וינה בחורף
-
שאלה למומחי אירופה ווינה בפרט: אנו מטיילים באירופה בד״כ באמצע-סוף פברואר.
הפעם ניסע קצת לפני כן.
האם מבחינת מזג האויר מומלץ בתחילת נובמבר או להמתין בסבלנות לדצמבר ולהיות שם באוירה של ההכנות לכריסמס? חוששת קצת ממזג האויר-אשמח לתובנות. האם בתחילת דצמבר כבר עובדים שווקי חג המולד?
תודה
-
וינה בחורףהיי
השווקים של חג המולד מתחילים כבר חודש לפני (בערך ב- 24.11) ויש מקומות שאפילו עוד לפני - בערך מה- 17.11. יש אתרים מיוחדים של פירוט השווקים נניח בוינה - את יכולה להריץ חיפוש בגוגל ולראות מתי מתחיל שם.
היינו בוינה לפני שנתיים בדצמבר באווירת הכריסמס - היה נהדר!!! מומלץ מאוד!
השווקים שם מאוד מושקעים וציוריים, האוכל טעים, האווירה טובה. ממש כדאי.
ודווקא מזג האוויר לא מרתיע (לדעתי) - בד"כ אין גשמים, מה שכן פשוט קר...אז לבוש מתאים והכל בסדר

תהנו
-
וינה בחורףתודה

-
וינה בחורףברור שלחכות לשווקי הכריסמס.
חלקם נפתח כבר באמצע נובמבר.
וכן, יהיה קר, אבל יהיה מהמם ברמות!
(מצרפת תמונה של שוק פסחא בארמון שונברון, באיזה 5 מעלות צלזיוס.
חג מולד עוד יותר יפה כי גם חשוך ומואר)(ומצרפת גם את הבלוג שלי על טיול בוינה בזוג בנובמבר)
-
וינה בחורףתודה שירלי,
איזה טיול!!! בדיוק כמו שאנחנו אוהבים...
בא לי לנסוע עכשיו!!!!

ראיתי טיסות טובות עם חברת ניקי
מכירה? כדאי? השעות של הטיסות נוחות מאוד, זה ייתן לנו 5 ימים מלאים חמישי-שני
האם כדאי במזג האויר הזה לנסוע ליום טיול מחוץ לוינה?
-
וינה בחורףלא טסתי איתם אבל נדמה לי שניקי זו חברת בת של אייר ברלין (איתם כן טסנו והיה מצויין). אם המחיר טוב והשעות נוחות, אז בהחלט הייתי הולכת על זה.
לגבי יום טיול מחוץ לעיר - במסגרת של 5 ימים בוינה, בהחלט. כל עוד לא יורד גשם, אין סיבה לא לטייל כי קצת קר. מעיל, כובע כפפות ומגפיים חמים. נדמה לי שיש אפשרות לשייט לאורך הדנובה עד מלק, שם יש מנזר מעניין, ולחזור או בשייט או ברכבת. יש אפשרות לנסוע למרחצאות בבאדן. תעשי קצת חיפושים בפורום, היו על זה לא מעט דיונים בעבר.
-
וינה בחורףהיי אירית,
מצטרפת להמלצות להגיע בסוף נובמבר / במהלך דצמבר
ולסיים את החופשה עד 24.12 לכל המאוחר -
אח"כ מתחיל החג שנחגג במסגרת משפחתית והתחבורה הציבורית מצומצמת.
מצרפת אשכול גדוש בהמלצות, קישורים וסיכומי חופשות מוינה
(תציצי גם בתחילת האשכול, בדף הקודם)
תיהנו

אשמח לקרוא חוויות כשתחזרו
-
וינה בחורףאנחנו היינו בפב'-מרץ ( בסביבות פורים שלנו ) והייתה לנו חופשה לבנה מדהימה. אז עם תוספת כריסטמס זה בכלל הולך להיות מגניב.
חפשי בבלוג שלי הפרק על וינה.
-
וינה בחורףוינה בכריסטמס מדהימה. לא תתחרטו לרגע..
ניקי אחלה חברה. טסנו איתם כבר מספר פעמים כשנחתנו בוינה( מעבר לטיול באוסטריה בחרנו בהם גם בטיול לסלובקיה ולסלובניה) שעות טיסה מאוד נוחות שמשאירות ימים מלאים לטיולים. דיילות צעירות בגינס עם שרות טוב. מגישים טוסט ושתיה חמה וקרה למרות שמדובר בטיסה זולה שלא אמורה לכלול מזון.
-
וינה בחורףאיזה כיף, נשמע אחלה! אלך על זה ואזמין את הטיסות בקרוב.
יש המלצות על מלונות טובים ולא יקרים מידי? אני מחפשת 4כוכבים עם ארוחת בוקר טובה, לא רחוק מהמרכז/בקרבת תחבורה ציבורית טובה.
מישהו מכיר את מלון קומר?
תודה מראש
-
וינה בחורףניקי חברת בת של איר ברלין. טסתי איתם לוינה. דייקנים, מטוסים נקיים, צוות אדיב. יש להם שעת יציאה מוקדמת מנתב"ג וחזרה מאוחרת מוינה, נותן ימים כמעט מלאים גם ביום הראשון וגם באחרון.
-
וינה בחורףתודה על ההמלצות
-
וינה בחורףלא בית מלון אלא פנסיון, אבל מלא אווירה ובמיקום הכי מרכזי שיש- ליד מדרחוב קרטנר באמצע בין הקטדרלה לאופרה.
-
וינה מלונותאת המלון שאנחנו שהינו בו אי אפשר להביס מבחינת מיקום. במרכז כיכר סטפן פלאטס . משלמים קצת יותר ומקבלים חדרים הצופים לכיכר ולקתדרלה. חדרים נעימים וארוחת בוקר מעולה. מומלץ בחום
-
וינה מלונות