צפון איטליה (דרוש מומחה)
-
יש לנו כבר תכנון של טיול בסוף אוגוסט של 7 ימים לצפון איטליה.
ביום הלפני אחרון - יום ה` - אני מתעורר במסטרה שליד ונציה. ואני צריך להתקרב כמה שיותר למילאנו. כי למחרת, יום ו`, הטיסה ב-12 בצהריים וצריך להחזיר את הרכב (במלפנסה), ככה שאין ממש זמן לנסיעות רבות.
בקיצור, אני מחפש המלצות ללינה בלילה האחרון, ליד מילאנו.
לא בא לי בתוך מילאנו העמוסה. אבל מקום יפה ושיהיה מה לעשות בו, ושיהיה לילה אחרון מפנק. אולי איזה פאב טוב.
נ.ב. 1 - תתחשבו בזה שבסירמיונה כבר היינו (וזה גם די רחוק)
נ.ב. 2 - אנחנו זוג.
תודה מראש -
צפון איטליה (דרוש מומחה):Reאין לי המלצה ספציפית על מלון, אבל כמקום לינה אני יכול להמליץ על ברגמו שחלקה העתיק (העיר העליונה) מאד נחמד.
אופציה נוספת וקרובה יותר למלפנסה, אם עוד לא הייתם שם או לא אכפת לכם להגיע שוב - אגם מאג`ורה (למשל Stresa). -
צפון איטליה (דרוש מומחה):Reלפני כשלושה שבועות חזרנו מאיטליה כמוכם לילה אחרון על יד מילאנו, בעיירה קטנה 10 דקות משדה התעופה.
החדר נחמד, אמבטיה לשניים ללא ג`אקוזי (לא צימר בצפון), בעלת בית חביבה דוברת אנגלית , קרוב מאד יש עיר נעימה בה תוכלו למצוא מסעדה טובה לארוחת פרידה. מעוניין? -
צפון איטליה (דרוש מומחה):Reאנחנו לנו בלילה האחרון לפני החזרה דרך מלפנסה ב- ורזה, על שפת האגם (קטן, אך נחמד).
רבקה -
צפון איטליה (דרוש מומחה):Reאני מציע את Stresa כפי שהוצע כבר כאן, או את העיר Como, שתיהן במרחק לא רב ממלפנסה. קומו היא עיר יותר גדולה, אולי אפילו עדיף באחת העיירות הצמודות אליה, כגון Cernobbio שהיא על הגדה המערבית. יש שם בית מלון 100 מטר מחוף האגם, נקרא Miralago. יש גם פאבים. -
צפון איטליה (דרוש מומחה):Reלטיסה ב-12 אתה צריך להיות בשדה ב-9.5. או העיר קומו , ליד העיר העתיקה (או בתוכה) גם יפה וגם יש פאבים/מסעדות טובים ונעימים לפינלה של הטיול, או העיר ורזה שהיא עיר מאד נחמדה , וגם די קרובה.
קחו בחשבון שבבוקר הכבישים האלה מאד עמוסים , אל תצאו ברגע האחרון עדיף עוד כוס קפה בשדה מאשר לאחר לטיסה. -
החלטה נכונהחזרנו לפני יומיים בדיוק כמוכם - מונציה למלפנסה מתוך מטרה לתפוס טיסה ב-12. נלחצנו מהאפשרות של התקעות בפקק ולכן נסענו בלילה. קשה להאמין אבל יצאנו ב-11 וחצי במוצאי שבת ולקח לנו כ-5 שעות עד שהגענו למלפנסה. בשעה 2 בבוקר עמדנו במשך כחצי שעה בפקק!!! קשה להאמין.
בקיצור - ההחלטה שלכם לצאת בערב לפני הטיסה נבונה מאוד.