ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לניו איגלד - שאלות

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    2310
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lukar
      lukar נערך לאחרונה על ידי

הי לכולם,

כאמור אנחנו זוג+2 5-8 נוסעים לניו אינגלנד בספטמבר אוקטובר. ( כמו ארז ) היינו אמורים לטוס עם טורקיש  לבוסטון אך הצלחנו לשנות ברגע אחרון עם תוספת של 2000 ש"ח לכולם (הרומני שלי התלונן אבל לדעתי לא נורא...) והקדמנו ביום את הטיסה ולכן נוחתים ב-NEWARK  ב20/9 סביב השעה חמש. הערכתי שעתיים אנחנו בחוץ, ונסיעה של שעה לכיוון בוסטון, וקבעתי לנו מלון בעיר שנקראת STAMFORD נמצאת בקונטיקט. החזרה שלנו ב14/10 והמסלול שלנו (בקיצור)הוא כזה:

1STAMFORD - 4 BOSTON - 1 FREEPORT-2LINCOLN-1BURLINGTON- 3LAKEPLACID-1KINGSTON - 3TORONTO -2 NIAGRA- 3ITHACA- 3 MANHATTEN

סך הכל 24 לילות ולהלן השאלות:

1. האם בין STAMFORD ל BOSTON יש משהו בדרך מומלץ לראות? שכן הנסיעה היא סביב שלוש שעות ואת החדר נקבל רק בשלוש....

2. האם מישהו יודע מהו הגיל שלא צריך בוסטר? הגדולה בת שמונה וגובה 134...

3. הערכה של היציאה מהשדה תעופה של שעתיים נראית לכם ? או שזה מעט...

4. אשמח מאוד לקבל מסעדות מומלצות סגנון DINER לאורך המסלול  ש...

YOU GET YOUR MONEYS WORTH לא פלצני, ושהיה לכם טעים... בעיקר חסר לי באזור NH ו VT

5.מה לקחת בגדים? מה חשוב? בטח נקנה ונכבס אבל מה הבייסיק שחייב ...אשמח לטיפים בנושא.

תודה מראש

זה פורום מדהים מקבלים דרך כולכם המון מידע

אני מקווה לחזור וגם לרשום על הטיול שלנו 🙂

בכל מקרה שבת שלום

ליאת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו איגלד - שאלות

1) אפשר לבלות יום וגם יומיים בדרך הזו, כאשר מטיילים לאורך החוף של קונטיקט ובניופורט (רוד איילנד).  עצירות מומלצות כוללות את גרוטון, מיסטיק וניופורט.

אם אין לכם זמן, אפשר פשוט לדהור צפונה על I-95.

2) אין לי מושג

3) לפי השעה אני מניח שמדובר בטיסת היום של יונייטד שנוחתת באיזור 16:45.  יצא לי לטוס פעמיים בטיסה זו.  בשתי הפעמים, ההגירה והמכס הלכו מהר.  לאחר המכס, לוקחים את ה- AirTrain למשרדי השכרת הרכב ולוקחים אותו.

היות ויש לכם ילדים קטנים, אני מניח שאתם מתנהלים יותר לאט ממני.  נקח בחשבון יציאה מהמטוס, הגעה לאולם ההגירה, המשך עם המזוודות ל- AirTrain ואחר כך את המפגש עם פקידי חברת השכרת הרכב.  לא בטוח שתספיקו בשעתיים.  אולי יקח לכם קצת יותר, אבל לא הרבה יותר (לא שעה נוספת).

כמובן, אינני יודע מה יהיה המצב ביום הגעתכם.  אולי מסיבות שונות יהיה תור ארוך בהגירה דוקא באותו יום, אולי יחליטו במכס לפתוח לכולם את המזוודות (קרה לי בפילדלפיה). אולי המטוס ינחת באיחור.  יש הרבה משתנים שיכולים להאריך את הזמן, אבל לדעתי , עד שעתיים וחצי ואתם בחוץ.

4) קשה לי לזכור מסעדות מכאן, מה עוד שאולי סוג המסעדות בהם אכלתי היה שונה.  בכל אופן, יש את רשת Denny's שפרושה בכל ארה"ב שהיא מעין Diner.

5) מזג האויר בתקופה זו בדרך כלל הוא די נעים.  כבר לא כל כך חם כמו בקיץ, אבל גם לא קר (אני יודע ש"קר" זה ענין סוביקטיבי.  אני מדבר בשמי).  בכל זאת, מומלץ לקחת גם דברים חמים, אבל לא "כבדים" במיוחד לשעות הערב.  צפו שחלק מהזמן ירד גשם, שיכול גם להיות חזק.  אני מניח בכל זאת שבמשך היום תלכו בחולצה קצרה.  בערב, אולי בחולצה ארוכה.  בימים מסוימים אולי צריך יהיה גם מעיל.

• lukar

טיול לניו איגלד - שאלות

תודה רבה!

אשמח לשמוע עוד בנוגע למסעדות...

בנוגע למזג אוויר חולצה קצרה?!  באמת?!

טוב לדעת איזה כייף(:

• ארז.רelmo1
            ארז.רelmo1 נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו איגלד - שאלות

לגבי ביגוד, קחו גם משהו חם, פליז תמיד יעשה את העבודה. אם יש לכם שיכמיות גשם שמתקפלות קטן, אתם מסודרים.

ואם קר מידי או מגלים שחם מידי וחסרים לכם בגדים, נכנסים ל google map, רושמים: outlet או target או marshalls  או  tj maxx ועוד ועוד ומוצאים אחד כזה 10 דקות ממכם, נכנסים קונים, זה זול, זה שמיש לאח"כ וכולם מאושרים.

• lukar

טיול לניו איגלד - שאלות

תודהno

• yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו איגלד - שאלות

לגבי הבוסטר

Which Car Seat Do You Need?

Booster Seat Age, Height and Weight Requirements

שימו לב שהחוקים שונים בין המדינות

• danielgolan21
                  danielgolan21 נערך לאחרונה על ידי

טיול לניו איגלד - שאלות

בוסטון-לא לפספס-oak bluffs campground-שכונה יפה מאד באזור marthas vineyard.

אלי

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון