טיול זוגי לאוסטריה
-
שלום לכולם,
ראשית אני רוצה להגיד תודה לכל חברי הפורום ששיתפו מידע אודות הטיולים שלהם- עזרתם לי מאוד.
אנחנו זוג בשנות העשרים, הזמנו טיסה למינכן בסוף ספטמבר (מי ידע שאוקטובר-פסט הוא בכלל בספטמבר? :-\) ובכוונתנו לטייל שם ביום הראשון והאחרון כך שברשותנו ארבעה ימים נוספים לטייל באזור זלצבורג. אשמח להמלצות ללינה במינכן!
תיכננתי מסלול מפורט למדי, וכיוון שנשכור רכב ההגעה ממקום למקום תהיה קלה. אני תוהה לעצמי מהי תפוסת המלונות והצימרים בתקופה זו באזור?
לדוגמא, אם בכוונתי ללון באזור Sankt Johann, Seefeld וכדומה, האם חובה לזמין לינה מראש? אני חוששת שנרצה להיות ספונטניים או התכניות ישתנו וניתקע בגלל שהזמנתי כבר מקום לינה. מן הצד השני, אני חוששת שניתקע בלי מקום לינה ואנחנו לא זוג שבנוי לקמפינג.
מישהו יודע ויכול לעזור?
-
טיול זוגי לאוסטריהשלום אפרת,
גם אנחנו בדרך לטירול,חלק מהלינות בחרנו להזמין מראש וחלק נזמין ספונטאנית.
על סמך טיול קודם באוסטריה מדובר בממלכת צימרים כך שלא נראה לי סביר ש"תתקעו" ללא לינה ותאלצו ללון בשטח.
שיהיה לכם טיול מהנה!
-
טיול זוגי לאוסטריהשלום אפרת,
בשל אוסף הנסיבות - א. אוסטריה אכן מלאה בצימרים ב. אתם זוג שזה ההרכב הכי נוח מבחינה זו, ו-ג. סוף ספטמבר זה לא שיא העונה (חורף או קיץ) - נראה לי די סביר להניח שתוכלו למצוא מקום לינה גם ספונטנית.
אבל אם את לא לגמרי שקטה - אני מציעה לך להרים טלפון או לשלוח מייל ללשכות התיירות ב-2-3 עיירות לבחירתך ולשאול אותם את השאלה הזאת - תקבלי תשובה מהימנה יותר שתרגיע אותך.
אישית אני ממליצה על פלכאו - עיירה מקסימה במיקום נוח ועם מבחר עצום של צימרים.
-
טיול זוגי לאוסטריה4 ימים באיזור זלצבורג צריך למצוא מקום לינה באיזור זלצבורג ולא בסיפלד שנמצאת בטירול. מקום לינה בתקופת טיולכם לא צריכים לסגור מראש .