טיול להודן
-
היי לכולם,
אני זקוקה לעזרתכם, אני ובעלי טסים להודו בתאריך 10.9 ונוחתים בדלהי אנחנו ממשיכים משם עם חברים שלי ושל בעלי לצפון הודו למשך שבוע וחצי שבועיים, ולאחר מכן אני ובעלי ממשיכים לאיי אנדמן לעוד שבוע וחצי.
טיסת החזור שלנו לארץ היא ביום 06.10 מדלהי.
אין לנו מושג לגבי דרכי ההגעה לאיי אנדמן זו פעם ראשונה שלנו בהודו והיינו רוצים לקבל מידע לגבי טיסות ולאן כדי להגיע באנדמן.
אציין כי זהו ירח דבש ובא לנו באנדמן להתפנק.
אודה על עזרתכם המהירה והאדיבה.
-
טיול להודןיעל,
אם בראש שלך "להתפנק" באנדמן לירח דבש, כמו ששמעת על האיים בתאילנד - אז זה לא המקום.
איי אנדמן, ובעיקר האי האבלוק, הם איים מדהימים ביופים, עם החופים הכי לבנים והשקיעות הכי אדומות והדגים הכי טעימים. אבל עם תשתית תירותית לא מפותחת שמתאימה בעיקרה לתרמילאים שהולכים להזרק לשבוע שבועיים שלושה בכיף הכי גדול שאפשר. אבל זה לא פינוק של ירח דבש.
אם זה מה שאת מחפשת אז מגיעים לשם בטיסה מכלכותה או מצ'נאי לעיר פורט בלייר, ומשם, אם מתמזל המזל באותו היום, במעבורת לאי האבלוק.
אם אתם בצפון הודו משמע שאתם צריכים לחזור לדלהי ומשם לטוס לצ'נאי או כלכותה ומשם להמשיך. זה יכול להיות סיפור של יומיים שלושה מהרגע שתצאו (נאמר ממנאלי) ועד שתגיעו לחוף 5 בהאבלוק.
-
טיול להודןאני בדיוק חזרתי מטיול ארוך בהודו באזור הצפון
אני יכול לספר לך שאזור הצפון מתחיל לרדת מהפרק לה גשומה וכבר מתחיל לרדת שם שלג לאט לאט
דרמסאלה מנאלי וקאסול על אותו קו ועוד כשאני הייתי שם הן התחילו להיות גשומות כך שתשקלו שוב את עניין הצפון כי כרגע אנשים מתחילים לרדת מהצפון לאזור המרכז רג'אסטן פושקר ולדרום
בנוגע לבטן גב רלקס וכל מה שקשור לכך שמעתי המון דברים טובים על איי אנדמן וגם על גואה אך בגלל שכשהייתי שם גם אני חפשתי את הבטן גב לפני החזרה לארץ אנחנו בחרנו דווקא בסרי לנקה שם היינו כ-10 ימים במקום שנקרא ARUGAM BAY
שזה מפרץ מאוד מאוד תיירותי הכרנו שם גם לא מעט ישראלים
אבל בגדול מקום שמפוצץ בזוגות מזכיר מאוד את ג'מייקה ומתאים מאוד גם לגולשים
-
טיול להודןאנדי , הי
רק כדי לעשות קצת סדר , המקומות בצפון היו גשומים כבר כמה חודשים , המונסונים מכים במהלך תקופת האביב קיץ , ואז נכנס החורף שהוא - הוא העונה היבשה בהודו .
הקור אולי מתחיל קצת להזדחל לחלק מהמקומות הגבוהים ( בעיקר אחרי שקיעה ) , אך יש להפריד בין זה לבין הגשם .
לסיום - החורף = העונה היבשה

ד"ש