טיול כוכב בסלובניה
-
שלום,
התכנון עדיין בחיתוליו, אנחנו מתכננים לנסוע לשבוע ימים לסלובניה עם גיחות לקרואטיה, באיזה אזור עדיף ללון? והאם יש לכם המלצות על צימרים יפים שיתאימו לשני זוגות או בתי מלון במיקום טוב לטיול כוכב ועם נוף יפה ומחיר סביר

תודה מראש
-
טיול כוכב בסלובניהבאיזו עונה מדובר?
אם מדובר בעונה שאינה עונת שיא, הייתי הולך על טיול מיתגלגל, ולא כוכב.
שניים/שלושה לילות בבלאד , לילה/שניים בעמק הסוצ'ה , לילה אחד לפחות באזור פליטביצה,ואולי לילה אחד באזור החוף.
-
טיול כוכב בסלובניההנחיתה והחזרה מלובליאנה, מדובר בתחילת אוקטובר. יש המלצות על מקומות מסוימים? תודה

-
טיול כוכב בסלובניהבתחילת אוקטובר חלק ממקומות הלינה, כבר לא פעילים.
בבלאד, אני ממליץ על sobe ravnik
יש להם לפחות 4 חדרים - המיקום כ 4 ק"מ מבלאד-ארוח מדהים, המקום נהדר.
באזור עמק הסוצ'ה, slavcek
באזור פליטביצה house prijeboj
יש להם למעלה מ 10 חדרים, ברמה מאוד גבוהה, ארוח מדהים, מקום שקט למרות שהוא קרוב לכביש, 4 ק"מ מהכניסה לפליטביצה
אם תלונו ליד החוף-אני מציע את רוביני rovinj
יש מקום מומלץ בבלוג שלי- כ 5 ק"מ מחוץ לעיירה,אבל אחלה מקום.
בעונה הזו כניראה ניתן יהיה למצוא מקום נח ולא יקר, בעיירה עצמה
-
טיול כוכב בסלובניההיי שילסקי
תודה שלא שיכנעת אותי לבטל
יאללה מחר בבוקר אנו טסים אלי
-
טיול כוכב בסלובניהאלי
תהנו הכי שבעולם
ואל תחשבו עלינו
שלא יקלקל לכם!!!
א, וכן- ליד אגם בוהיני, יש כמה בוטקאס של גלידות
אחד מהם ניקרא ד"ר אייס קרים-שווה ביותר!!!
אני אפילו מצאתי שם גלידה נהדרת בלי סוכר!
מסעדה נהדרת בבלאד,יקרה אבל טובה- בבלוג שלי!!
-
טיול כוכב בסלובניההיי גבר ,תודה על הכל ותודות לכולם שעזרו כשנחזור רק שלא נפספס את הקרמשניט בבלד,,,,,,,תודה
-
טיול כוכב בסלובניהתודה לכם שילסקי ואלי וכל השאר, על כל המידע והטיפים, גם אנחנו טסים מחר בבקר אבל לפנינו טיול ארוך המתחיל בציריך,דרך איטליה ובהמשך סלובניה וקרואטיה. מי יודע אולי אפילו נפגש באחד האתרים. העולם הוא קטן. מה שכן ראיתי שצפויים לנו ימים גשומים, זה בסדר, המטריות המתקפלות כבר ארוזות
.אז שיהיה לכם טיול מהנה אלי, ונשמע ונעדכן חוויות. -
טיול כוכב בסלובניהאיזה כיף לכם! מחכה לשמוע חוויות והמלצות
אני מאוד מתלהבת לקראת הטיול
יש המלצות על מקומות לינה על אגם בלד במחירים סבירים? המקום נראה מדהים!
-
טיול כוכב בסלובניהתודה ,קצת מוטרד מגשמים,איפה ראית? מתי צפוי ? האם בקרואטיה וסלובניה ?אבל מה אני מתכנן בימים הראשונים קצת חופים ,יום שייט בקרואטיה ויום פליטויצה ,אחרי זה סלובניה ,יש מטריות יש מעילי גשם ,אבל אני אוהב יותר קיץ
תודה על הכל ,תהנו גם אתם ,אני יהיה עם תרמיל גב של סוזוקי ,תגידו שלום כשתזהו

אלי
-
טיול כוכב בסלובניהאלי שבוע טוב.
לגביך נכון הפתגם - " יגעת ומצאת תאמין ",ומקווה שתממש את האימרה - " מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת ".אהבתי את השאלות ובקשת ההבהרות מצידך,כדי ללמוד ולמצות את הטיול,וזאת בעזרת נסיונם הרב,של חברי הפורום,ובמיוחד שי - בהברקות
בתחומים השונים,בסובלנות ונחת רוח.
מצפים בשובכם למשוב לימודי מכם,וכן המלצות ייחודיות,באתרים מסעדות וכל פעילות חריגה,שביצעתם או ראיתם,לטובת כלל חברי הפורום.
בכל מקרה עלו והצליחו,טיילו בכייף ונחת,ומצו את זמן הטיול,לגיבוש והנאה,ולדעתי החשוב מכל,לניקוי ראש באווירה פסטורלית.
שבוע טוב חיים.
-
טיול כוכב בסלובניהציפי ,נתת לי נקודת מחשבה אחרת עקב מזג האויר הגשום ,בזכותך שיניתי את המסלול .,לפי התכנון שלי אני ביום שני הייתי אמור לבקר בפליטביצה ,תחזית מזג האויר -9 מעלות וגשום ,איזה מזל יש לי ,שיניתי את המסלול ,קודם סלובניה ובסוף פליטביצה בתקווה לתפוס יום ללא גשם ,במזוודה נוסף פליז ועד סווצר על חשבון חולצות קצרות
תודה
אלי
-
טיול כוכב בסלובניהמקום מאד. מומלץ בבלד הוא [email protected] ליד פלטיויצה הייתי מחפש בכפר העתיק היפהפה רסטוקה שליד סלוני.
-
טיול כוכב בסלובניהחיים תודה על הכל ,ואני אהבתי את תשובותך ,את אדיבותך ואת הסיום של כל תשובה בתהנו ותבלו ,מקווה שמזג האויר יאיר (קצת) פנים ואני מתכוון להנות ,ולהביר רשמים וחויות ,שוב תודה
אלי

-
טיול כוכב בסלובניההעיקר שתהנו ותחזרו עם חוויות נעימות.
קרן

-
טיול כוכב בסלובניההאם שווה לבקר בחצי האי איסטריה בטיול של שבוע באוקטובר או לוותר על כך?
-
טיול כוכב בסלובניהאפשר ויפה-אם לא מתכוונים לרחוץ בים.
השאלה לגבי הזמנים.
אפשר להגיע לדוגמא לחצי יום לרוביני, או עיירה אחרת, ומשם לנסוע לאורך החוף עד סני senj ומשם לפליטביצה.