לינה בסין
-
שלום לכולם,
נוחת בבייג'ין בשעה 22:00 ולא יודע כיצד להעביר את הלילה. האם יש מקומות לינה באזור שדה התעופה ? אשמח למקום מומלץ. כמה רחוק שדה התעופה ממרכז העיר ומתחנת הרכבת המובילה לאזור דרום מערב סין ?
לינה בסיןיש מקומות לינה בסמוך לשד"ת, אבל הם יחסית יקרים יותר מאכסניות בתוך בייג'ין.
יש רכבת אקספרס מהשדה עד מרכז בייג'ין, אתה יורד בתחנה שהיא חלק מהרכבת התחתית. 30-40 דקות, 25 יואן (אם אני זוכר נכון)
משם מונית לאכסניה עוד 20-30 יואן במקרה הכי גרוע.
או שתבדוק אכסניות/בתי מלון שמציעות איסוף.
לגבי המשך לאיזור אחר בסין, יש כמה תחנות רכבת בבייג'ין.
תשאל את הצוות באכסניה/מלון.
-
לינה בסיןתודה רבה גילי. האם ידוע לך שם הרחוב/ות בו מתרכזים מטיילים (תרמילאים) ?
לינה בסיןתכנס לאתר booking.com וחפש שם מקומות לינה בבייג’ין. אני הייתי בThree legged frog, אחלה מקום. 20 דקות הליכה מהעיר האסורה. תעשה הזמנה באתר, לא עולה כסף – משלמים במקום. זה ישלח לך לאימייל את פרטי ההזמנה, כולל הכתובת של המקום בסינית. תחנת המטרו הקרובה לשם היא Qianmen על קו 2.
-
לינה בסיןלא חושב שיש רחוב או איזור אחד של תרמילאים. אולי באחד החוטונגים? לא יודע..
ממליץ על מה שאמר ידהידה.
שלחתי לך הודעה פרטית.
-
לינה בסיןרכבת האקספרס האחרונה שיוצאת מטרמינל 3 (רוב הטיסות הבינלאומיות נוחתות שם) יוצא ב22:51 זה קצת לחוץ במקרה של עיכובים.
יש אוטובוסים קו 2 וקו 3 שנוסעים לנקודות שונות במרכז בייג'ין ופעילים עד חצות.
יש אכסניה מעולה מול תחנת הרכבת המרכזית של בייג'ין ( beijing railway station )
-
לינה בסיןאין בבייג'ין אזורים כמו תאמל ולא כמו הקוואסאן.
אזור שבו מסתובבים צעירים (לא בהכרח תרמילאים מחו"ל) והוא מלא חיים הוא רחוב nanluoguxiang. יש ברחוב זה גם כמה אכסניות.
-
לינה בסיןממליץ לבדוק דרך אפליקציית HOSTELWORLD
בסין עשיתי הכל דרכה
-
לינה בסיןהיי גילי,
ראיתי את הודעתך אולם משום מה התקשתי לראותה במלואה . אשמח לדבר בטלפון. אנא שלך לי את מספרך לכתובת: