אירלנד במאי
-
אני מתכנן טיול לאירלנד במאי. ראיתי שיש טיסות זולות ישירות רק ביולי במחיר 504 דולר, מה האלטרנטיבות והמחירים. כמו כן מאתרים שמפורסמים באתר זה ובחיפוש, מצאתי צימרים במחירים החל מ-25 יורו לאדם ללילה ואני מחפש למצוא זול יותר. אני מתכנן לשהות שבועיים, שני זו -
אירלנד במאי:Reלגבי טיסות, יש טיסות זולות עם מאלב ועם אליטליה (דרך יעד באירופה), או לחילופין לטוס ללונדון ומשם עם חברה כגון איזי ג`ט וכו`. לגבי לינה, ניתן לקנות באירלנד מדריך מפורט (שאני לא זוכר את שמו) עם מקומות לינה + עלויות, מיקומים וכו`. בעקרון, סדר גודל של לינה -
אירלנד במאי:Reרק תיזהרו שלא לטוס דרך חברת ``השטיח המעופף``!!!. השירות והיחס שלהם יותר גרוע מזה של רוכל בשוק. הם מומחים בלהתחזות לאנשים אחרים וגם לחברות אחרות. גם אם תקנו דיל בחברת סאן-דור או אפילו אל-על אתם עלולים לקבל שועל בתחפושת של כבשה - אתם תקבלו ברגע האחרון את -
אירלנד במאי:Reהמחיר שמצאת הוא מחיר טוב מאוד. באירלנד אין צורך להזמין מקומות מראש מלבד בדבלין. יש שפע שלא יאמן בכל אירלנד. יש קושי גדול יותר באירלנד הצפונית שם מבחר הb&b מצומצם ביותר. סה''כ רוב האתרים הם מסביב לאי ולא במרכזו.