-
היי,
אנחנו אמורים לנחות בדלהי בעוד כשבוע וחצי (4/9) ומשם רוצים להמשיל בטיסה ללה.
זה יוצא בדיוק על הפסיטבל. האם לדעתכם כדאי לבוא למרות העומס או שעדיף לוותר על הטיול באיזור לה? יש סיכוי למצוא מקום לישון?
תודה
-
הודוכדאי בהחלט להגיע. למרות שפסטיבל מתחיל ב 1.9. הוא נמשך כשבועיים .
ב 13.9 נערך גם מרתון לאדאק - ניתן להשתתף יש להרשם.
ומקום שינה אני בטוחה שתמצאו גם אם תצטרכו אולי להתפשר לכאן או לכאן.
-
הודוהי
מבקש להצטרף להמלצה של צילה
הפסטיבל של שבועיים בערך , מדלג בין כמה איזורים גאוגרפיים , לדוגמא בשבוע הראשון של הפסטיבל הוא נערך בעיר לה וסביבותיה , ולאחר מכן עבר לנוברה וואלי לשטח מידברי שבין דיסקיט להונדאר - מידבר קסום בגובה 3500 - 3600 מטר , לפי נסיוני לא חסרים מקומות לינה - אירוח בגסט האוסים יש מספיק חדרים , אם זה בצ'אנג ספא ואם ברחובות של לה עצמה ( תבדקו ב1001 טיפים יש המלצות)
, לי אישית יצא להגיע ללה לפני כמה שנים ב-1 ספטמבר ונשארתי בלאדאק כחודש , כאשר באמצע יצאתי מלה לנוברה וואלי או לאיזור למאיורו וחזרתי לעיר . התופעה הרווחת היא שהחל מ-14-15 לספטמבר מחירי החדרים יורדים משמעותית . אני פגשתי בפער של 50 אחוז ויותר ...
הפסטיבל עצמו , כולל כמה מופעים שכוללים ריקודים , מופע בתחפושות , משחק פולו במגרש הכדורגל של לה , ועוד ... מקווה שבקרוב אחזיר את קובץ התמונות שלי לפעולה ...
לסיכום , מומלץ! מומלץ !
-
הודוצילה, מה המיוחד במרתון לאדאק ובמה הוא שונה ממרתונים אחרים, חוץ מזה שהם מתעלפים בגלל הגובה?

-
הודו1) הוא נערך בגובה שמתחיל ב5600ּּ +- מעבר הקרדונגלה, ויורד ל 3500 מ"
בנוף מדהים. אפשר גם לעשות חלק ממנו או אפילו ללכת במקום לרוץ!
(לפני שנה הלך גבר בן 70 את מחצית הדרך)
2ׂׂ) הופך משנה לשנה יותר ויתר בינלאומי.
3) כפועל יוצא מביא תיירות ועוזר ללאדאקים.
4) חברת http://www.rimoexpeditions.com מארגנת זאת יחד עם משרד התיירות של לאדאק ו ג'אמו קשמיר.
-
הודוהתשובה עלתה אבל אני נעלמתי
זה הצרפתים בטח!!!

-
הודוצילה הי
יצא לי לעשות נסיעת אופניים מהקרדונג-לה אל לה , כ-42 ק"מ של דרך מתפתלת על ההרים בגובה עצום מעל תהומות וואדיות תלולים , חבל ארץ יפיפה ... שם נערך המרתון ?
-
הודוhttp://www.ratnavoyages.com/ladakh-marathon-14-09-2014/
שבת שלום ינון,
אמנם לא פירסום של RIMO שהם מן המארגנים- אבל אחרים ש'רוכבים", על הגל.
-
הודוהי צילה
איזה יופי