טיול לתאילנד באוקטובר
-
שלום לכולם
אני וחבר נצא לטייל בסוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר לאיזור האיים.
יש לנו כמה שאלות
1. ברצוננו לטוס בטיסה פנימית באמצעות 'אייר אסיה' מבנגקוק לקוסמוי, המחירים מאוד אטרקטיביים, האם זו חברה בעלת רמה בטיחותית סבירה?
האם כדאי להזמין מראש, מהארץ או שמבחינת מחיר אפשר להמתין ולהזמין בבנגקוק?
2. לגבי קדחת הדנגי, ראינו אזהרת מסע במשרד החוץ על התפרצות מגיפה של קדחת הדנגי ב 2013. ברור שהסיכון הסביר עדיין קיים, אבל האם המצב היום יותר טוב מבחינת המגיפה? האם יש הבדל בין הצפון לבין האיים בעניין הזה?
אשמח לתשובות
תודה מראש
איל
-
טיול לתאילנד באוקטובראייר אסיה חברת לו קוסט מעולה קחו בחשבון שהטיסות איתם יוצאות משדה התעופה הישן DMK בנוסף הטיסה לא ישירה וכוללת נסיעה ברכב ומעבורת
-
טיול לתאילנד באוקטובר1. חברת אייר אסיה, היא חברה נהדרת. מומלץ להזמין מראש ולהינות ממחירים מוזלים, במידה ותזמין בדקה ה-90 אתה תאלץ לשלם מחיר גבוה יותר מאשר בהזמנה מראש. לעכוב אחר מבצעי טיסות שמתפרסמות באתר מידי פעם.
2. הדנגי, הם יתושים שמסתובבים במשך היום, תדאג למרוח חומר נגד יתושים כל הזמן.
-
טיול לתאילנד באוקטוברהיי
ראשית תודה.
שנית, לא ידעתי שנדרש גם רכב ומעבורת. האם העלות עדיין משתלמת (בהנחה שאזמין מראש את הטיסה)? תוכלו לומר כמה זמן בערך הרכב והמעבורת סה"כ, האם יש אתר ללו"ז מעבורות שנוכל לתכנן את הטיסה בהתאם?
אורית, מה לגבי צפון מול דרום יש הבדל בעניין היתושים?
-
טיול לתאילנד באוקטובראת יכולה לרכוש כרטיס משולב הכולל הסעה ומעבורת, כל התהליך לוקח כ-7 שעות בערך.
בנוגע לשאלתך האם העלות משתלמת?
לפני שאת סוגרת טיסה, תבררי מחיר של טיסה ישירה באתר האינטרנט בחברת בנגקוק אייר ותאי אייר, מחיר הטיסה באייר אסיה איננו סופי עלייך להוסיף מחיר עבור מזוודה, מקום בטיסה, מיסים.
בנוגע ליתושים בצפון ובדרום, אני הייתי עכשיו בדרום ועקצו אותי לא פחות יתושים מאשר בצפון, פשוט תדאגי לשים חומר נגד יתושים.