ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול ליפן ל-30 ימים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    861
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yonatancoh
      yonatancoh נערך לאחרונה על ידי

שלום,
      אני מתכנן טיול כמטייל יחיד בעוד שבועיים ליפן למשך תקופה של כחודש (אין עדיין כרטיס). בגלל מחסור בזמן, לא הספקתי עדיין להתארגן על מסלול מסודר, שהבנתי שחשוב שיהיה לטיול ביפן. מתוך מה שהספקתי לבדוק, מצאתי טיסות שנוחתות באוסקה וחוזרות מטוקיו או להפך. מתוך קריאה בפורום זה ובמקומות אחרים, חשבתי להקדיש זמן של כשבוע לקיוטו ושבוע נוסף לטוקיו (בחלוקה לתחילת הטיול ולסופו - תלוי בטיסות שאבחר) ואת השבועיים הנותרים שביניהם לחלק בין אתרים נוספים.
      הייתי מעוניין להיעזר בניסיונכם כדי לשאול אם לדעתכם זה תכנון טוב מבחינת הקדשת זמן לשני הערים וכמו כן לברר אילו אתרים נוספים לא כדאי להחמיץ (אני שוקל לקנות את ה-JR pass וחשבתי להשתמש בו לתקופה הזאת של השבועיים בין שני הערים שציינתי) והאם אתם רואים יתרון בנחיתה קודם בטוקיו או באוסקה מבחינת תכנון הטיול וההתאמה שלו לאירועים שונים ביפן באותה תקופה.

תודה,
      יהונתן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

ראשית חודש זה הרבה זמן (יחסית) ומספיק לטיול נרחב ביפן ככה שתחווה אותה על רב גוניותה מצפונה ועד דרומה של המדינה. לכן אתה צריך תכנון טוב.

שנית, בתכנון נכון תוכל לנצל את JRPass בצורה האופטימאלית, ככה שתחסוך בהוצאה הכבדה ביותר ביפן - הנסיעות. יחד עם זאת אני לא בטוח שיש לך מספיק זמן לקנות את הפאס.

ודבר אחרון - 6/7 בטוקיו וסביבתה (ניקו, האקונה, פוג'י) זה זמן טוב, קיוטו - 5/6 ימים זה מספיק.

על מנת לעזור לך בדחיפות אתה צריך להגדיר מה מעניין אותך ועד כמה אתה מעוניין להשקיע זמן במקדשים ומוזיאונים מתוך הנחה שאת הנופים והחיים בכלל (מנהגים, מאכלים, שווקים, חנויות וכד') תחווה תוך כדי תנועה.

וכמובן להגדיר מה התקציב לכל הסיפור.

אם תגדיר את אלה, ותשלח לי כתובת מייל, אעביר לך (עובד בשבת indecision) שלד של הטיול שאני עשיתי (39 ימים) ועליו תבנה את המסלול שלך.

• yonatancoh
          yonatancoh נערך לאחרונה על ידי

תודה. 

שלחתי לך הודעה במסר אישי. 

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון