כמה שעות בדלהי
-
שלום,
נוחתים בדלהי ב8 בערב וטסים לישראל ב4 בלילה האם יש רעיון למשהו לעשות בשאלות אלה, שוק,קניון,או כל דבר שפתוח...
ד"א, מהשדה ניתן לקחת מטרו? תודה נתי
-
כמה שעות בדלהיהיי נתי,
בהודו אין כמעט פעילות תרבותית בערבים ובלילות כפי שיש בבנגקוק, גם שווקי לילה כדוגמת תאילנד לא תמצא שם...
באזור "שער הודו " יש מדי ערב התקהלויות רבות של משפחות, מעין הפניניג כזה ואפשר לסייר שם.
גם קניונים נסגרים לעת לילה, אך אם אתם מחפשים קניות, תוכלו לעשות זאת בדיוטי פרי של הטרמינל החדש בדלהי שהוא בהחלט דיוטי פרי גדול ויפה.
טיול מהנה,
-
כמה שעות בדלהיתודה רבה על התגובה
ההתקהלות שדברת עליה יכולה להיות גם שעה מאוחרת? נאמר 11 pm?
האם ניתן לצאת משדה התעופה בעזרת מטרו? או שאין קשר בין השנייים?
תודה נתי
-
כמה שעות בדלהי - אולי פשוט לקחת מונית צמודההי
מטרו , זה מעט פיספוס כשמדובר ברצון לראות קצת ולחוות את דלהי לכמה שעות
מקווה שיהיו עוד תגובות , אבל לדעתי יכול להיות שהאופציה הכדאית ביותר , זה לסמן לעצמכם אחרי שקראתם כאן בצד שמאל על שכיות החמדה של דלהי , לסמן כמה אתרים כמו המבצר האדום שמואר מבחוץ גם בלילה , שער דלהי ( כדברי תאי ) ,ועוד כמה מקומות , ולשריין מונית נניח לשעתיים - שלוש שעות במחיר שצ"ל להיות להערכתי משהו כמו 1,000-2,000 רופי ( אלף רופי שווה בערך 70 שקל ...
בהצלחה
http://www.lametayel.co.il/%D7%93%D7%9C%D7%94%D7%99+%D7%90%D 7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D+%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%99% D7%9D+%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%A8
-
כמה שעות בדלהי - אולי פשוט לקחת מונית צמודההאמת? כמה שזה נשמע מבעס - אני הייתי נשארת בשדה התעופה. אין מה לעשות בדלהי בלילות.
-
כמה שעות בדלהי - אולי פשוט לקחת מונית צמודהאני עם פנינה. לקחת ספר, קלפים ולנסות להרדם על אחד הספסלים.
-
כמה שעות בדלהי - אולי פשוט לקחת מונית צמודהתודה רבה חברים
-
כמה שעות בדלהי - אולי פשוט לקחת מונית צמודהאני סתם מצרף את דעתי , לא כדי להשפיע או לשכנע
יצא לי להגיע כמה פעמים לדלהי , כל פעם בשעה אחרת , נסעתי כמה פעמים לשדה התעופה , פעמים מספר בלילה , פעם לקראת בוקר .
תמיד זאת היתה חוויה מיוחדת .
מן קסם . קסם דלהי .
מי שסקרן ובא לו להתרשם מהאינטנסיביות שלא ניגמרת לעולם בעיר הבלתי ניתפסת הזאת - מוזמן . ומי שבא לו להשאר בש/דה התעופה ולשתות תה דארג'ילינג ... מוזמן גם הוא