טיול למערב קנדה
-
שוב שלום,
לפני כשבועיים שאלתי כאן על טיול במערב ארה"ב וקבלתי שירות מדהים

בינתיים, התכניות קצת השתנו - אז יש לי שאלה חדשה..
אז מדובר על 9 ימים לטובת מערב קנדה. מיום שלישי ה 9/9 עד חמישי ה 18/9.
התכנון בגדול הוא לכלול גם את וונקובר.
השאלה הראשונה היא אם לטוס מקלגרי ולחזור מוונקובר, או להיפך.
זה כמובן נובע מהשאלה איך לחלק את הימים בין האיזורים.
מה שעוד צריך להביא בחשבון הוא שאנחנו שומרי שבת - אז רצוי לשבות במקום עם קהילה יהודית, אני מניח שיש גם בקלגרי וגם בוונקובר (אשמח לטיפים גם בנושא הזה).
אשמח לכל תובנה ורעיון.
תודה!
-
טיול למערב קנדהאם אתה מתכוון לטייל ברוקיס בקנדה, חפש בפורום "רוקיס" תמצא שם המון טיפים ומסלולים בין קלגרי לוונקובר.
-
טיול למערב קנדה - שאלת המשך (והקפצה :))אז כבר הזמנתי טיסה לוונקובר, חזרה מקלגרי.
לגבי רכב - כמה אמורה לעלות תוספת החזרה (במקום שונה), והאם יש טיפים/טריקים להוזיל את הקנס הזה??
-
טיול למערב קנדהלא ראיתי כזה פורום.. זה באתר הזה?

-
טיול למערב קנדההכוונה היתה לחפש בפורום הזה על פי מילת המפתח רוקיס.
לגבי הקנס - עדיף וכדאי לבקש הצעות מחיר מחברות השכרת הרכב, ולשאול אותן לגבי קנס ההחזרה. לא מכבר היתה הודעה בפורום שסיכמה טיול בין ונקובר לקאלגרי והוזכר שם קנס החזרה של $150 (לדעתי, קנס נמוך, אבל אין לי נסיון עם שכירת רכב בקנדה).
לגבי פרק הזמן - הוא קצר. אני ביליתי באיזור הרוקיס הקנדיים כשבוע ועוד כ- 3 ימים בדרך מונקובר לשם. כמובן שגם הקדשתי זמן, לא רב, לונקובר עצמה.
תחת המגבלות שלך יתכן וכדאי להתמקד רק בפארקים הדרומיים ולותר על פארק ג'ספר. כמו כן, לעשות את הדרך לונקובר בדרך המהירה, על כביש 1, ולותר על כביש 99 (Sea To Sky).
-
טיול למערב קנדה - שאלת המשך (והקפצה :))תנסה לבדוק באופראן, הם מיצגים שם את ALMO מישהו אמר כאן ששילם 150 דולר, גם לדעתי זה סכום נמוך.