ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן בטרמפים :)

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1474
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • omerbennun
      omerbennun נערך לאחרונה על ידי

אהלן לכולם!

עוד מעט עוזב את מונגוליה וחוזר לסין, משם מתכנן להגיע ליפן

כמה שאלות:

1.האם מישהו לקח את המעבורת שנחאי-אוסקה? ממליצים?

2.חיפשתי ולא מצאתי עדות של מישהו שעשה טרמפים ביפן. האם קל יחסית להתמצא ולתפוס טרמפים?

3.האם קל למצוא מקום לפתוח אוהל?

4.איך אפשר להוריד את מחיר הלינה כמה שיותר? כמובן קאוצ'סרפינג אבל רעיונות מקוריים?

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

יפן בטרמפים 🙂

זו הפניה לשרשור שעוסק בטיול זול ביפן. גם בסאם וגם אור יודעים על כך לא מעט. חפש פרסומים שלהם או שאל אותם.

• omerbennun
          omerbennun נערך לאחרונה על ידי

יפן בטרמפים 🙂

תודה רוני!

קראתי את כל השרשור הזה ועוד שרשורים, רציתי לקבל קצת יותר פירוט...

• or1020
            or1020 נערך לאחרונה על ידי

יפן בטרמפים 🙂

הכרתי אוסטרלי שטייל ביפן בטרמפים ומהכרותי עם יפן אני די בטוח שזה די קל.

• Allon3320149
              Allon3320149 נערך לאחרונה על ידי

יפן בטרמפים 🙂

שלום עומר,

אני כרגע ביפן, כבר חודשיים. מלבד שבוע שהשתמשתי ב-JR PASS, כדי לחצות את יפן מקגושימה בדרום קיושו עד אבאשירי בצפון הוקיאדו, אני עושה את כל דרכי בטרמפים ומחפש דווקא את המקומות הנידחים יותר ומתויירים פחות. טרמפים לא ממש מוכרים ביפן אך בהחלט מהווים מסע מסוג מיוחד מאוד.

חוויית הטרמפים שלי כאן ייחודית, כי יפן שונה מכל מה שהכרתי באסיה. הרבה הרבה יותר תחבורה (למרות שבמקומות הנידחים יכולים להיות כבישים ריקים לגמרי...) מה שיוצר תסכול מסויים כששלוש שעות אתה מחכה לטרמפ ומאות אם לא אלפי מכוניות חולפים ולא עוצרים. אבל אתה יכול להיות בטוח שהבנאדם שיעצור לך (ואין שום טייפ-קאסט בכלל לגבי מי זה יכול להיות) יעשה כל מה שהוא יכול כדי לעזור לך. זה פשוט מדהים. אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית או פייסבוק אם יש לך שאלות.

לגבי לינה בזול, רוב הזמן ישנתי בקמפסייטס שמפוזרים בצורה מאוד רחבה. השתמשתי גם בקאוצ' סרפינג. אם אתה יודע לחפש ויש לך מזל תמצא גם גסט האסוים זולים פה ושם, עד 20 דולר. אבל גם היו לי לא מעט לילות שישנתי על ספסלים, מתחת לגשר או בפארקים ומחוץ לתחנות רכבת (ותאמין לי שזה בכלל לא נורא). אם אתה מטרק אז בחלק מהשמורות שיש בהן טרקים ארוכים יש בקתות חינמיות להעביר בהן לילה (ביקושימה המדהימה נתקעתי שלוש לילות לבד בבקתה בהרים בגלל טייפון.. חוויה.. מסויימת) גם בשמורה הגדולה בהוקיאדו יש בקתות.

תכננתי להיות ביפן 3 שבועות מתוך מחשבה על תקציב אבל הטבע כאן ייחודי ויפייפיה ויפן שונה מהכל, אני כנראה אהיה גם חודשיים וחצי, יותר מכל מדינה אחרת בה ביקרתי השנה. למרות שהיא יכולה לעייף אותך יפן היא בהחלט חוויה מומלצת, ושווה להתנסות במסע מסוג כזה.

מקווה שעזרתי ושלא היה ארוך מדי, שוב, אתה מוזמן ליצור קשר עם יש לך שאלות.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון