סיאטל
-
ערב טוב, אשמח לחוות דעתכם ... כמה ימים נדרשים לטיול בסיאטל שיהיה בנחת כולל מרכזי קניות. האם יש למישהו המלצה על מלון טוב במחיר סביר הכולל חנייה ואינטרנט אלחוטי? תודה, שרון
-
סיאטללא ציינת את הרכב המטיילים.
אנחנו חזרנו לא מזמן מסיאטל מטיול משפחתי - ב - 3 ימים בהחלט ניתן לטייל בנחת כולל שילוב מרכזי קניות.
אנחנו ישנו במלון BEST WESTERN PLUS Executive Inn - מיקום מעולה + חניה + אינטרנט. בהחלט ממליץ
מצרף קישור לבלוג שהעליתי
-
סיאטלדור המון תודות...
לא מעט טיפים יש בבלוג המצויין שלך.
תודה רבה!
-
סיאטלהיי
אנחנו ישנו בלילה שנחתנו בו, ולאחר הטיול ביום האחרון בhampton inn של שדה התעופה, מאד היינו מרוצים. את העצה לישון ליד השדה לקחתי מהספור של ערבה מ-2011.
יש שאטל משדה התעופה, חדר טוב, ארוחת בוקר טובה. ממש קרוב היו מסעדות לארוחת ערב.
בעלי לקח השאטל לשדה למחרת להביא האוטו, ומשם יצאנו. טיילנו יום אחד- השוק בנמל, מוזיאון המוזיקה. בערב כבר ישנו בפאתי העיר והתחלנו לטייל. השארנו גם יום לטיול ביום האחרון אבל בסופו של דבר נשארנו באזור האאוטלט השווה ליד ארלינגטון , בעלי נסע לבואינג עם הבנים. בלילה האחרון שוב באותו מלון, היה נוח מאד עם השאטל לשדה כי נסענו מאד מוקדם, אפילו הייתה ארוחת בוקר בחמש לפנות בוקר.
-
סיאטלתלוי מה רוצים לראות. אני מבין שאת מתכוונת למטרו של סיאטל ולא רק לעיר עצה.
אם הכוונה לבקר בבואינג בצפון (ליד Everett) וגם במוזיאון התעופה בדרום (בשדה התעופה של בואינג, שנמצא בין SeaTac לעיר עצמה), ואם הכוונה גם לבקר במוזיאונים נוספים, אז 3-4 ימים נראים לי פרק זמן טוב לביקור. למרכז העיר יספיקו יום עד יומיים (תלוי באלו מוזיאונים ואתרים מבקרים) והיתר לאתרים מחוץ למרכז.
-
סיאטלתודה רבה!
-
סיאטלאם במקרה אתם חובבי עבודות זכוכית, לאמן הזכוכית צ'יהולי יש מוזיאון מרשים וקומפקטי במרכז סיאטל. לדעתנו שווה ביקור.
-
סיאטלתודה!
בהחלט יכול עניין אותנו...
-
סיאטללטעמי, עלות הביקור יקרה מדי, אבל אני לא מעריץ גדול שלו. התצוגה איננה גדולה. זמן הביקור שלי היה כחצי שעה בלבד. המיקום הוא ב- Seattle Center, ליד ה- Space Needle.