ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

למי שעשה את האומגות בצפון

פורום תאילנד
    7
    10
    6186
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • alexav25
      alexav25 נערך לאחרונה על ידי

תגידו באיזה שעה כבר הייתם במלון? ואיזה אומגות עשיתם? רוצה בבוקר לקחת את היציאה המוקדמת ביותר כדי להפסיק לואן של פאי, מישהו עשה את זה, זה אפשרי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Tali_3130080
        Tali_3130080 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו עשינו את האומגות של FLIGHT OF THE GIBBON בצ'אנג מאי ביולי לפני שנתיים. האומגות האלו מומלצות ויש בהם יותר משלושים תחנות כולל האומגה הארוכה ביותר בתאילנד שאורכה 800 מטרים בגובה רב, מעל צמרות עצים. חוויה נהדרת.

היה לנו איסוף מהמלון בשש וחצי בבוקר והתחלנו בסביבות שמונה בבוקר את האומגות (הנסיעה יותר משעה). 

היתרון של הבוקר שלא חם יותר מידי, הקבוצה הייתה קטנה והיה מעולה.

לגבי הואן לפאי. היינו גם בפאי, אבל לא באותו היום. על פאי אני ממליץ מאוד.

אם תצאו בקבוצה של הבוקר לא תחזרו לפני 2 חזרה (הטיול כולל ארוחת צהריים) ואני חושב שזה דחוס מידי. 

קחי בחשבון שהנסיעה לפאי ארוכה וקשה.

לא הייתי ממליץ באותו היום.

אלי

• דניאלדן
          דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

היי.....

אין סיבה להלחץ ישר אחרי האומגות לנסוע לפאי....אתה לא ב"מסע כומתה"...wink

הנסיעה לפאי היא ארוכה ולא קלה(הרבה עיקולים חדים)

עדיף לך להישאר עוד לילה בצ'אנג מאי...להעביר חוויות מהאומגות...עוד שוק לילה...למחרת בבוקר צ'ק אאוט באיזי....המיניוואן בא לאסוף אתכם מהמלון לפאי....

מקווה שעזרתי....

• alexav25

יש לנו סך הכל 6 ימים בצפון, ב4.10-6.10 הזמנו טיול גיפים לשלושה ימים ואנחנו לא רוצים לוותר בשום אופן על האומגות ומאוד רוצים לבקר בפאי, אגב בטיול גיפים אנחנו מגיעי גם למה הונג סון וגם לפאי אבל רוצים שוב לחזור לפאי אבל נשאר לנו רק את ה 8.10-9.10 ימים מלאים ו10.10 בבוקר לחזור לצאנג מאי לטיסה לפוקט. השאלה אם שווה קצת לסבול ולהמשיך לפאי ישר אחרי האומגות (ואם נספיק) וללהגיע לפאי ל7.10 כבר בערב ושיהיה לנו 8.10-9.10 יומיים מלאים או להבדיל להגיע לפאי ב8.10 בלי לחץ אבל ישאר לנו פה חצי יום ויום שלם ב9.10 וזהו... ?

• אורית צאנג מאי
              אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

אתם תחזרו עייפים מהאומגות ולכן, גם אני חושבת שמיותר לנסוע לפאי באותו היום של האומגות, פשוט תסעו בבוקר שלמחרת.

• sharoncc
                sharoncc נערך לאחרונה על ידי

כשהזמן מוגבל צריך לדעת על מה לוותר. את יוצאת לחופשה לתאילנד ולא למרתון ריצה בין אטרקציה אחת לאחרת. לא הייתי מוותר על גלישת האומגות אך לא הייתי בוחר במקומכם לקחת נסיעה מפרכת בצהריים לפאי וגם לא יום אחרי  כך שישאיר לכם יום וחצי לפאי וסביבתה מה גם שציינת שאתם מגיעים אליה במסגרת טיול הגיפים. תנסו להנות מטיול יומי אחר באיזור צאנג מאי במקום לטפס שעות עד פאי הצפונית רק בשביל לחזור ממנה יומיים אחרי.

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
                  המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

כמו שציינו קודמיי יום האומגות מאוד יעייף אותכם בהחלט לא מומלץ לעשות את הנסיעה הקשה לפאי באותו היום תרגיעו ותעשו אותה בכיף יום אחרי 

• alexav25

טיולי יום לצאנג מאי

קודם כל תודה לכולם הפנמתי חשבתי והגעתי להחלטה שנשאר בסוף בצאנג מאי כי גם ככה נבקר טיול קצר בפאי ומה הונג סון בגיפים.... ובאמת חבל לרוץ ממקום למקום... בכל אופן אשמח מאוד אם תוכלו לספר מניסיון על טיולי יום טובים באיזור צאמג מאי וסביבתה יש לנו   שלושה ימים מתןכם ביום אחד רוצים אומגות כמו כן במידה ואני עושה 6 ימים בצפון האם כדאי לוותר על קנצנבורי? תודה

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
                      המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

טיולי יום לצאנג מאי

תעשו את טיול היום לדוי סוטפ הוא מצויין

גם טיול הטרקטורונים הוא חוויה מעולה 

• נדב הרגיל
                        נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

1. אתר האומגות שנמצא בדרך לפאי (פחות או יותר) הוא Zipline. ניתן להגיע לפאי באותו היום במידה ומגיעים לאתר האומגות בבוקר.

2. אני לא ממליץ להגיע לפאי בשביל יומיים או יומיים וחצי. פאי זה מקום של אווירה, רוגע, שלווה וכיף. במידה ואין לכם לכל הפחות 4 ימים, אני ממליץ לוותר על ההגעה העצמאית לפאי ולהתמקד במגוון העצום של הטיולים באזור סובב צ'יאנג מאי.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון