ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סיפנוס

פורום אירופה
    2
    2
    3273
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

הי. אני נוסעת לסיפנוס ל-10 ימים.
      אשמח למידע על-
      1) זמני מעבורות מפיראוס לסיפנוס.
      2) חדרים מומלצים ללינה בסיפנוס.
      3) הערכת מחיר ליום בסיפנוס... לינה/אוכל/נסיעות..
      4) אם נוסעת עם כסף איתי ולא לנה במלון.. האם יש מקום לשמירה.. שרות של כספת אפה שהוא..

תודה תודה
      לימור.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • alisoko
        alisoko נערך לאחרונה על ידי

סיפנוס:Re
        הי לימור,

סיפנוס אי קטן ונחמד, מתאים לשהיה של כחמישה ימים, אבל כמובן שכמו כל אי יווני יש לו כל מיני כפרים ופינות שאפשר לתפוס בהם שלווה או להעביר חופשה רומנטית ממושכת.

מעבורות יש לפחות פעמיים ביום, כי כל המעבורות לאיים המרכזיים של הציקלדים עוצרים בסיפנוס. הלו''ז מתפרסם בנמל או בעיתונות היומית. משך הנסיעה 5.5 שעות, כך שאם מגיעים לפיראוס אחה''צ מוטב לחכות למחר.

יש המון מלונות וחדרים בקמארס, הכפר שאליו מגיעה המעבורת. מחיר חדר הוא כ-20 עד 25 יורו מאמצע ספטמבר והלאה. אני שילמתי 18. הכי פשוט זה להשאיר את התיק בלשכת התיירות הפרטית שליד המזח (הם גם משכירים חדרים אבל זה לא חובה) וללכת ברגל למצוא חדר. הכל קרוב. יש גם מלונות יקרים יותר או בסגנון מסורתי (בד''כ רחוק מהחוף), אם את מחפשת משהו מיוחד. אני מצרפת לך אתר טוב לבחירה.

באפולוניה הבירה יש גם מלונות. בקאסטרו - כפר יפהפה היושב גבוה מעל הים, יש חדרים בסגנון מסורתי, ובסביבתו - על הגבעות - יש עוד חדרים ומלונות קטנים יפים.

בחופים יש בתי מלון קטנים, ממש על החוף. החוף המפותח ביותר הוא פלאטי יאליס, עם המון מלונות (הכי נחמד בקצה החוף כשבאים באוטובוס), וגם אתר קמפינג שאינו ממוקם על החוף.

התחבורה באוטובוסים שיוצאים כל שעה מהמזח בקמארס ועולים משהו כמו שני יורו. הם מגיעים לכל מקום.

עלות ארוחה כ-10 יורו לאדם, ארוחת בוקר קצת פחות. יש מאפיות שאפשר לקנות מיני מאפים ולסדר ארוחה קטנה בחדר.
        בכל החדרים יש ערכת קפה ומקרר קטן. במלונות היקרים יותר יש בד''כ מטבחון.

במלונות שיש בהם משרד קבלה אני מניחה שיש אפשרות לשמור כסף. בחדרים אין משרד והמגע עם הבעלים קטן מאד. האווירה היא מאד שלווה. אני השארתי את הכסף בחדר ללא חשש.

מקווה שתהני.
        http://www.vacation-cyclades.com/hotels/sifnos/
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון