אוסטריה שוויץ - מעבר גבול
-
בתחילת אוגוסט אנחנו יוצאים לגרמניה אוסטריה ושוויץ, במעבר מאוסטריה לשוויץ נתקלנו בבעיה, בבוקר אנחנו יוצאים מ- WAGRAIN אנחנו נעבור בגרוס גלונר ובצל זם ומשם חשבנו להגיע לאיזור דאבוס או סט. מריץ, אך לא הצלחנו למצוא מקום לינה ללילה אחד, התפשרנו וחשבנו שאת חניית הלילה נעשה באיזור CT. ANTON בגבול אוסטריה שוויץ, אך גם שם אין מקומות לינה.
מבקשת את הצעתכם, היכן אפשר לעצור לחניית לילה (עם אופציה גם למצוא מקום לינה)כאשר למחרת בבוקר פנינו הם לכיוון אינטרלקן, לוצרן.
אשמח אם תמליצו על אתרי לינה (מדובר ב- 3 משפחות 13 ילדים ומבוגרים). תודה -
אוסטריה שוויץ - מעבר גבול:Reל-3 משפחות , לילה אחד ברגע האחרון קשה מאד. אני מציעה לכם לשוטט בין בתי מלון (כי צימר ללילה אחד לא מאמינה שתמצאו) ולהיפרד ללילה הזה. נזכרתם קצת מאוחר מידי. -
אוסטריה שוויץ - מעבר גבול:Reסנט אנטון היא עיירה יוקרתית ומבוקשת, ואכן קשה יותר להשיג בה מקומות לינה. אם אתם רוצים מקום יותר ''עירוני'' הייתי ממליץ לנסות ב-Landeck שממערב לאינסברוק, ואם אתם מעדיפים אווירה יותר כפרית כדאי לנסות ב-Serfaus הקרובה אליה או Fiss ו-Ladis הסמוכות לסרפאוס. אלה עיירות מאד נחמדות בנוף יפה ואני מעריך שתוכלו למצוא בהן מקום לינה מאחר שהן פחות יוקרתיות ומבוקשות. משם כבר תוכלו להמשיך לכיוון Davos והלאה לתוך שוויץ.
מאחר שלפי המסלול אני רואה שאתם לא בוחלים בנהיגות ארוכות, המלצתי היא להגיע לאינטרלקן מדרום מזרח, דרך מעברי Furka ו-Grimsel (זה סוג נופים אחר מזה שתראו בגרוסגלוקנר). -
אוסטריה שוויץ - לעופרתודה על התשובה המפורטת, היום אני יעלה את הצעתך בפני שותפי לטיול.
פניתי גם למקומות אלה, ואין מקומות לינה, אתה יכול להמליץ על מקומות / אתרים נוספים
תודה -
אוסטריה שוויץ - לעופר:Reקצת מפתיע אותי שאין מקומות לינה באיזור סרפאוס, למשל. עשיתי בדיקה מדגמית באתר שלהם (ראי הפניה למטה) לגבי לילה אחד בשלושה תאריכים אקראיים באוגוסט וקיבלתי המון אופציות בכולם. צריך פשוט למלא במנוע חיפוש החדרים בצד ימין למטה שמבקשים חדר זוגי ואז מקבלים את כל האופציות, כולל חדרים ליותר משניים (2+1, משפחתי וכד`). אז ניתן לבחור מלון שיש בו כמה חדרים פנויים במחיר מתאים ולפנות אליו.
בכל מקרה, קיימת גם האופציה של העיירה Imst ממזרח ל-Landeck והכפר הנחמד Nauders שמדרום לסרפאוס.
אתר סרפאוס והעיירות הסמוכות
האתר של נאודרס -
אוסטריה שוויץ - לעופר:Reעופר שלום , תודה על הסיוע המהיר והאיכותי!!, אכן שלחתי מס` מיילים בעיקר ל- FISS וכולי תקווה שאקבל תשובה חיובית.
אשמח אם תוכל לייעץ לי גם על עיירות באיזור אינטרלקן, לוצרן או אנגלברג שאפשר למצוא בהם מקומות לינה למשפחות ואינן מאוד יקרות, לעת עתה כל פניותי לצימרים/ מלונות באינטרלקן ולוצרן נענתי בחיוב רק מבתי המלונות ובמחירים גבוהים במיוחד.
תודה רבה -
אוסטריה שוויץ - לעופר:Reאיזור אינטרלקן והעיר לוצרן הם אכן מאד תירותיים והמחירים גבוהים, מעבר לערכים השוויצריים. הייתי ממליץ להתמקד באיזור העיירה Brienz שבצד הצפון מזרחי של האגם, בדרך ללוצרן. נראה לי שבעיירה זו או העיירות ההרריות הסמוכות לה תוכלו למצוא מקומות יותר זולים. ניתן להיעזר באתר של איזור זה כמפורט בקישר למטה. בקשת החיפוש היא אמנם בגרמנית (אם כי בסה''כ מדובר בדברים טריוויאליים כמו תאריך, מספר לילות ומספר אנשים), אך ניתן באמצעות לחיצה על מקש השפה (Sprache) שבצד ימין למעלה לקבל את התשובות באנגלית.
אופציה נוספת היא אגם Thun (האגם המערבי יותר, לכיוון ברן), לפי הקישור שלמטה, אם כי נראה לי שזה אולי יתאים פחות במידה שאתם רוצים לשלב גם את לוצרן.
מקווה שתוכלו להיעזר בכך.
חיפוש מלונות בקרבת Brienz
מגורים באיזור אגם Thun