מסלול טיול בצאנג מאי
-
סוף סוף גיבשנו פלוס מינוס מסלול (זוג אוהב לטייל והרבה)
מגיעים ב3.10 לצפון, מסאג'
ב4.10 מתחילים בבוקר טיול גיפים של 3 ימים לכיוון פאי.
ב7.10 שוקלים להזמין אומגות ל8:00 בבוקר\10:00 בבוקר ובערב ספארי לילה.
8.10 יום טיול לאיזור צאנג ראי מהבוקר עד הערב.
9.10 חושבים על יום טיול של ראפטינג (דוי סוטופ ודוי אינתנון עושים בטיול גיפים) ובערב שוק הלילה בצאנג מאי. או להבדיל לטוס כבר בבוקר ליעד הבא (פוקט)
10.10 בבוקר טיסה ליעד הבא -פוקט.
דעתכם?

-
מסלול טיול בצאנג מאי1. המרחק בין צ'יאנג מאי לצ'יאנג ראי אינו קצר - בערך כשעתיים וחצי לכל כיוון. במידה ואתם מאוד רוצים לבקר באזור צ'יאנג ראי, אני ממליץ לכם לתכנן לינה בצ'יאנג ראי.
2. חוויית האומגות לא אורכת יותר מ - 3 שעות, כך שביום הנתון הזה יש לכם יותר מחצי יום מבוזבז.
אני ממליץ לכם את המסלול הבא:1. טיול ג'יפים בן 3 ימים.
2. טיול בן יומיים לאזור צ'יאנג ראי הכולל עצירות באתרי טבע, טיולים וכו' ולינה בעיר צ'יאנג ראי. ניתן להמיר בלינה בעיר צ'יאנג מאי ויציאה לטיולים יומיים.
3. יום שיחל באומגות וימשיך בסיורים באתרים ברחבי העיר צ'יאנג מאי (לדוגמא, מקדש דוי סוטפ).
-
מסלול טיול בצאנג מאיכמה הערות. פאי מקום מקסים. מומלץ לפחות שלושה ימים. יש הרבה מה לראות ולעשות.
אומגות לעשות עם FLIGHT OF THE GIBBON. אומגות המומלצות ביותר כולל מסלול של 800 מטרים. מומלץ לצאת כמה שיותר מוקדם.
ספארי לילה- נחמד.
אי אפשר לעשות יום טיול לצ'אנג ראי. המרחק גדול ויש הרבה מה לעשות בדרך. ממליץ גם כן 3 ימים מינימום.
בזאר לילה פעיל כל יום אבל יש שוק ביום ראשון בערב שהוא יפה במיוחד.
תהנו,
אלי
-
מסלול טיול בצאנג מאיבדקתי קצת על צאנג ראי והאמת לא מצאתי מה יש שם לעשות במשך יומיים שלמים=\\\ האם יש לכם המלצות מה אפשר לעשות שם יומיים? כי פשוט מצאתי טיולי יום שלם לצאנג ראי וזה נראה לי סבבה להעביר שם יום אחד אבל לא יותר מזה? כבר שקלתי לחזור האמת לפאי ליומיים אבל זה נראה לי מעט מידי זמן לפאי יומיים... כי אני לא רוצה לוותר על יום אומגות ואת הגיפים כבר הזמנו... מה שמשאיר לנו יומיים... או להבדיל לקצר את היומיים ליום לבלות קצת בצאנג מאי ולטוס לפוקט? =\
-
מסלול טיול בצאנג מאיכמו שנדב ציין טיול היום לצ'אנג ראי מבוזבז על זמן נסיעה של כחצי מהיום
מינימום ההגעה לשם היא ליומיים ולילה אחד
בנוסף אני מצטרף להמלצתו של אלי על האומגת FLIGHT OF THE GIBBON
אטרקציה מעולה ומאוד מומלצת בקרב המטיילים