טיולים והופעות בווגאס
-
שלום רב,
אחרי שנעזרתי בכם המון על מנת לסדר את הראש שלי ואת סדר היום שלי בניו יורק, אודה לסיוע דומה לגבי ווגאס.
בראשית דבריי אומר, שאני נמנע מלשכור רכב בחו"ל בעיקר מפוביות שונות, לכן דרכי התחבורה שלי יהיו תחבורה ציבורית ו/או טיולים מאורגנים. אני נמצא בווגאס תקופה ארוכה יחסית 9 ימים.
הופעות:
1. הופעות בווגאס (איך אפשר בלי). כרגע שתי הופעות שאני בוודאות יודע שאני רוצה ללכת אליהן, הן one ו love של סירק דו סוליי. האם רצוי לקנות את הכרטיסים כבר מהארץ, או שלא תהיה לי בעיה לקנות אותם יום לפני ההופעה בווגאס?
2. בהמשך לשאלה לעיל, האם בכלל זה משנה, כלומר יש הנחות למופעים הנ"ל בווגאס ואיפה ניתן לרכוש כרטיסים מוזלים (אם כן)?
3. יש המלצות למופעים אחרים, ככל שכן האם האמור ב -2 שאלות לעיל חל?
טיולים
4. טוב כרגע בפורום ובאתרי האינטרנט השונים הטיולים שמקושרים מאוד לווגאס הם להובאר דאם ולגרנד קניון (למרות ששניהם יותר באריזונה לדעתי). בכל מקרה אני כן מעוניין לקחת חלק בשני הסיורים הנ"ל, האם יש לשריין את המקומות מהארץ או שניתן לעשות זאת דרך מלון (גם אם אתה לא שוהה באותו מלון) או בדרך אחרת (הבנתי שלאורך הסטריפ יש אנשים שמחלקים פליירים ומזמינים אותך לסיורים)?
5. יש הרבה חברות וזה קצת עשה לי סלט, איזה חברה אמינה קיימת לסיורים הנ"ל? ראיתי בפורום הרבה המלצות על מדריך רוני, אבל הוא עושה סיורים לקבוצות מוכנות ואני מגיע לבד.
6. יש כל מיני הבדלים בסיורים לגרנד קניון. הצד הצפוני הצד הדרומי המרפסת השקופה (הרצפה) וכיו"ב. מה ההבדלים ואיזה מבין הסיורים הנ"ל מומלץ יותר ?
7. מצאתי בשיטוטי באינטרנט 2 חברות (כרגע אני כבר לא מצליח לאתר אותן, לא יודע איך הגעתי אליהן מלכתחילה בחיפוש) המציעות טיול מאורגן של יום אחד ללוס אנגלס יציאה בבוקר מווגאס וחזרה לווגאס בלילה. אני עקרונית מאוד שוקל לקחת סיור כזה ולו לראות עוד עיר גדולה בזמן קצר מאוד. האם מישהו יכול להמליץ על חברה אמינה שעושה סיור כזה (האם כדאי) (אחת מהחברות (סינית) הציעה סיור כזה ללוס אנגלס באוטובוס שלא יורדים ממנו, מבחינתי זה לא סיור אלא סיוט להיות תקוע באוטובוס 12 שעות ולראות את המקומות התיירותיים מהאוטובוס)?
קניות:
8. מקריאתי בפורום הבנתי שיש חנויות בגדים/הנעלה/אלקטרוניקה בתוך חלק מהמלונות. האם כמי שלא שוהה במלון יכול להיכנס ולקנות בחנויות אלה? איך המחירים שם?
9. הבנתי שיש 2 האוטלטים צפוני ודרומי ששם אפשר ורצוי לערוך קניות איזה מהאוטלטים יותר מומלץ והאם יש אפשרות להגעה אליו בתחבורה ציבורית (כמה זמן לוקח)?
תודה מראש
וסליחה על החפירה.
גלעד
-
טיולים והופעות בווגאסשבת שלום!
הופעות: הייתי קונה כרטיסים בוגאס ביום המופע או יום לפני ,יש הנחות בדוכנים שבסטריפ ויש מספיק כרטיסים.יש עוד המון הופעות טובות ולדעתי אפשר ללכת בשקט לכל מופע של סירק דה סוליי.טיולים -גם כן הייתי מזמין במקום ליום המחר או לעוד יומיים ,יש מספיק חברות.
הטיולים לגרנד קניון החד יומיים הם בדרך כלל כאלה שמגיעים למרפסת השקופה כי זה יותר קרוב מהגדה הדרומית או הצפונית ,לא שאני ממליץ על זה אבל אם יש יום אחד אז זה מה שניתן להספיק.
לל.א. לא הייתי נוסע ליום אחד כי לדעתי אין מה לראות שם וזה מרחק גדול מדי כדי לראות עיר לא ייחודית במיוחד.
קניות: החנויות במלונות יקרות לטעמי.
הייתי הולך למרכז מסחרי פאשן מול בסטריפ או נוסע במונית לאאוטלט הדרומי שהוא סגור וממוזג ובעדיפות שניה לאאוטלט הצפוני שהוא פתוח.
נסיעה טובה!
-
טיולים והופעות בווגאסהיי גלעד
בראש וראשונה...תהנה...וגאס בעיני היא בית שני ..ובכן.
למופעים , רכוש כרטיסים יום לפני בדוכנים שפזורים בסטריפ. האמן לי יש מספיק.לגבי התחבורה הציבורית .אוטובוסים קומותיים עוברים בתחנות לאורך הסטריפ עד לדאון טאון( ששם דרך אגב יש אאוטלט) התחבורה הציבורית הפכה להיות בשנים האחרונות יקרה מידי , לכן קנה כרטיס יומי. ( או שלתשעת הימים שתשהה שכור רכב ..הנהיגה בוגאס נעימה, אם לא תסע בתוך הסטריפ בשעות העומס*
-
טיולים והופעות בווגאסחזרתי עכשיו אחרי 10 ימים והרכב השכור עלה בסך הכל 250 דולר, ( הזמנה באינטרנט בחברת E-Z) אני הייתי שוכר רכב וזה למעשה פותר גם את הבעיה של איך להגיע לסכר הובר. והאוטלטים.
-
טיולים והופעות בווגאסקודם כל תודה רבה על התשובות.
אני רק אשמח לחידוד בדבר הטיולים.
הבנתי שיש טיולים שמאפשרים בטיול אחד גם את ההובאר דאם וגם את הגראנד קניון. האם שווה לפצל לשני טיולים נפרדים (בהנחה שיש לי זמן) או לעשות כטיול אחד.
יש איזה חברות אמינות שעדיפות על חברות אחרות שעושות טיולים מהסוג הנ"ל.
שוב תודה.
-
טיולים והופעות בווגאסאם אתה לא סגור בנושא כשתגיע לווגאס יש בסטריפ ובכל בית מלון דוכנים המציאים טיולים שונים, רק לבחור
-
טיולים והופעות בווגאסלדעתי הכי טוב תבדוק באינטרנט מה החברות מציעות.