ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירלנד במאי

פורום אירופה
    4
    4
    934
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איציק
      איציק נערך לאחרונה על ידי

אני מתכנן טיול לאירלנד במאי. ראיתי שיש טיסות זולות ישירות רק ביולי במחיר 504 דולר, מה האלטרנטיבות והמחירים. כמו כן מאתרים שמפורסמים באתר זה ובחיפוש, מצאתי צימרים במחירים החל מ-25 יורו לאדם ללילה ואני מחפש למצוא זול יותר. אני מתכנן לשהות שבועיים, שני זו
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shauli40
        shauli40 נערך לאחרונה על ידי

אירלנד במאי:Re
        לגבי טיסות, יש טיסות זולות עם מאלב ועם אליטליה (דרך יעד באירופה), או לחילופין לטוס ללונדון ומשם עם חברה כגון איזי ג`ט וכו`. לגבי לינה, ניתן לקנות באירלנד מדריך מפורט (שאני לא זוכר את שמו) עם מקומות לינה + עלויות, מיקומים וכו`. בעקרון, סדר גודל של לינה
        • yrbendor
          yrbendor נערך לאחרונה על ידי

רק תיזהרו שלא לטוס דרך חברת ``השטיח המעופף``!!!. השירות והיחס שלהם יותר גרוע מזה של רוכל בשוק. הם מומחים בלהתחזות לאנשים אחרים וגם לחברות אחרות. גם אם תקנו דיל בחברת סאן-דור או אפילו אל-על אתם עלולים לקבל שועל בתחפושת של כבשה - אתם תקבלו ברגע האחרון את
          • 0807
            0807 נערך לאחרונה על ידי

המחיר שמצאת הוא מחיר טוב מאוד. באירלנד אין צורך להזמין מקומות מראש מלבד בדבלין. יש שפע שלא יאמן בכל אירלנד. יש קושי גדול יותר באירלנד הצפונית שם מבחר הb&b מצומצם ביותר. סה''כ רוב האתרים הם מסביב לאי ולא במרכזו.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון