בורגס-בולגריה- מזג אויר
-
אני רוצה לטוס שבוע הבא לבורגס. מישהו חזר משם? איך המזג? חם? נעים? גשם?
אגב, מישהו מכיר את המלון trakia plaza ? איך הוא? יותר טוב מהחריזנטמה?
בבקשה תשובה מהירה, אני צריכה להזמין...
תודה! -
בורגס-בולגריה- מזג אויר:Reהי לי
עוד לא נרגעתי מההתקפה שחטפתי ממישהי על שניסיתי לעזור
אז בבקשה בעדינות.
אתמול חזרתי מבורגס וסוזופול- הייתי יומיים- בשבת עד הצהרים היה סגרירי ואפילו גשם וקרירות שהפתיעה את התיירים הרבים- כך שהרבה נראו עם בגדים קצרים ומכווצים-ואחרים עם מעילים קלים ומטריות. החופים היו ריקים כמובן.
אחכ הסתדר קצת אבל רק ביום ראשון קצת התחמם-עדיין היה מעונן חלקית ובצל קריר והחופים ריקים.
בכלל השבוע באזור הים השחור שמש אבל לא חם מדי-28 מעלות.
והסתיו כבר פה- רוב הזמן מעונן חלקית ובערבים קריר עד לכיוון 10-12 מעלות.
לגבי המלונות-אני לא מכיר
אבל אם יש עוד שאלות-אני פה-תרתי משמע
בהצלחה
עופר -
בורגס-בולגריה- מה עושים שם?תודה עופר,
ואם ניתקל במזג כזה, וגם ללא קשר, מה אתה ממליץ לעשות בבורגס? חוץ מהחופים...
אין כל כך הרבה מידע על המקום ברשת...
תודה שוב. -
בורגס-בולגריה- מה עושים שם?:Reהשאלה כמה זמן יש לנו?
בכל מקרה נוסעים דרומה לסוזופול לבקר בעיר העתיקה וקצת בעיר החדשה ולאכול פנקייק ברחוב. ונוסעים קצת צפונה לבקר בנסבאר גם זו עיר עתיקה.
וגם אפשר עוד צפונה מוארנה למקומות נוספים ואולי גם מערבה
הכל שאלה של זמן וענין.
אם תכתבי פרטים נתייעץ ביחד. -
בורגס-בולגריה- מה עושים שם?:Reאז ככה...
אני טסה עם חברה ביום ראשון הקרוב. עד יום חמישי בבוקר. כנראה שבשלישי ירד גשם.. בשאר נקווה לטוב...
אז מה אפשר לעשות ודרך איפה ?
שמעתי שיש מעיינות חמים באזור. מכיר?
ואיפה מומלץ לצאת בערב?
תודה תודה....... -
בורגס-בולגריה- מה עושים שם?:Reאז קודם כל חבל שאני לא שם
אבל- יום ראשון-תלוי בשעה אבל נניח שמגיעים ומתארגנים???
יום שני בסוזופול-כמו שדיברנו-לטייל ולהתרשם מהעיר ואפשר גם ים-אם יהיה נעים-צריך להיות.
יום שלישי-לאפשרות של גשם או לא-קחו את הסנטר של בורגס קצת להסתובב אם אתן בראש של חנויות וישנו גן העיר לטייל ולשתות קפה ויש ביציאה מבורגס מעינות-בורגסקי באני-תבררי במלון איך הכי קל להגיע.
וביום רביעי אתן נוסעות לנסבאר.
בערבים- במרכז בורגס יש ברים, מסעדות ודיסקוטקים-אישית אני לא מכיר-אבל כמובן שבמלון או באינפורמישן בעיר יודעים.
ככה רגוע בלי לרוץ ועברו שלושה ימים.
אם יש עוד שאלות אני פה-תנסי לחפש בטיפים על בולגריה-יש אנשים שהיו ועשו וכתבו.
בהצלחה
עופר -
תודה עופר...נשמע אחלה מסלול...
שמעת אולי על מרחצאות פומורי - Pomorie ?
איפה אני יכולה להכניס אותם למסלול? איפה זה בכלל? -
תודה עופר...:Reפומורי נמצאית בצפון מפרץ בורגס. בערך 10 קמ על הכביש צפונה לנסבאר- לא ידעתי שיש שם מרחצאות אבל אם יש את בהחלט יכולה לשלב את זה עם הנסיעה לנסבאר או אפילו כחלק מיום בבורגס. זה מסוג הדברים שבמלון יודעים טוב ממני.
ושוב-אם יש עוד שאלות אני פה
באיזו שעה אתן נוחתות ביום ראשון?
בהצלחה
עופר -
תודה עופר...:Reהיי עופר,
אנחנו נוחתות באחת בצהריים בבורגס.
שאלה נוספת, כמה כסף עלי לקחת? (ראשון עד חמישי)
עדיף ביורו, נכון?
ואיפה להחליף כסף ?
אנחנו נוחתות ביום ראשון והבנתי שהבנקים סגורים, יהיה לנו איפה להחליף? וכמה להחליף בשדה, שאנחנו נוחתות?
תודה רבה! -
תודה עופר...:Reהי לי
קחי בחשבון ארוחת צהרים-כלומר מנה בשרית כלשהי עם תוספת עולה 4-6 לבה, סלט שופסקה 300 גרם עולה 3.50 לבה וסלט אובצ`רסקה עולה 4-4.50 לבה. שתיה כמו קולה או בירה עולה 1-1.5 לבה וקפה עולה 0.4-0.8 לבה כך שארוחה בלי יין עולה 10-15 לבה- אפשר גם בפחות-תלוי באדם וברעב. מנה דיונר(שווארמה) ברחוב בלפה עולה 2-4 לבה-תלוי בגודל. גלידה ברחוב מאוד טעימה עולה לפי משקל בערך 1 לב לכדור.
כסף לנסיעות תלוי לאן נוסעים וכמה-ואם לוקחים מונית לטיול פרטי אז עולה יותר-תקראי בטיפים של אנשים אחרים- אבל אוטובוסים עולה 1-10 לבה-תלוי. כניסה לאתר או מוזיאון בערך 3-7 לבה.
קחי איתך יורו וגם שיהיה בכיס כרטיס אשראי לעת צרה.
בעיקרון שער החליפין הנורמלי הוא 1.94-19.6 קנייה מכירה בכל CHANGE . את לא צריכה בנק בשביל זה-בכל מקום הם גם כותבים שזה ללא עמלת חליפין.
בשדה תחליפי רק את המינימום הדרוש לנסיעה לעיר ורק שם תחפשי ותמצאי מקום לפי השערים שכתבתי.
אני יכול להמשיך עם הבבלט עד מחרתיים אז אם יש עוד שאלות אני פה-אל תתבישי
עופר -
תודה עופר...:Reהיי,
איך הדיוטי פרי של בולגריה?
איפה עדיף לקנות סיגריות? בדיוטי ישראל או בולגריה? -
תודה עופר...:Reהי לי
כאן תצטרכי את עזרת האחרים-אין לי מושג מה קורה בבורגס-שמעתי שעלוב מאוד. אני מכיר רק את זה של סופיה שם אני עובר כל הזמן וסיגריות אני כבר לא קונה שנים-זה לא בריא.
בהצלחה