סין שאלות כלליות
-
שלום לכולם,
כרטיס אשראי של מסטרכרד שכיח בסין ? במידה ולא, האם יש חברה מומלצת אחרת ? ניתן להתחבר בסין לאינטרנט אלחוטי באמצעות מחשב נייד ? האם יש הגבלות כלשהן ?
אשמח להיעזר בניסיונכם
סין שאלות כלליותאני השתמשתי עם מאסטרכארד בסין, ולא היתה לי בעיה בנושא
-
סין שאלות כלליותמאסטרקארד בסדר גמור אבל לא בכל בנק, אני הלכתי לbank of china
יש אינטרנט אלחוטי בהוסטלים ומלונות בשפע. יש צנזורה על פייסבוק, גוגל, דרופבוקס ועוד כל מיני אתרים כאלו ואחרים
אם ההגבלות מפריעות לך תוריד תוכנת vpn לפני הכניסה לסין...
-
סין שאלות כלליותתודה לכל המשיבים. ניתן להשתמש בדואר אלקטרוני (gmail) בכל מקום ? ניתן להשתמש בתכנת Skype ?
-
סין שאלות כלליותג'ימייל לא עובד באתר עצמו כי הוא שייך לגוגל. יכו להיות שבoutlook הוא יעבוד, באייפון הוא עובד
סקייפ עובד
-
סין שאלות כלליותיש אינטרנט אלחוטי בהוסטלים ובמלונות,גם במסעדות מזון מהיר מערביות כגון מקדונלס, בארים מסויימים גם כן יש
האינטרנט יכול להיות איטי תלוי ברוחב פס ובכמות משתמשים,פייסבוק יוטיוב סגור, גוגל עבד אצלי.
אני עשיתי תיבת גיבוי של וואללה לפני ניסעה.
-
סין שאלות כלליותכל הכספומטים שמשכתי מהם בסין (לפני כחודש וחצי) קיבלו גם מאסטרקרד וגם ויזה - יש לי את שניהם ומשכתי עם שניהם ללא בעיה. אינטרנט אלחוטי היה בכל אחד מההוסטלים שהיינו אבל מראש לפני שהזמנו וידאנו. בחלקם מהיר יותר ובחלקם פחות. דיברנו עם הארץ בסקייפ מהנייד ללא בעיה. מייל של yahoo עבד לי בלי בעיה, כל מה שקשור לגוגל לא ממש עובד כי הממשלה חוסמת למיטב ידיעתי. העלו כאן לפני מספר חודשים איזה פוסט על עקיפה של הנושא עם התקנת VPN - אפליקציה בנייד שבעצם עוקפת את הבעיה דרך שרתים שלה - חפש בפורום.