בבוקאס ובסאן בלאס)
יש לציין שאני לא רוצה לקחת טיסות פנימיות (אפשרי?)
תודה לעונים ויום טוב
-
שלוש שבועות פנמהמאחר ואתה צריך לסיים בסן בלאס- בשביל להמשיך לקולומביה- אז אכן הכי הגיוני להתחיל הצד השני- לקחת אוטובוס ממושך לבוקס, אחריו הייתי עוצר לכמה ימים בבוקטה גם- ושובר את הדרך הארוכה לפני החזרה לפנמה סיטי ומשם לסן בלאס.
-
שלוש שבועות פנמהתודה רבה לך וכמה שאלות בבקשה
כמה זמן הנסיעה מפנמה סיטי לבוקאס
כדי להגיע לקולומביה אני רוצה ליסוע דרך פוארטו אובלדיה זה לא ממש קרוב לסאן בלאס נכון?
יש אפשרות לעשות אוטובוס מפנמה סיטי לסאן בלאס?
תודה רבה
-
שלוש שבועות פנמה10-11 שעות נסיעה באוטובוס מפנמה סיטי לאלמירנטה ( החוף ממנו שטים לבוקס).
בפנמה סיטי תוכל לארגן לך הסעה לכיוון קרטי ( בשביל לקחת סירה לסן בלאס), או לשלם יותר יקר על חבילה.
פוארטו אובלדיה לא קרובה לסן בלאס, אבל יש אפשרויות למצוא סירות שחונות בסן בלאס בדרך לקולומביה ואפשר להגיע איתן.
-
שלוש שבועות פנמהתודה לך על התשובה המפורטת אבל
אם אני צריך להגיע מסאן בלאס לפוארטו אולבירה יש משם אוטובוס?
מה הכוונה לארגן הסעה? אין אוטובוסים או שאטלים מפנמה סיטי לאזור בו אני יכול לקחת סירה לאיים בסאן בלאס? אני לא רוצה לסגור חבילה של "הכל כלול" מעדיף לעשות זאת בדרך עצמאית...
תודה רבה מחכה לתשובתך
-
שלוש שבועות פנמהבהסעה לסן בלאס התכוונתי למשהו שמקביל לשאטל- צריך רכב 4X4 להגיע לקרטי לתפוס סירה לאיים, ולכן אתה צריך לחפש בהוסטלים או סוכנויות מי מוציא רכב לשם. זה לא חבילה- אתה לא סוגר את השייט וסגנון השהות - אתה רק סוגר את הנסיעה עד לשם. לדעתי אין לשם אוטובוס בכלל. כשאתה מגיע לשם- אתה לוקח סירת מונית מקומית לאחד האיים המרכזיים וצריך משם להמשיך לאי שבחרת.
גם לפוארטו אובלדיה אין לדעתי אוטובוס, ואתה צריך להגיע בסירה- תוכל לקחת אותה מקרטי או ממיראמאר. אבל אני לא בטוח אם מקרטי אתה יכול להגיע למיראמאר ( או שבכלל זה מיותר אם יש מקרטי), ויתכן שתצטרך להגיע לקולון בשביל מיראמר.
בכל מקרה אם היעד הסופי קולומביה- יש לך מקרטי אופציות לתפוס סירה, אולי הם גם יעצרו בפוארטו אובלדיה. אם היעד הוא פוארטו אובלדיה- תצטרך לחפש סירה שעוצרת שם.
-
שלוש שבועות פנמהתודה רבה לך על התשובה המפורטת!!!! עזרת לי מאוד!
שבת שלום לך ולכל באי הפורום!