לינה באישגל
-
שלום לכולם,
לאחר ניסיון מוצלח במיוחד לפני שנתיים, קיבלנו כאן בפורום המלצה להוסטל אדיר ביותר במאיירהופן שלגמרי עשה לנו את החופשה, אנחנו חוזרים להתייעצות עם חכמי הפורום.
כרגיל אני מתכנן חופשה לכ4-5 חברים בהרכבה עצמית, בני 24.
נהנינו מאוד במאיירהופן, ואז טסנו שנה שעברה ל-Les Deux Alps ולא נהנינו כל כך.
אז חזרה לאוסטריה!
המטרה שלי זו חופשה במחיר הנמוך ביותר! אז השאלה היא כזו:
מי מכיר מלון\הוסטל\ בית דירות באישגל (חשוב שיהיה במרכז העניינים או לפחות מחובר בצורה שתאפשר תנועה למסיבות ופאבים גם בלילה) במחיר מינימלי.
אין לנו בעיה לבשל לנקות לבד, העיקר שיהיה מקום חביב עם חדר שאנחנו יכולים לסגור רק לקבוצה שלנו.
מעבר לזה, אשמח לשמוע גם המלצות או אפילו אתר אחר שלדעתכם יכול להיות מענה טוב לדרישות: מסלולים אדומים טובים (+עדיפות גם לסנופארק) ואפרה סקי איכותי.
תודה רבה מראש!!
-
לא ניתן לענות ברצינות על השאלה שלך....מיכאל,
אישגיל הנו אחד האתרים הטובים והמבוקשים בעולם.
לתאריכי החופשה משמעות קריטית בהיבט המחיר. למשל, יש מצב ש 200 יורו ללילה לחדר בתחילת עונה יחשב ליקר, ואילו בפברואר אותו החדר באותו המחיר יחשב לזול מאד.
בקיצור, זול זה עניין יחסי, שנגזר לא רק מאיכות החדר ומיקומו, אלא גם, ואולי בעיקר, מתאריכי החופשה (בטח באתר כמו אישגיל)
תן תאריכים אפשריים, ציין תקציב רצוי, ואני משוכנע שתקבל הצעות רלוונטיות יותר לצרכים שלך.
ד.
-
לא ניתן לענות ברצינות על השאלה שלך....קודם כל תודה על התשובה שלך דורון.
אם כי מקום לינה זול הוא מושג כמובן יחסי, אך אותו מקום יהיה זול יותר באופן עקבי לאורך העונה לדעתי.
אבל מעט יותר פרטים באמת כדי שיהיה יותר קל לענות: הדבר המרכזי שממנו אני רוצה להמנע זה מחופשות מקומיות, ובכל זאת להיות בתקופה שבה הסבירות לשלג גבוהה. הקבוצה מורכבת מצעירים דלי תקציב לכן האופציה של מספר חופשות בעונה לא רלוונטית. התאריך שבו אני מתמקד כרגע הינו בין ה7 ל14 במרץ.
התקציב שלנו הינו בערך 1200 יורו כולל הכל. השנה כנראה גם לא ניקח שיעורים כבר, אז אפילו אפשר לרדת ל1000. אני יודע שזה נשמע נמוך מאוד אבל כבר שנתיים שאני מצליח לעמוד במשימה, אז אין סיבה שגם השנה לא אצליח. אני כן מבין שאישגל כנראה יקר יותר, אבל בשביל זה פניתי לעזרה כאן.
הגולשים ברמת אדומים חופשי, ושחור אם חייבים.
האפרה סקי הוא חלק חשוב לא פחות מהגלישה עצמה.
מקווה שזה מספיק, אך אם לא אשמח לפרט כל דבר נוסף.
תודה רבה!
-
בתי מלון באישגילאהלן
אנחנו סגרנו כ 15 חברה באישגיל בין התאריכים 24.1-31.1/2015 במלון FLIANA שמדורג ראשון בטריפ אדוויסור.
המחירים באישגיל מאוד יקרים וזה בא לידי ביטוי גם בציוד שהמחיר שם גבוה ב70 אחוז יותר מעיירות באיזור.
אם אתה רוצה בכל זאת להזמין חופשה באישגיל בתאריכים שאתה מחפש המחירים טיפה יקריים ועל מנת להוזיל, עליך לדחות את החופשה ו/או להזמין לתחילת ינואר.
אני ממליץ לך להיכנס לTRIPADISOR ולהתחיל לחפש לא רק מלונות אלא גם B&B ןOTHERS ולבדוק ביקורות של אנשים ששהו שם
בהצלחה
-
לינה באישגלהיי
אישגיל נורא יקרה. אני מניח שתגיעו לשם ברכב/ים שכור/ים. למה לא לישון מחוץ לעיירה ואז להוזיל עלויות? במקסימום, אם יוצאים לבלות אז אחד מתנדב לא לשתות ולנהוג או שמשקיעים עוד כמה יורואים ונוסעים במונית.
אלא אם כן ממש חשוב לכם להיות בעיירה עצמה שזה שיקול אחר [לגיטימי] אבל זול , לדעתי לא יהיה כל כך.